ya onu dicektim ben folik asit düşükten sonra doktor verince kullanmaya başladım. acaba imom alsam mı diyorumYa sorma herkesin misafir dönemi demekki
Bakalım bekleyeceğim ay 3-4 ygün daha sonra yaparım artık testi denerim.
bu arada ovulasyon döneminde üşenmeyin kızlar, bi de çok gebelik öncelikli düşünmeyin, anı yaşamaya bırakın salın gitsin. Enerjisel düşün hissediyorsanız, vitaminler kullanın. Solgarın Siberian Ginseng’i var ben de, sadece cinsellik anlamında değil, enerjimiz düşük hissettiğimiz bir güne uyanıyosak eşim ya da ben alıyoruz 1 tane. zaten ginseng vücud için çok faydalı hem metabolizma tüm hücreleri uyardığı için aktifleştirip kan basıncını arttırıyor. yumurta kalitesi ve sperm kalitesini bile etkilediği ispatlanmış hatta. bi de kuruyemiş tüketmeye çalışın. P papatyamm13 F FireflyDream
Anladım çok geçmiş olsunEvet kese bozulmuş dedi doktor almamız gerekiyor dedi
Çok dikkat etmiyorum açıkçası ya şu an sadece d vitamini kullanıyorum. Kan değerlerim normal çıktı sadece D düşük. Demir de düşük ama takviye yazacak kadar aşırı düşük değil. Ben titiz davranırsam yine çok kafaya takarım diye gelişine davranıyorum ya. Tek sıkıntı ovulasyon testleri silik gidiyor yumurtlama olmayacak gibi geliyor ona canım sıkıldı birazYa sorma herkesin misafir dönemi demekki
Bakalım bekleyeceğim ay 3-4 ygün daha sonra yaparım artık testi denerim.
bu arada ovulasyon döneminde üşenmeyin kızlar, bi de çok gebelik öncelikli düşünmeyin, anı yaşamaya bırakın salın gitsin. Enerjisel düşün hissediyorsanız, vitaminler kullanın. Solgarın Siberian Ginseng’i var ben de, sadece cinsellik anlamında değil, enerjimiz düşük hissettiğimiz bir güne uyanıyosak eşim ya da ben alıyoruz 1 tane. zaten ginseng vücud için çok faydalı hem metabolizma tüm hücreleri uyardığı için aktifleştirip kan basıncını arttırıyor. yumurta kalitesi ve sperm kalitesini bile etkilediği ispatlanmış hatta. bi de kuruyemiş tüketmeye çalışın. P papatyamm13 F FireflyDream
Ben de böyleyim sallamıyorum hiç gündelik yaşantımda, ama cinselliği de geri plana atmıyorum 2 max 3 günde bir aktif devam eden normal sürecimizdeyiz aslında zaten. Arada aklıma gelirse vitamin alıyorum aslında d ben de alsam iyi genel olarak düşük oluyo zaten herkeste.Çok dikkat etmiyorum açıkçası ya şu an sadece d vitamini kullanıyorum. Kan değerlerim normal çıktı sadece D düşük. Demir de düşük ama takviye yazacak kadar aşırı düşük değil. Ben titiz davranırsam yine çok kafaya takarım diye gelişine davranıyorum ya. Tek sıkıntı ovulasyon testleri silik gidiyor yumurtlama olmayacak gibi geliyor ona canım sıkıldı biraz
imom bilmiyorum kullanmadım canım ama solgar güvendiğim bi markadır, bi de internet yerine eczaneden almaya dikkat ederim hep. birebir orjinal gibi sahtelerini yapıyolarmış. Eczacı kuzenim biz bile anlamıyoruz dışından öyle anca çözelti yapınca anlaşılır demişti. Ki kendisi de solgar kullanır genelde.ya onu dicektim ben folik asit düşükten sonra doktor verince kullanmaya başladım. acaba imom alsam mı diyorum
solgar ı da önerenler çok var
Ben hiç beta testi yaptırmadım düşük sonrası. Doktorum da talep etmedi hiç. Rahim temizlenmiş ve kalınlığı normale dönmüşse betanın çok önemi yok diye biliyorum.Kızlar sizin betanız düşükten kaç gün sonra sıfırlanmıştı? Benim bugün 23 gün oldu düşük yapalı. Tekrar kan verdim ve beta 65,5 çıktı. Sıfırlanmaması normal mi
Yüksek ihtimalle üşütüyor olabilirsiniz, ben düşük sonrası 1 aya yakın sıcak bi ülkede yaşıyor olmama rağmen çorapla gezmiştim. Klimalı alanlarda maruz kalınca hemen şişiyordum üşütmenin zorluklarını yaşamıştım düşük sonrasında. türkiye de soğuk farkında olmadan üşütüyor olabilirsiniz belki bilemedim.Rahimde bir sıkıntı olmadığını söylemişlerdi ama karnım şişti kahverengi akıntı gelince beta baktırmak istedim adet olacağımı düşünüyorum anlamadım
23 günde daha sıfırlanmaz canım, ben beta baktırmadım ama denemelik övülasyon, gebelik testi yapıyordum çift çizgi çıkıyordu. 40 günde tamamen sıfırlanıyormuş oda regl olma süresüne denk geliyorKızlar sizin betanız düşükten kaç gün sonra sıfırlanmıştı? Benim bugün 23 gün oldu düşük yapalı. Tekrar kan verdim ve beta 65,5 çıktı. Sıfırlanmaması normal mi
Ay inşallah güzel haberler alırız. Bende de olmuştu batışmalar, merakla bekliyoruzMisafirlerim vardı bugün 2 gündür haldır huldur koşturmaktan telefonu bile elime alamamışım yeni görüyorum mesajları hep.
