- 22 Mayıs 2015
- 661
- 613
-
- Konu Sahibi Bestblondie
İnşallah çok teşekkür ederimYolk sac var sanki bubihtimali düşürür ama her şey olabilir tabi. Inşallah sağlıklıdır.
İnşallah dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim. Umarım siz de iyisinizdirBu kese boş değil2kez boş gebelik yaşadım kesenin içi simsiyah ve boştu . Güzel haberler alın inşallah
Sonra ne oldu tekrar hamile kaldinizmi benim yine boş gebelik galiba 8 cinci haftaya gitmem gerek ama doktor hiç bir şey demedi normalmiş gibi 5 haftaliksin hafta gel kontrol edelim dedi başından sağdıBu kese boş değil2kez boş gebelik yaşadım kesenin içi simsiyah ve boştu . Güzel haberler alın inşallah
Sizin ultrason goruntunuz 5.haftaya mı ait? Sizinkinin de içi tam boş gorunmuyor hafif bir şey varSonra ne oldu tekrar hamile kaldinizmi benim yine boş gebelik galiba 8 cinci haftaya gitmem gerek ama doktor hiç bir şey demedi normalmiş gibi 5 haftaliksin hafta gel kontrol edelim dedi başından sağdı
Ben daha önce boş gebelik yaşadım ama hamilelik belirtim sıfırdı bunda mide bulantısı yaşıyorum yani göğüslerde hassasiyet var bide adet günümde kanama oldu yerleşme kanaması benim bildiğim şuan 7 hafta 6 günlük olması gereken ultrisan 5 hafta 3 günlük görünüyor diyorumki Allahtan ümit kesilmez ama daha önce yaşadığım için biliyorumSizin ultrason goruntunuz 5.haftaya mı ait? Sizinkinin de içi tam boş gorunmuyor hafif bir şey var
7 veya 8 haftalarında duyanlar var biliyorum bebek varmı peki bâska.bir.hastaneye giy istersen 7 haftalıkken. Duyarsın inşallahMerhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?
Kese var ama içi hakkında bir bilgi vermedi doktor7 veya 8 haftalarında duyanlar var biliyorum bebek varmı peki bâska.bir.hastaneye giy istersen 7 haftalıkken. Duyarsın inşallah
Normal… Benim doktorum zamanında yanlış hatırlamıyorsam 8. Ya da 9. Hafta çağırmıştı kese 2cm olunca net şekilde duyarız demiştiMerhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?
Merhaba. 2 kez bos gebelikten snra kiziniz mi oldu. Bi tedabi gordunuz mu acabaTeşekkür ederim sonrasinda kızım oldusizin içinde herşey güzel gider umarım
Biz 6+6 da görememiştik. 7+6 da bebeği de gördük kalbi de duyduk çok şükür. 4 gün geriden geliyormuş ondan daha önce görememişiz. Sizinki de inşallah görünür hemenMerhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?
Canım neden iki defa yaşadın pekı. Sonra saglıklı gebbelıgın oldu muBu kese boş değil2kez boş gebelik yaşadım kesenin içi simsiyah ve boştu . Güzel haberler alın inşallah
Evet . Genetik test sonucu homozigot çıktı. Pıhtılaşma embriyo gelişmiyormus. Hamiellik öğrendiğim andan itibaren coraspirin kan sulandırıcı kullandım. Bir çocuğum varCanım neden iki defa yaşadın pekı. Sonra saglıklı gebbelıgın oldu mu