Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim içimi rahatlatan bir mesaj oldu. Belirsizlik kötü bir şey gerçekten. Allah hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar bugun kontrolüm vardı 6+4 maalesef kese büyüyor yolk sac var ama bebek yok dedi doktor birkaç gün içerisinde kürtaj olacağım çok üzgünüm

Kızlar merhaba. Perşembe günü boş gebelikten kürtaj oldum. Tekrar denemelere ne zaman başladınız ?
Merhabaaa kanama bitti arayı açmadan devam ettik biz. ben ilk reglimi oldum. şimdi ovülasyon yapıyorum. halen silik gidiyor bakalım. sen öncelikle iyileşmeye bak. dinlen, kendini zorlama. ağır kaldırma özellikle

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim içimi rahatlatan bir mesaj oldu. Belirsizlik kötü bir şey gerçekten. Allah hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Benim lekelenme devam ediyor. İlk adetimi oldum Ama doktor her şey yolunda dediği için bende deneyeceğim. Ovülasyon testi yapıyorum hala silik çıkıyor

Kızlar bugun kontrolüm vardı 6+4 maalesef kese büyüyor yolk sac var ama bebek yok dedi doktor birkaç gün içerisinde kürtaj olacağım çok üzgünüm
6+4 bebek yok demek için erken daha. Bence acele etme. Benim ilk gebeligimde ikiz olmasına rağmen 6. Haftamda bebek görünmedi. 7+4 kalp atışı görmüştük. İkinci bebeği 10. Haftamda ögrenmistim. İki farklı doktora muayene olmama rağmen 10. Haftamda kadar ikiz olduğunu bilmiyordum. Senin en az bir hafta daha beklemen lazım bence.
Merhabaaa kanama bitti arayı açmadan devam ettik biz. ben ilk reglimi oldum. şimdi ovülasyon yapıyorum. halen silik gidiyor bakalım. sen öncelikle iyileşmeye bak. dinlen, kendini zorlama. ağır kaldırma özellikle
Anladım. Çok teşekkür ederim. İlk gebeligimde ovulasyon takibi yapmıştım bende.
Benim lekelenme devam ediyor. İlk adetimi oldum Ama doktor her şey yolunda dediği için bende deneyeceğim. Ovülasyon testi yapıyorum hala silik çıkıyor
Şizede teşekkür ederim. Bakalım bende iyileseyim hayırlısıyla. Belki bende ovulasyon takibi yaparım. İlk adetinizi kürtajdan ne zaman sonra oldunuz ?

Doktor hemen alma taraftarı bakalım yarın gideceğim doktora teklif edeceğim biraz daha beklemeyi

Doktor hemen alma taraftarı bakalım yarın gideceğim doktora teklif edeceğim biraz daha beklemeyi
Ağustos grubuna attığın usg resmini gördüm. Yolk sac çok net. Ben Perşembe günü 7+5 Ken kürtaj oldum. Hiç bir şekilde yolk sac yoktu. Bomboş bir keseydi. Şuan senin bebeğin var mıdır yok mudur bilmiyorum. Ama muhakkak 1 hafta beklemeni öneriyorum. Yani şuan senin yerinde ben olsam kesin beklerdim. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Merbur ben de beklemenş öneririm. İlk defa yolk sac olup da boş gebelik duyuyorum okuyorum. Boş gebelikte gerçekten hiçbir şey olmuyor hatta kese bile büyümesini durduruyo bi yerden sonra. Bence de acele etme derim

Merbur ben de beklemenş öneririm. İlk defa yolk sac olup da boş gebelik duyuyorum okuyorum. Boş gebelikte gerçekten hiçbir şey olmuyor hatta kese bile büyümesini durduruyo bi yerden sonra. Bence de acele etme derim
Maalesef canım sağlıksız yumurta ve spermden olabilen bir durummuş bu yarın ikinci doktora kontrole gideceğim o da aynı şeyi söyleyecek muhtemelen ve gebeliğim sonlandırılacak

13 kasımda kürtaj oldum, 13 aralıkta adet oldum

Maalesef canım sağlıksız yumurta ve spermden olabilen bir durummuş bu yarın ikinci doktora kontrole gideceğim o da aynı şeyi söyleyecek muhtemelen ve gebeliğim sonlandırılacak
Bende o yüzden sormuştum ikinci doktor fikrini. 6+4 bana da erken geldi kürtaj için. Geç döllenme olduysa mesela şuan sadece yolk sac gözükmesi normal. Doktora danışın bakalım belki 1 hafta daha bekletir inşallah hayırlı haberler alırsınız

Şimdi baktım 5+3 te sadece yolk sac varmış, geç döllenme ihtimali ile sizin de olabilir bir ihtimal, yumurtlama takibi yapmış mıydınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…