Boş gebelik şüphesi

Havi2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
66
161
23
3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır bebek tedavisi görüyordum aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldim. Son adet tarihim 27 Ekim 30 Kasım da bhcg yaptırdım 80 ile basladim 2 gün aralıklarla yaklaşık iki kat artti 10 Aralık'ta keseyi gördük doktor 5 haftalık kalp atışı yok henüz dedi. Bugün tekrar gittim 13 aralik hem karından hem vajinal ultrasondna baktı bebek görünmüyor boş gebelik olabilir kese 11mm haftaya kontrole gel dedi. Daha önce böyle bi durum yaşayan var mı? Durmadan ağlıyor ve dua ediyorum eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor ama o böyle şefkatle yaklaşıp beni mutlu etmeye çalıştıkça dhaa çok kahroluyorum. İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Daha kalp atışı için erken canım korkma.Bana da 8.haftamda boş gebelik dediler hem alttan hem üstten muayenede de bebek yoktu kesem 22 mm idi.İki doktor da ümit vermedi haftaya gel dedi biri haftasına gittiğimde alttan bakma zahmetinde bulunmadı üstten baktı bebek yok yarın gel ilaçla düşürtelim dedi.Sonra rutin kontrolüne gittiğim doktoruma gittim üstten yine bebek yok dedi bir ihtimal alttan bakalım dedi orada bebeği gördü oluşmuştu.Ama benimki kalbi atmaya başladığı gibi durup ölmüş radyoloji ölüm raporu verince kürtaj oldum ölüydü çünkü Yani diyeceğim o ki en azından 9.haftaya kadar bekle bana da boş dediler ama bak bebek oluştu yolk sac varsa boş gebelik olmuyor.Kendini korkutma direkt alttan muayene ol en net sonucu o verir

Doktorun ne diyorsa uy.Bana doktor kullandığım progestanı bıraktırdı kese kendi düşsün diye belki kullansam kalbi durmayacaktı.Sakın bu boş gebelik ne yapsam olur iş güç yapayım deme oluşmasa benim oluşmazdı 4 boyutlu ultrasonda 8.haftada bile göremediler düşün

Daha erken canım yolk saç görmediyse ondan yok demiştir sen bekle iki hafta daha

Benimde bugün 7+3 kese 14.9 mm ama hala embriyo ve yolk kesesi yok. Doktor boş gebelikten şüphelendi. Haftaya tekrar gel dedi. Hep alttan baktı bana

Olmadı zaten tüp bebek ve bir sürü takviye kullanıyorum progesteron ve östrojen hormonu içeren jeller kanamayı önlüyor
Merhaba Hanımlar,
Boş gebeliğim kesinleşti. 10'uncu haftanıniçindeyim hiç bir gelişme yok. Doktorum önce takviye hormonları bırakırdı. 10 gün içinde kendiliğinden düşmesini bekledi. Düşmeyince muayene oldum 'cytotec' ilacını 5 günlük fitil şeklinde kullanmamı söyledi. Bugün ilaç bitti ve hala kanamam yok. İlaçtan sonra 5 gün dinlen gel dedi. Düşük yapmış ve anlamamış olma ihtimalim var mı çok şaşkınım ara ara karnıma kramplar giriyor hepsi bu.

Kanama yapmadan düşük olmaz ki aşırı kanama oluyo kürtaj olursun büyük ihtimalle

Bende bugun 6+5 im dvletteki doktor bos gebelik olabilir dedi

Canım Merhaba,
Benim ilk hamileliğim boş gebelikti, kese büyüdü ama içinde bebekten eser yoktu. Çünkü 6.haftadan sonra kese hızla büyüyor ve kendi kendine düşmesi zorlaşıyor. 12. haftada doktorum kürtajla aldı. İki ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oğlum oldu. Oğlum 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım. Oda boş gebelik oldu. Onu da 10.haftada aldılar. Sonra baya ara verdim. Korunmayı bırakınca 6 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasaldan 1 yıl sonra bu ay hamile kaldım. Şİmdi bende merakla bekliyorum canım. İnşallah boş değildir daha önce iki kez yaşadım şunu anladım önemli olan hamile kalabilmek boş gebelik sonrası sağlıklı gebelik olmayacak diye birşey yok.

Bende bugun 6+5 im dvletteki doktor bos gebelik olabilir dedi
Meraba hanileliğiniz devam ediyor sanırım süreç nasıldı bende aynı durumdayım boş şüphelendiler yolk saç gözükmedi moralim cok bozuk

Meraba hanileliğiniz devam ediyor sanırım süreç nasıldı bende aynı durumdayım boş şüphelendiler yolk saç gözükmedi moralim cok bozuk
Merhaba canim evet devam ediyor cok şükür
Kac haftalik hamilesin?
Bide devlete mi gittin ozele mi?
Devletin cihazi eski oldugu icin goremiyolar çünkü

Merhaba canim evet devam ediyor cok şükür
Kac haftalik hamilesin?
Bide devlete mi gittin ozele mi?
Devletin cihazi eski oldugu icin goremiyolar çünkü
Devlete gittim 6 buçuk haftalığım ama yolk sac gözükmedi iki ayrı cihazla bakıldı birde vajınal bakıldı yok siz ne zaman gördünüz yolk kesesi ve bebeği

Devlete gittim 6 buçuk haftalığım ama yolk sac gözükmedi iki ayrı cihazla bakıldı birde vajınal bakıldı yok siz ne zaman gördünüz yolk kesesi ve bebeği
Canim 6+3 te devletteki cihazda gorulmedi 6+4 te ozele gittim bebekte kalp atimida vardi.
Ozele git bugun imkanin varsa sonrada bize guzel haberi ver

Canim 6+3 te devletteki cihazda gorulmedi 6+4 te ozele gittim bebekte kalp atimida vardi.
Ozele git bugun imkanin varsa sonrada bize guzel haberi ver ❤
Abla benım yolk Saçta gözükmedi omdan bukadar endişelendim sizin gözükmüşmüydğ devlette suan ağlıyorum yaa oladar kötüym ki özelede anca eşim maaş alınca gidebilirim ilk gebeliğim ve tecrübesizim zaten yeni evlendim okadar heveslenmiştik ki hemen olunca havalara uçtuk bu durum beni cok üzdü

Ablam bende de hic biri gozükmemisti devlette. Uzme kendini hemen. İste bu yüzden cok üzülüyorum devletteki cihazin eskiligine. Hemen özele gidemiyor insan bazen boyle iste bosu bosuna üzülmüş oluyosun buyuk ihtimalle.. bi daha ne zaman devlete gidebilirsin bide haftan ne canim? Belki haftaya falan gitsen gözükür devlette. Doktor ne dedi sana

Haftaya bir daha bakıcaz dedi olumsuz konuşmadı ama cokta norma bi durum diyemem dedi özele gitmiştim ama Ozaman ben kadarlık olduğunu bile bilemiyordum adetler düzensiz ultrason da ölçmemişti haftasını doktor direk boş kürtaj dedi sonraki hafta gidişimizde beş haftalıkhesapladı cihaz 4 haftalık keseye boş dedi benım hikaye böle basladı Ozaman lar normalmiş ama 6 hafta gözükmemek anormalmiş sizde baban umut oldunuz gerçekten Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…