- 16 Kasım 2024
- 39
- 2
- 20
- Konu Sahibi mylittlesunhine
Herhalde acilde pek anlayamadı soru işareti koymusTamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhalde acilde pek anlayamadı soru işareti koymusTamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir
Sizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidirTamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir
Bilemem, ben doktor degilimSizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidir
Canım durumun nedir merak ettim seniSizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidir
Kalp atışı ve bebegi gordm 6+6haftalik kese birz duzensiz inşallah duzene girer fasulye gibiydi kesem lekelenme devam ediyorCanım durumun nedir merak ettim seni
Düşük tehlikem varmis lekelenme buna sebepmis cnm fitil kullaniyorm sabah aksamCanım durumun nedir merak ettim seni
Bebek ve kese gozukmedi mi acaba9+4de kürtaj oluyorum bos gebelikten 21mm kese ve boş hastaneye yattım şimdi hayırlısı
Bebek ve kalp atışı pardonBebek ve kese gozukmedi mi acaba
Insallah tekrar gebe kalırsınız 2 gün önce acile gittim lekelenmemden dolayı tekrar var ara ara ama kalp atışı ve bebek kesedeydi kesem de fasulye gibiydi ama sabahida normal kadın doguma gittim ben kese fln goremiyorm dedi kan yapicaz tekrar dedi 1 hafta sonra dayanamadım bende acilde verdim 11 bin cikti aksamida lekelnmem devam edince kadın acile gittim içtim rahatladı ama 3 gün gecti geldim acilden hayla tedirginim acaba bebek nasl diye kadın doğumda sonra da bisey gordm dedi bunu verdi ama acilde vajinalde bakti bana aynı kadın doğumda üsten neden gozukmuyor anlamadimHicbisey yok yolk sac fln sadece kese
Senle aynı durumdayız sanırım 7+2 kese var bebek yok pazartesi tekrar gidecem. Gözükmez ise kürtaj sanırım geçmiş olsun9+4de kürtaj oluyorum bos gebelikten 21mm kese ve boş hastaneye yattım şimdi hayırlısı böyleymiş
merhaba 10 gün sonra gittiğinizde bebek kaç haftalık çıkmıştı hatırlıyor musunuz5+3te zaten ancak kese görünür. Ben de 5+3 te geçen hafta muayeneye gittim. Sadece kese göründü. 8.4 mm. On gün sonra bebek için gel dedi.
7-8. Haftalarda bebek ve kalp atışı beklenir. 8. Hafta biterken hala bebek görünmediyse boş gebelikten şüphe edilir.
Canım tam bir hafta sonra gittim.merhaba 10 gün sonra gittiğinizde bebek kaç haftalık çıkmıştı hatırlıyor musunuz
bende 8 mm kese gördükten 8 gün sonra gittim canım. 3ünde kese görmüştük 12si bugün hem bebeği hem kalp atışlarını gördük dinledik ama bebek 5+6 çıktı acaba geride mi kalmış diye endişelendim 3.13 mm bebek. kese 20 mm olmuş.Canım tam bir hafta sonra gittim.
6+3te. Kese 12 mm, Bebek 2.7 mm idi. Kalp atışı da görüldü.
neredeyse aynı ölçümler.bende 8 mm kese gördükten 8 gün sonra gittim canım. 3ünde kese görmüştük 12si bugün hem bebeği hem kalp atışlarını gördük dinledik ama bebek 5+6 çıktı acaba geride mi kalmış diye endişelendim 3.13 mm bebek. kese 20 mm olmuş.
ay içimi o kadar rahatlattın ki. çok sağol canım. inşallah sağlıkla alalım kucağımızaneredeyse aynı ölçümler.
Benim kağıdımda da 6+1le uyumlu yazıyordu. Ama sata göre 6+3tüm. Hiç önemsemedim.
O kadar hassas ölçümler ki bunlar, imge milimetrenin yarısı kadar kaysa ölçü başka çıkar.
Hem ultrason cihazlarında baz alınan ölçümler de farklılık gösterebiliyor. Bak benim bebek 2.7 mm old halde 6+1yazıyordu, seninki 3.13 mm imiş 5+6 ile uyumluymuş.
İns canım. İns.ay içimi o kadar rahatlattın ki. çok sağol canım. inşallah sağlıkla alalım kucağımıza