10 mm de yolk saç görülür bence biraz bekle lekelenme falan oldu muBenimde bugün 7+3 kese 14.9 mm ama hala embriyo ve yolk kesesi yok. Doktor boş gebelikten şüphelendi. Haftaya tekrar gel dedi. Hep alttan baktı bana
Olmadı zaten tüp bebek ve bir sürü takviye kullanıyorum progesteron ve östrojen hormonu içeren jeller kanamayı önlüyor10 mm de yolk saç görülür bence biraz bekle lekelenme falan oldu mu
Merhaba Hanımlar,Olmadı zaten tüp bebek ve bir sürü takviye kullanıyorum progesteron ve östrojen hormonu içeren jeller kanamayı önlüyor
Kanama yapmadan düşük olmaz ki aşırı kanama oluyo kürtaj olursun büyük ihtimalleMerhaba Hanımlar,
Boş gebeliğim kesinleşti. 10'uncu haftanıniçindeyim hiç bir gelişme yok. Doktorum önce takviye hormonları bırakırdı. 10 gün içinde kendiliğinden düşmesini bekledi. Düşmeyince muayene oldum 'cytotec' ilacını 5 günlük fitil şeklinde kullanmamı söyledi. Bugün ilaç bitti ve hala kanamam yok. İlaçtan sonra 5 gün dinlen gel dedi. Düşük yapmış ve anlamamış olma ihtimalim var mı çok şaşkınımara ara karnıma kramplar giriyor hepsi bu.
Canım Merhaba,Merhaba Hanımlar,
Boş gebeliğim kesinleşti. 10'uncu haftanıniçindeyim hiç bir gelişme yok. Doktorum önce takviye hormonları bırakırdı. 10 gün içinde kendiliğinden düşmesini bekledi. Düşmeyince muayene oldum 'cytotec' ilacını 5 günlük fitil şeklinde kullanmamı söyledi. Bugün ilaç bitti ve hala kanamam yok. İlaçtan sonra 5 gün dinlen gel dedi. Düşük yapmış ve anlamamış olma ihtimalim var mı çok şaşkınımara ara karnıma kramplar giriyor hepsi bu.
Hamileliğiniz devam ediyor muBenimde bugün 7+3 kese 14.9 mm ama hala embriyo ve yolk kesesi yok. Doktor boş gebelikten şüphelendi. Haftaya tekrar gel dedi. Hep alttan baktı bana
Meraba hanileliğiniz devam ediyor sanırım süreç nasıldı bende aynı durumdayım boş şüphelendiler yolk saç gözükmedi moralim cok bozukBende bugun 6+5 im dvletteki doktor bos gebelik olabilir dedi
Merhaba canim evet devam ediyor cok şükürMeraba hanileliğiniz devam ediyor sanırım süreç nasıldı bende aynı durumdayım boş şüphelendiler yolk saç gözükmedi moralim cok bozuk
Devlete gittim 6 buçuk haftalığım ama yolk sac gözükmedi iki ayrı cihazla bakıldı birde vajınal bakıldı yok siz ne zaman gördünüz yolk kesesi ve bebeğiMerhaba canim evet devam ediyor cok şükür
Kac haftalik hamilesin?
Bide devlete mi gittin ozele mi?
Devletin cihazi eski oldugu icin goremiyolar çünkü
Canim 6+3 te devletteki cihazda gorulmedi 6+4 te ozele gittim bebekte kalp atimida vardi.Devlete gittim 6 buçuk haftalığım ama yolk sac gözükmedi iki ayrı cihazla bakıldı birde vajınal bakıldı yok siz ne zaman gördünüz yolk kesesi ve bebeği
Abla benım yolk Saçta gözükmedi omdan bukadar endişelendim sizin gözükmüşmüydğ devlette suan ağlıyorum yaa oladar kötüym ki özelede anca eşim maaş alınca gidebilirim ilk gebeliğim ve tecrübesizim zaten yeni evlendim okadar heveslenmiştik ki hemen olunca havalara uçtuk bu durum beni cok üzdüCanim 6+3 te devletteki cihazda gorulmedi 6+4 te ozele gittim bebekte kalp atimida vardi.
Ozele git bugun imkanin varsa sonrada bize guzel haberi ver ❤
Ablam bende de hic biri gozükmemisti devlette. Uzme kendini hemen. İste bu yüzden cok üzülüyorum devletteki cihazin eskiligine. Hemen özele gidemiyor insan bazen boyle isteAbla benım yolk Saçta gözükmedi omdan bukadar endişelendim sizin gözükmüşmüydğ devlette suan ağlıyorum yaa oladar kötüym ki özelede anca eşim maaş alınca gidebilirim ilk gebeliğim ve tecrübesizim zaten yeni evlendim okadar heveslenmiştik ki hemen olunca havalara uçtuk bu durum beni cok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?