• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik hakkında...

ben de var boş gebelik kürtaj olacakmışım ankaradayım bildiğiniz iyi bir doktor var mı? ayrıca bi de kan uyuşmazlığından da oluyormuş dediler biz de var ne yazıkki

ben de var boş gebelik kürtaj olacakmışım ankaradayım bildiğiniz iyi bir doktor var mı? ayrıca bi de kan uyuşmazlığından da oluyormuş dediler biz de var ne yazıkki
ankarada etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesi var gatanın karşısında ordaki doktorlar iyi . iki kere gittim memnun kaldım.hamile arkadaşlarım da kontrollerini orda yaptırdı memnunlardı. .. bende kontroller için oraya gideceğim inş...

arkadaşlar 5+6 gunluk hamileyim ama regl tarihime gore 8 hafta olması gerekiyo. Bugun dktra gittim ve %90 boş gebelik dedi. Çok moralim bozuldu. Gelişimi çok yavaş ilerliyo dedi.. Hemen ardından başka bi doktora daha gittim boş gebeliğe benzemiyo kese çok duzgun ama bi hafta daha bekliyelim oyle dedi.. Nolur bi fikir verin moralim çok bozuk

ankarada etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesi var gatanın karşısında ordaki doktorlar iyi . iki kere gittim memnun kaldım.hamile arkadaşlarım da kontrollerini orda yaptırdı memnunlardı. .. bende kontroller için oraya gideceğim inş...
teşekkür ediyorum kürtajdan sonra yine buraya yazarım

ayy canım çok dikkat et kendine...bende biraz önce baktım Google amcaya da . çok kötü demiyo da annelik psikolojisini kötü etkiliyor tabi.

hangi hastaneye gideceksin peki.
Hacettepe de yaptırcam en son buraya karar verdim. etlik için de aklımda en azından şimdilik bu süreci atlatıp yeniden düşünürsem iyi bir doktorum olsun istyorum . evet annelik psikolojisini kötü etkiliyor. yeniden başıma gelir mi acaba korkusu beni çoktan sardı

kendine dikkat et özellikle sinirlerine... çalışıyorsan işle falan çabucak atlatırsın işte akşama kadar düşünmeye üzülmeye vaktin olmaz...

Back