Kızlar F FireflyDream P papatyamm13 Dün gebelik testi aldım ay sonuna yapayım diye. Döngüm aynı olduğu için Geçen gebeliğimde de 29’unda öğrenmiştim gebe olduğumu yine o zamanı beklerim sanırım test o zaman bile silik çıkmıştı çünkü daha erken boşuna kullanmayayım dedim. Bu arada bikaç gündür kasıklarımda batışma ve kramplar oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama bi soru işareti de beliriyo kafamda, neyse diyorum buna koşullanmicam. inşallah sağlıklı pozitif sonuç alabilirim ama alamazsam da üzülmicem hiç kasmıyorum kasmadım da zaten tamamen akışındayım.
Yaa aynı değil miydi bizim. Bugün 14. Gün daha dur umudu kaybetmek yok, devam inanıyorum geç olabilir, düzensizlik olabilirÇok dikkat etmiyorum açıkçası ya şu an sadece d vitamini kullanıyorum. Kan değerlerim normal çıktı sadece D düşük. Demir de düşük ama takviye yazacak kadar aşırı düşük değil. Ben titiz davranırsam yine çok kafaya takarım diye gelişine davranıyorum ya. Tek sıkıntı ovulasyon testleri silik gidiyor yumurtlama olmayacak gibi geliyor ona canım sıkıldı biraz
Bende alayım bari solgar ın hangisini kullanıyorsun.Ben de böyleyim sallamıyorum hiç gündelik yaşantımda, ama cinselliği de geri plana atmıyorum 2 max 3 günde bir aktif devam eden normal sürecimizdeyiz aslında zaten. Arada aklıma gelirse vitamin alıyorum aslında d ben de alsam iyi genel olarak düşük oluyo zaten herkeste.
imom bilmiyorum kullanmadım canım ama solgar güvendiğim bi markadır, bi de internet yerine eczaneden almaya dikkat ederim hep. birebir orjinal gibi sahtelerini yapıyolarmış. Eczacı kuzenim biz bile anlamıyoruz dışından öyle anca çözelti yapınca anlaşılır demişti. Ki kendisi de solgar kullanır genelde.
Benim de kontrol edilmedi. Her şey normal olunca bakılmadı hiçKızlar sizin betanız düşükten kaç gün sonra sıfırlanmıştı? Benim bugün 23 gün oldu düşük yapalı. Tekrar kan verdim ve beta 65,5 çıktı. Sıfırlanmaması normal mi
Yukarıda yazmıştım canım, Siberian Ginseng.Bende alayım bari solgar ın hangisini kullanıyorsun.
Fotolarını çekip göndersene canım, aralık ocaktan gbelik planlayanlara gönder hatta orada çok yapan var fikir verirler belki.Ya ben gündüz ovülasyon yapmıştım dayanamadım akşamda yaptım koyulaşma var sanki. Ama hala lekelenme devam anlayamadıminşallah bir sıkıntı yoktur. Dün döngünün 14. Günüydü
Günaydın :) evet kanama olunca zaten beta düşüyorBaşka bir başlıkta okudum sanırım birisi beta sıfırlanmadan adet olunmaz yazmıştı ben olacağım gibi hissediyorum ama anlayamadım bir türlü
Bugünü de yapayım öyle atayım o zaman.Fotolarını çekip göndersene canım, aralık ocaktan gbelik planlayanlara gönder hatta orada çok yapan var fikir verirler belki.
Günaydın çok sevindim, değerlendirirsiniz aslanlar hadi bakalımF FireflyDream
fufucum
P papatyamm13
Günaydınn kızlar
dün çizgi koyulaştı baya.
yumurtluyorum galiba ,regl gibi ağrım vardı zaten.
çok yorgunduk değerlendirdik yinede bakalım
bugünde şansa akşam bi etkinlik var. gece eve geç dönücem. eşim değerlendiririz merak etme aslan deditamam dedim :)
bakalım artık tutar tutmaz allah bilir. sağlık olsun
aslan parçalarıF FireflyDream
fufucum
P papatyamm13
Günaydınn kızlar
dün çizgi koyulaştı baya.
yumurtluyorum galiba ,regl gibi ağrım vardı zaten.
çok yorgunduk değerlendirdik yinede bakalım
bugünde şansa akşam bi etkinlik var. gece eve geç dönücem. eşim değerlendiririz merak etme aslan deditamam dedim :)
bakalım artık tutar tutmaz allah bilir. sağlık olsun
Bu zamanları yorgun bile olsanız kaçırmamaya çalışın kızlarBugünü de yapayım öyle atayım o zaman.
Günaydın çok sevindim, değerlendirirsiniz aslanlar hadi bakalımbizde dün koyulaşma olunca değerlendirdik çok yorgun olmamıza rağmen hayırlısı bakalım