- 27 Nisan 2023
- 571
- 643
- 29
-
- Konu Sahibi Bestblondie
Ben 6 haftalıkken vajinal 9 haftalıkken karından duymuştum kalp atışınıMerhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?
Merhaba bebegi gorup kalp atisini diymaniza cok sevindim. Adetiniz kac gun gectikten sonra gordunuz bebeginizi. Benim adet gunumun gecmesinin 13.gunu 6 haftalik gorunuyor kesem 12mm olmus yolk var ama icinde bebek yok.. yardim eder misiniz sizinde oyle miydi? Saglikla bebginizi kucaginiza almanizi diliyorum.Biz 6+6 da görememiştik. 7+6 da bebeği de gördük kalbi de duyduk çok şükür. 4 gün geriden geliyormuş ondan daha önce görememişiz. Sizinki de inşallah görünür hemen
Bende ayni durumdayim 6 haftalik kese 12mm yolkta var ama bebek yokMerhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?
Merhaba yeni bakabildim buralara. Görebildiniz mi bebeğiniziMerhaba bebegi gorup kalp atisini diymaniza cok sevindim. Adetiniz kac gun gectikten sonra gordunuz bebeginizi. Benim adet gunumun gecmesinin 13.gunu 6 haftalik gorunuyor kesem 12mm olmus yolk var ama icinde bebek yok.. yardim eder misiniz sizinde oyle miydi? Saglikla bebginizi kucaginiza almanizi diliyorum.
5 haftalıkken bebek görünmemesi normal. Doktor her şey yolunda dediyse her şey iyidir. Canınızı sıkmayın daha çok erkenMerhaba 5 haftalıkken kontrole gittim kese gayet iyi dedi de embriyo hakkın da bilgi vermedi. Tüp bebek yaptık korkuyorum boş gebelik olur diye. Bakar mısız sizce bebek var mı?
Merhaba yarin dr gorunecegim tam 7 hafta 2 gunluk su an uygulamaya gore. İnsallah gorebilirim duyabilirim kalbini mucizemin.. haberdar ederm mutlakaMerhaba yeni bakabildim buralara. Görebildiniz mi bebeğinizi
Merhaba bos gebelikleriniz icin uzgunum bende ayni durumdayim gecen hafta 6+2 haftalikta bebegimi goremedi doktor vajinal bakti. Kese 12 mm yolk sac vardi , goguslerim disinda hicbir belirtimde yok belki biseyler soyler bana umut olursunuzBu kese boş değil2kez boş gebelik yaşadım kesenin içi simsiyah ve boştu . Güzel haberler alın inşallah
Merhaba Benim keseler bomboştu yolk saç oluşmamıştı. Yolksac olunca doktorlar hep olumlu konuşur bebekte oluşur diye sizinde umarım öyledir ,güzel haberler alırsınız umarımMerhaba bos gebelikleriniz icin uzgunum bende ayni durumdayim gecen hafta 6+2 haftalikta bebegimi goremedi doktor vajinal bakti. Kese 12 mm yolk sac vardi , goguslerim disinda hicbir belirtimde yok belki biseyler soyler bana umut olursunuzyarin doktora gorunecegim saatler gecmiyo
Tesekkur ederim insallahMerhaba Benim keseler bomboştu yolk saç oluşmamıştı. Yolksac olunca doktorlar hep olumlu konuşur bebekte oluşur diye sizinde umarım öyledir ,güzel haberler alırsınız umarım
Canım ne yaptın varmı güzel haberlerMerhaba bos gebelikleriniz icin uzgunum bende ayni durumdayim gecen hafta 6+2 haftalikta bebegimi goremedi doktor vajinal bakti. Kese 12 mm yolk sac vardi , goguslerim disinda hicbir belirtimde yok belki biseyler soyler bana umut olursunuzyarin doktora gorunecegim saatler gecmiyor
Canim bebegi gordum kalp atisinida dinletti biraz ama kalbi yavas atiyor dedi. Bir hafta sonra tekrar cagirdi. Bu doktor benim hep icimi karartiyor . İnsallah bebegimin kalbi guclenir.Canım ne yaptın varmı güzel haberler
Gözün aydın canım inşallah kese kaç milim olmuş kaç haftalık görünüyorduCanim bebegi gordum kalp atisinida dinletti biraz ama kalbi yavas atiyor dedi. Bir hafta sonra tekrar cagirdi. Bu doktor benim hep icimi karartiyor . İnsallah bebegimin kalbi guclenir.
