Boş gebelik hakkında...

Çok sevindim. sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah.

Çok sevindim. sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah.
inşallah sende alırsın...
bende burda ilk takıldığımda yok kimyasal gebelik yok boş gebelik okudukça afalladım .
acabalar kafamda uçuştu . şimdi kendime kızıyorum niye üzdüm kendimi boş yere diye ondan diyorum sakin olun. akışına bırakın verme alma yetkimiz yeteneğimiz yok ...
doktor dediğine inanacaksın bilgisi olan o ...
ha biz burda durumları kritik yapıyoruz. kadın milleti işte

Bakalım ne diyecek Dr yarin çok heyecanlıyım
en iyisi bu sitelere takilmamak okudukça dahada kötü oluyorum güzel yazılar hariç
teşekkür rukiye

Bakalım ne diyecek Dr yarin çok heyecanlıyım
en iyisi bu sitelere takilmamak okudukça dahada kötü oluyorum güzel yazılar hariç
teşekkür rukiye
okumak, iyi, kötü bilmek lazım da . hemen kötü olacak diye kendimizi üzmemek lazım.
bazen cahil kalmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum da.
çünkü düşündükçe bildikçe başın daha çok ağrıyor.

Arkadaşlar merhaba..
Benim 22 kasımda 8 haftalık hamileliğim boş gebelik nedeni ile kürtaj ile sonlandırıldı.. Kürtaj sonrası hiç adet göremeden hamile kalmışım.. Rahimde parça kaldı heralde ondan adet olamıyorum diye korkarken, doktor keseyi gördü hamilesin dedi.. Çok şaşırdım.. Annem, eşim, kayınvalidem dahil henüz kimseye birşey söyleyemiyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.. Allahım inş hayırlısıysa bu sefer bebişimin kalp atışlarını duymayı nasip eder, onu sağlıkla kucağıma alabilirim.. Doktorum 2 hafta sonra gel, kalp atışlarına bakalım dedi.. Nolur dua edin.. Allahım isteyen herkese de nasip etsin inş..

Selam canım. Seninle sat ve gebelik haftamız aynı hatta tahmini doğum tarihi bile :) bende de geç döllenme oldu pko vardı zaten bende çok düzensiz ve geç adet görürdüm.Çok merak ettim kese içinde bebek göründü mü senin. Ben dün gittim kese gelişmiş ama bebek yok dedi boş gebelik olabilir dedi çok korkuyorum

11 ml olmuş
Kese gelişimi guzel dedi
Şuan bebek görünmüyor zaten normal olanida bu dedi

11 ml olmuş
Kese gelişimi guzel dedi
Şuan bebek görünmüyor zaten normal olanida bu dedi
Ya canım içimi ferahlattın inan ki. Ne doktorlar var ya benim hemen gözümü korkuttu ama şimdi ümit oldun bana. Canım ya haberleşelim nolur bak gebelik haftamız fln da aynı bende yazarım doktora gidince mutlaka sen de haber verirsen çok sevinirim. Beni 1 hafta sonra çağırdı ama ben 2 hafta bekliym diyorum

Canim 2015 eylül anneleri sayfasına gel hepsiyle aynı ayda doğum yapcaz hem daha iyi takip edersin gebeliği

allah gönlüne göre versin tatlım.
sakin olman gerekiyor. bi kötü tecrüben olmuş . bu hepsinde olacak değil ki . en azından eşinle paylaşmalısın.
kendini rahatlatmaya bak çünkü bebek senden cok etkileniyor. sen acabalarla kendini üzüyorsun.
olacak olana elinden bişi gelmiş bu güzel günlerin tadını çıkar. korkup kendine zehir etme derim ben.
hadi güzel haberler inş.
bende çok zayıf olduğum için bebeği taşıyamama korkusu vardı ama şükür bi sıkıntımız yok korktuğumla kaldım yani.en son kontrolde (on beş gün önce yani) bebeğimin hareketlerini gördüm darısı başına tatlım.

merhaba arkadaşlar benin boş gebeliğim kesinleşti kese 25 mm olmuş hala bir şey yok cuma günü öğleden sonra işleme alacaklar. 8+ ya kadar bekledim ama olmadı. inşallah sizler alırsınız güzel haberler. dua edeceğim sizler için.

hakkında hayırlısı canım.
bizde sana dua edeceğiz. meleğin bir an önce gelsin diye...

selam cnm.. mesajın için çok teşekkürler.. inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz..

ARKADASLAR DOKTORA GİİTTİM BENİM ADETİME GÖRE 6 HAFTALIK DOKTORA GÖRE 5 HAFTALIK BOŞ GEBESİN 1 HAFTA BEKLE DEDİ YOKSA KÜRTAJ BENDE BAŞKA DOKTORA GUN ALDIM ONA GIDCEM INSALLAH HAYIRLISI OLUR INSALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI BİR SEKİLDE BENLEDİR..

arkadaşlar merhaba.bende ekim ayının sonunda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.bu olaydan sonra tekrar hamile kalanlar ne zaman hamile kaldınız?

geç döllenme de olabilir.
başka doktora görünmen içinin rahat etmesi için iyi olur. ultrasyondaki görüntüyü sana da gösterdi mi kese içinde fasulye gibi oluyor bebek. boş gebelikte olmuyor bak yok bişi içinde dedi mi.

içi boş sana göre gec gebelik ultrasyona göre 5 hafta dedi doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi sonra kürtaj şok oldum gördüm boş ama icimden sanki oluscak gıbı gelıo vajınusmusdum zaten şöyle oldu aslında 8 aralık da ben vajinusmusu yendim 3 gün sonra 11 aralıkda adet oldum ve 6 gün sürdü sonrasında işler yogun oldugu için 23 aralık yumurtlamaydı ben 24 aralık da cinsel münasebet oldu 2 gün üç gün o durum gerceklesti ve ben 11 ocak adet olmam gerekti olmadım 15 gün gecti test yaptım evde çift cizgi 19 ocakda ben kantesti yaptırdım hcbg değeri 1770 cıktı 27 sında doktora gittim hemen bisey sormadan ultrayona aldı boş kese dedi içinde bisey yok dedi alttan yapti yine gözükmedi boş dedi 1 hafta sonra gel kürtaj olcan dedi şok oldum rabbime bıraktım hayırlısı yarın gidcem başka doktora bakalım ne dicek ben 8 haftaya kadar beklicem bakalım RABBİM en hayırlısı en sagıklısını versin...

doktorların gebe olarak sayması için bin ve üzeri gerekiyor. ultrasyonda görmeyince alttan bakıyor . orda da görmedi ki kürtaj dedi...
kendini üzme bu sefer olmadı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…