Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Rica ederim canım evet uzun sürdü. Bi de sıcak tutmak lazimmis fufucum anlatmış diye tekrar girmeyeyim dedim ama usuttugum için çok kötü günler de geçirdim sanciyla. Dr kontrole gidince söyledi sıcak tutman lazım vs. Biraz geç uyardi sonra ben yün korseler var ya onlardan taktım hep. İlk regl bitti ondan sonra bıraktım takmayı. Çünkü karnım çok şişti benim sonradan. 4-5 aylık gebe gibi abartmıyorum o derece. Korse ile hem sıcak tuttum hem extra sismeyi önledi iyi geldi bana. Ama benimle aynı ölçüde taktım yani daha darını değil. Amaç zayif görünmek olmadığı jcin malum. Ayrica ayaklarini da sicak tut.
Teşekkür ederim, hepimiz çabucak sağlıklı bebeklerimize hamile kalalım

Anladım. Tamamdır. Ben de korse almayı düşünüyordum.
Amin inşallah

Sanırım adet olacağım karnım epey şiş. Hafiften de kahverengi kan geliyor. Adet öncesinde kahverengi kan gelmesi normal mi kızlar

Çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum Psikolojik olarak insanı çok etkiliyor bende bir buçuk yıl önce boş gebelik geçirdim maalesef kürtaj oldum 6 ay önce tekrar kürtaj oldum sağlıksız gebelik olduğu için çok kötü zamanlardı daha yeni kendime geliyorum psikolojik olarak tabi tamamen geçmiyor ama rabbime sığınıyorum böyle aynı şeyleri yaşamış insanları okumak dertleşmek çok iyi oluyor

Canım çok geçmiş olsun benimde ilk gebeliğim boş gebelik oldu ve maalesef yarın kürtaj olacağım bende dediğiniz gibi sizlerin yazılarınızı okudukça rahatlıyorum yalnız olmadığımı hissediyorum ve sizin acılarınızı yaşıyorum süreç çok zor psikolojik olarak tek tesellim içinde bebeğin oluşmaması yani Allah ona can vermeden sonlanması umarım hepimizinde sağlıklı bir gebelikle bebeğimizi kucağınıza alıcağınız günler gelir

fufucum P papatyamm13 F FireflyDream napıyorsuuz kızlar
ovülasyona devam ediyorum hala tık yok.
bi yandan günaşırı değerlendirmeye devam ediyoruz ama çok sıkıldım yoruldum bittim
Kuzum bende de tık yok ya silik hala ve hiç koyulasma başlamamış yani sinyal dahi yok kurtaj oncesinde dongum boyle degildi yumurtlamam lazimdi bugunlerde. Degismis ve bu ay yumurtlama olmayacagini dusunmeye basladim bu arada ben de ay boyunca gunasiri gidemem zaten yapabilsem ovulasyon testi kullanmazdim kış günü gunasiri banyo zor geliyor nöbetler yeterince yoruyor Bi de evde yorul 2 gün arayla gidiyoruz biz şimdilik, o da sperm kalitesi için devam ediyorum açıkçası yani yoksa üşenirim üşenenin de çocuğu olmaz derler

Son düzenleme:
Beklemekten vaz mi geçtin kesin mi artık

Benim sürekli açık kahverengi şekilde lekelenme olduğu için anlayamadım akıntıyı doktora gitmekte istemedim artık ya her şey normal deyince yoruldum gitmekten

bi yandan günaşırı değerlendirmeye devam ediyoruz ama çok sıkıldım yoruldum bittim
Benimde ovülasyon testlerim geldi. Akşam alınca yaptım hemen silik çıktı ama uygulamada taratınca yüksek diyor anlayamadım. Ya yaklaşıyor artık. Döngünün 14. Günü olacak yarın. Normalde 15. Gün falan oluyordu bakalım neler olacak. Hiç bir değerlendirme de yapamadık. İki günde bir yapmak istiyordum bende çünkü hamile kaldığımda da öyle kalmıştım. Ama 2-3 gündür misafirim var durdu her şey hayırlısı bakalım

Papatyamm sen sağlıkçı mısın ? nöbetler falan deyince merak ettim
Yalnız son cümlelerin ben resmen

Misafirlerim vardı bugün 2 gündür haldır huldur koşturmaktan telefonu bile elime alamamışım yeni görüyorum mesajları hep.
Kızlar F FireflyDream P papatyamm13 Dün gebelik testi aldım ay sonuna yapayım diye. Döngüm aynı olduğu için Geçen gebeliğimde de 29’unda öğrenmiştim gebe olduğumu yine o zamanı beklerim sanırım test o zaman bile silik çıkmıştı çünkü daha erken boşuna kullanmayayım dedim. Bu arada bikaç gündür kasıklarımda batışma ve kramplar oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama bi soru işareti de beliriyo kafamda, neyse diyorum buna koşullanmicam. inşallah sağlıklı pozitif sonuç alabilirim ama alamazsam da üzülmicem hiç kasmıyorum kasmadım da zaten tamamen akışındayım.

İnşallah 2025 e mutlu haberle girersin hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde tabi ki

Evet kese bozulmuş dedi doktor almamız gerekiyor dedi
Çok üzüldüm, hislerinizi duygularınızı çok iyi anlıyoruz. Sağlıksız bir gebelik süreci ilerleyeceğine ya da Allah korusun sağlıksız bir birey olacağına yolun çok başında oluşamadan öğrenmek de bi lütuf aslında bunu süreci kabullenince anlıyorsunuz. Duygularınızı bastırmayın yaşayın ve en kısa sürede o duygularla vedalaşın, yolumuz çiçekli gelecekte sağlıkla inşallah bebelerimiz olacak hepimizin. Süreçlerimiz değişecek belki ama sonuç değişmeyecek inancımızı kaybetmiyoruz.

bende çok üşebiyorum valla zorla :)
benimde değişmiş. normalde benimde çoktan yumurtlamam lazımdı. dün akşam bi ağrı girdi. akıntımda var. bu akşam koyulaşacak gibi hissediyorum ama yanıladabilirim.
bizim geçen haftada kayınvalide vardı. sessiz sessiz değerlendirdik inşallah eskiden insanlar nasıl yapıyorlarmış
uygulamaya bakınca bende yumurtluyorum görünüyor ama şuan bi şey yok

kızzzz herkese misafir mi geliyor bu ara :)
ya o kasılmalar insanı çok yanıltıyor. inşallah sonu gebeliğe çıkar tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…