Doktoruma kesenin boyunu sordum artik onemli degil dedi soylemedi ölcmedi de. Ama adete gore 7+3 fakat bebek 4mm yani 6 haftalik gorunyor dedi.Gözün aydın canım inşallah kese kaç milim olmuş kaç haftalık görünüyordu
Geç döllenmede olabilir ihmal.etmeyinbenimde boş gebeliğin iki kere oldu en son 27 santim olmuştu içinde de bebek yoktu bakalım yaa hayırlısı inşallah geldi geçti diye bakıyorum Allahtyan ümit kesilmez bu sefer daha.temkinli daha çok doktor kontrolünde olacak inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin inancım var o yüzden bununda olabileceğine inanıyorum biraz derdimi anlatmış gibi oldum ama.Doktoruma kesenin boyunu sordum artik onemli degil dedi soylemedi ölcmedi de. Ama adete gore 7+3 fakat bebek 4mm yani 6 haftalik gorunyor dedi.
Hepimizin derdi ayni aslinda kimisi cok uzun yillar mucadele etms benim gbi, kimisi henuz baskasina gore yolun basinda fakat isteklerimiz umidimiz ayni. Buda bizi ayni yolda kesiştiriyor. Rabbim kimsenin yolunu uzatmasin ve bebegini ona bagislasin. Cumlemizin insallah.Geç döllenmede olabilir ihmal.etmeyinbenimde boş gebeliğin iki kere oldu en son 27 santim olmuştu içinde de bebek yoktu bakalım yaa hayırlısı inşallah geldi geçti diye bakıyorum Allahtyan ümit kesilmez bu sefer daha.temkinli daha çok doktor kontrolünde olacak inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin inancım var o yüzden bununda olabileceğine inanıyorum biraz derdimi anlatmış gibi oldum ama.
Umarım inşalalh öyledir. Pazartesi kontrolüm var belli olur herşey5 haftalıkken bebek görünmemesi normal. Doktor her şey yolunda dediyse her şey iyidir. Canınızı sıkmayın daha çok erken
AminHepimizin derdi ayni aslinda kimisi cok uzun yillar mucadele etms benim gbi, kimisi henuz baskasina gore yolun basinda fakat isteklerimiz umidimiz ayni. Buda bizi ayni yolda kesiştiriyor. Rabbim kimsenin yolunu uzatmasin ve bebegini ona bagislasin. Cumlemizin insallah.
Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 6.haftada hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 19.000 bindi. Hemen doktora gittik, keseyi gördük. 9 mmdi.
6+6 da kontrole gittim kese 25 mm olmuş. Hcg değerim de 37.000 olmuş. Ama bebek ve kalp atışı yok. Ultrasonda kese fotoğraftaki gibi gorunuyor.
Kesede ufak bir şey gorunuyor ama doktor bişey demedi. Haftaya tekrar bakacağız dedi. Sizce burada bir şey var mı? Benimle benzer durumu yaşayıp bebeği sonra gören var mı? Boş gebelik olmasından dolayı endişe duydum. Hcg değerlerim normal mi?, Hani Öncelikle geçmiş olsun Ben de aynı durumdayım ama ben doktora gitmedim işte bu ayın değil de diğer ayın 7'sinde randevu aldım gideceğim Evde beklemeyi tercih ettim Bir de bir şey soracağım peki Yani bir belirti var mı lekelenme işte karnında kıpırtı falan var mı