Boş gebelik şüphesi

Herkese merhaba bende yeni uye oldum ve 7+1 gebeliyim dun doktor kontrolum vardi kese 12mm yolk var bebekte 1mm haftasi 5+4 diyor doktorum tup bebek ile 19.gun 5.gun embriyosu transfer edildi.moralim cok bozuk kese kucuk iki haftadir kalp atisini duyariz diye gidiyoruz ama bebegi bile zor goruyor galiba yolunda gitmeyen biseyler var daha oncede bebek kayiplarim oldu ne yapacagimi bilemiyorum

Allah yardımcınız olsun umarım birden bire sağlıcakla büyür ve sorunsuz ilerler

Allah yardımcınız olsun umarım birden bire sağlıcakla büyür ve sorunsuz ilerler
Tesekkur ederim amin insallah doktorda suan geçiş süreci biranda büyüyebilir diyor ama bir umutsuzluk sardi icimi heveslenmemeyi ogrendim sanirim

Mesaja denk gelince yazmak istedimmerak eden vardır diye şükür gebeliğim devam ediyor aarkadaşlar. Boş gebelik diyen doktordan sonra başka doktora göründüm yolk saç var bebek küçük olduğundan görünmüyordu r bir hafta daha bekleyelim dedi. Sonraki hafta gittiğimde bebek göründü kalp atışını da doktor gördü ama dinletemedi. Sonraki hafta da kalp atışını duyduk şükürler olsun 22 Haftalık hamileyim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…