- 25 Kasım 2014
- 97
- 21
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar hepinize kızlar...
7 hafta 3 günlük gebeyim.. gecen hafta dr. gittiğimde boş gebelik olduğunu söyledi.bir hafta süre verelim belki geç döllenme olmuştur dedi.yarın sabah gideceğim dr. iki gün önce hafif kahverengi çok az kanamam oldu sizce o neden olmştur?
şuan kanamam falan yok. mide yanması ve baş ağrım var sadece.. gebelik için şuan tek belirtim göğüs şişliği..
boş gebelik araştırmalarıma göre yüzde 95 olumsuz sonuçlar son bulmuş.
Sizce Umut var mıdır? yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.'' bilgi paylaşıldıkça yaşar.''
kızlar kürtaj oldum. tamamen genel anestezi istedim. yapılanları görmek istemedim. ameliyattan çıktım. biraz sancım var ama adet sancısı gibi yani tanıdık bir sancı az da kanamam . antibiyotik ve ilaç takviyesi alıyorum. kanama ilk güne göre azaldı. böyle bir sorun yaşayanlar varsa benimle irtibata geçebilir. iyi geçmiş ameliyat dedi doktorum. inşallah öyledir. hayırlısı ile bir evlat alırım kucağıma . korkulacak bir şey yokmuş boş gebelik kürtajında. herkese sevgiler.
böyle düşünme lütfen yeniden dene yine boş olsa ne çıkar Allah sonunda gönlüne göre verir dua et her zaman inşallah herkesin gönlüne göre bebeği olacak ben buna inanıyorum. olumsuzu çağırma.aayyy kızlar bende ağustosa oldum boş gebelik teşhisiyle kürtaj 9 haftalıktım bhcg hiç takılmayın benim 10,210 du 7 haftada kese büyüyor bhcg yükseliyor ama kese boştu bhcg takılmayın boş gebelikte yükseliş devam ediyor çünkü hala ağustostan beri ben kendimi pek toplayamadım çünkü tüp bebekle hamile kaldığım için ve artık tekrar denemek bile aynı şeyleri tekrar yaşarım diye korkunç geliyor rengim atıyor ama çocuk sahibide olmayı çok istiyorum
böyle düşünme lütfen yeniden dene yine boş olsa ne çıkar Allah sonunda gönlüne göre verir dua et her zaman inşallah herkesin gönlüne göre bebeği olacak ben buna inanıyorum. olumsuzu çağırma.
bende cumartesi gitmiştim kese göründü haftaya cuma gel dedi yarın gidicem boş gebelik olduğunu nerden anlıyorsunuz acaba bende cok korkuyorum bu yorumları okuyuncaBende boş gebelik yaşıyorum doktoru m öyle dedi 1 hafta daha bekleyeceğiz ama ümidim kalmadı 19mm kese
kese görünüp içi boş oluyor ve bunuda doktor söyler ...bende cumartesi gitmiştim kese göründü haftaya cuma gel dedi yarın gidicem boş gebelik olduğunu nerden anlıyorsunuz acaba bende cok korkuyorum bu yorumları okuyunca
doktor adet tarihinize göre hesap ediyor ve ultrasyondaki gelişime bakıyor aynı mı diye.arkadaşlar merhaba
banada boş gebelik teşhisi koydular.kendi doktorum 7 haftalık ama ultrasonda 5,5 haftalık gözüküyor ya boş kese yada gelişim geriliği var alıcaz dedi. bende başka doktora gittim oda kese çok düzgün beklesek iyi olacak dedi. şimdi bekliyorum salı yada çarşamba netleşecek. benim sat 19 kasım fakat aşılama oldum 30 kasımda. bana göre de zaten 7 haftalık değildi ama doktor sizin hesabınızla bizimki bir değil diyor diğeride her bebek aynı seviyede gelişim göstermez diyor. hamile gibi değilim hiç ama hiç belirtim yok. bu arada benim kesede 16-17 mm civarı çıktı.
doktor adet tarihinize göre hesap ediyor ve ultrasyondaki gelişime bakıyor aynı mı diye.
benim kese 8. haftada 19mm di.
korkma canım doktor kesede bişey göremeyince öyle demiştibende cumartesi gitmiştim kese göründü haftaya cuma gel dedi yarın gidicem boş gebelik olduğunu nerden anlıyorsunuz acaba bende cok korkuyorum bu yorumları okuyunca
Benim sat 20 Kasım ben zaten hiç düzenli adet olmam Dr göre daha büyük olması gerekiyor du ama küçük ya banada yarin gelişiminde gerilik var derse halbuki gec hamile kaldım ben zaten 2 yıllık evliyim çocuk olmuyordu tesadüfen öğrendimdoktor adet tarihinize göre hesap ediyor ve ultrasyondaki gelişime bakıyor aynı mı diye.
benim kese 8. haftada 19mm di.
Şimdi 11+2 yim bugün 10+2 de doktora gittik 30mm di . hatta bebeğim hareket ediyordu. el kol ve kafası oynuyordu. yarı dönüşler yapıyordu. doktorla güldük...ben yazılanları okudum ama kaçırdım orayı galiba peki şimdi durumun nedir? benim ikinci doktorumda 20 mm üstüne kadar beklemekte fayda var dedi. umutlanmamalıyım acaba.
yaa kuzum durduk yerde evham yapıyon.Benim sat 20 Kasım ben zaten hiç düzenli adet olmam Dr göre daha büyük olması gerekiyor du ama küçük ya banada yarin gelişiminde gerilik var derse halbuki gec hamile kaldım ben zaten 2 yıllık evliyim çocuk olmuyordu tesadüfen öğrendim