Nasip kısmet belkide hayirli evlat olmayacaktı. Bi daha ki sefer gönlündeki olsun tatlim...nurmebelki de hast: 39144461 .!.:cokda hayal kurmuştum ilk defa duydum böle şeyleri ben hala umudum kaybetmedim herseyi doktoru denicem hayırlısı RABBİM hayırlısını verir inşallah..
kaç hafta geç olur bilmiyorum ama içinde bebek yoksa o senin vücuduna fazlalık allah muhafaza seni zehirleme gibi durumları da olabilir. iyi sor danış doktorlara sağlığını tehlikeye atma.8 hafta lik gecmi oluo
Arkadaşım seninle adet tarihimiz arasında 1 hafta var benim daha önce yani.Ama benim de yumurtlama 23-24 aralıktı.ve adet sonra ve 24 aralıktan başka birgünde birlikte olmadık eşimle.5 ocakta idrarda öğrendim.benim değerlerim iyi artmıyordu.19 ocakta değer 1019du kese gördük 3 mm.28 ocakta 4389 çıktı kese de 10mm.doktor bana büyük ihtimal boş gebelik dedi tarihlerimin net olmasından dolayı ama buna rağmen bir hafta daha bekleyelim dedi..Bence doktorun çoooook erken teşhis koymuş kese boyutun nasıl senin şuan.mutlaka başka doktorada görün derim.BENİM ADETİME GÖRE 6 HAFTALIK DOKTORA GÖRE 5 HAFTALIK BOŞ GEBESİN 1 HAFTA BEKLE DEDİ YOKSA KÜRTAJ BENDE BAŞKA DOKTORA GUN ALDIM ONA GIDCEM INSALLAH HAYIRLISI OLUR INSALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI BİR SEKİLDE BENLEDİR..
Bennde sat 19 aralık ve dün muayeneye gittim bhcg 7600 fakat boş gebelik dedi dr 1hafta bekliyecez.eger öyleyse alacak sanırım kürtajdan bende cok korkuyorum kızlar ya ama kese capımı falan bilmiyorum hiç birde kac haftalık.ama kan degerine göre kalp sesi bile alınmalı dedi dr8-9 haftaya kadar bekleyenler var.Her bünye farklı ben artık akışına bıraktım olmadıysa da vardır bir hayır.Boş gebelik sağlıksız sperm veya sağlıksız yumurtanın döllenmesiyle gerçekleşen bir durum yani sağlıksız bir bebek demek bu da bir mucize bence.Ayrıca kürtajdan hemen sonra hamile kalanlar da var adet görmeden.çok okudum bu forumda kaç haftadır.10 haftayı geçmemesi önemli bu tarz müdahalelerde rahimi temizlemek zorlaşıyormuş çünkü.vakum haricinde kazıma işlemi de yapılabiliyormuş.Kazıma da rahimde sağlıklı dokuya zarar veren bir şey.Eskiden vakum yöntemi olmadığı için kazıma yapıldığı için kürtaj riskli olabiliyormuş hamile kalmak için.Ben korkmuyorum şimdi bekliyorum Allah çok büyük.Sen de orkma ve aceleci davranma.Hayırlı haberler alırsın inşallah.Mutlaka paylaş sonucunu.
Ayy haftaya benimde öyle olur inşallah yaBenimki gec döllenmis 6 haftalilk gozukdu maşallah subhanallah sukurler olsun herkes nasip etsin bu. mutlulugu
hadı gözün aydın tatlım.Arka da slar su an doktordan ciktim bebisim benimle baska doktora gittim gorduk RABBIMe sonsuz şükürler olsunnnnn umudunuzu kaybetmeyin her doktora inanmayın dua edin ve bekleyin her denilene inanmayin
İnan çok sevindim senin adına ne kadar çabuk karar veriyor bazı doktorlar.En önemli zamanlarda strese sokuyorlar .Hayırlısı olsun sağlıklı gebelikler dilerimArka da slar sdoktordan ciktim bebisim benimle baska doktora gittim gorduk RABBIMe sonsuz şükürler olsunnnnn umudunuzu kaybetmeyin her doktora inanmayın dua edin ve bekleyin her denilene inanmayin
Ultrason fotosu varsa orda yazar kese boyu gs diye geçer karşısında yazarBennde sat 19 aralık ve dün muayeneye gittim bhcg 7600 fakat boş gebelik dedi dr 1hafta bekliyecez.eger öyleyse alacak sanırım kürtajdan bende cok korkuyorum kızlar ya ama kese capımı falan bilmiyorum hiç birde kac haftalık.ama kan degerine göre kalp sesi bile alınmalı dedi dr
tahmini doğum tarihi, boyutu, kaç hftalk olduğu yazıyor kenarındaUltrason fotosu varsa orda yazar kese boyu gs diye geçer karşısında yazar
Canım anlıyorsan baksana bu görüntü bana verdikleritahmini doğum tarihi, boyutu, kaç hftalk olduğu yazıyor kenarında
İnşallah vanımevet inşallah RABBİM herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?