- 8 Ağustos 2024
- 497
- 1
- 294
- 18
- 28
Evet gerçekten öyle kimseye bir şey diyemiyorum. Burada sizinle konuşunca rahatlıyorum bende Bence sen test yapma bizim gibi bize uyma son 2 testi emin olacağın kısımda yap ki ertesi gün birde koyulaşmaya bakarsın test aramazsın. Her eczane de iyi testlerde olmuyorCevapladiginiz icin teşekkür ederim kızlar bu arada bazı şeyleri bilsek de işte gereksiz düşünceler evhamlar geliyor bunları başka kimseyle de paylaşamiyoruz ki. Gereksiz stres yapiyorsun akışına bırak falan diyip geçiyorlar. Empati yok hiç
Uf bence de stresten dolayı biz adette olamıyoruz benimki yolda bugün de iki üç damla geldi gerisi yok düşündükçe stresten mi ne gelmiyor herhalde. Bir yandan sadece sol kasıkta batma ağrı oluyor gene muallakta kalıyorum. İnsan olmayacağına emin bile olsa çok istediğimizden aklımız kabul etmiyor sanırım. Adet geliyor ama ben hala acaba mı diyorum arada Olsam da bir rahatlasamAy bilmiyorum. Kafamda vücudum kadar karışık anca zaman göstericek. Şuan da deli gibi uykum var mesela. Sanki gece uyuyamamıscasına ama umudum yok. Vücudum benimle dalga geçiyor gibi hissediyorum
Ay haklısın bitmiyor stresi. Güzel bir stres ama insanı dinç tutuyor
Ay inşallah bu sefer sağlıklısı olur ikiz güzel ya. İlk 2 yılını hatirlamazsak tabi şimdi beraber oynuyolar. Birazdan kavga ederler ama olsun