Seninde mi ilk boş kese idiBenimki gec döllenmis 6 haftalilk gozukdu maşallah subhanallah sukurler olsun herkes nasip etsin bu. mutlulugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde mi ilk boş kese idiBenimki gec döllenmis 6 haftalilk gozukdu maşallah subhanallah sukurler olsun herkes nasip etsin bu. mutlulugu
Benimde işk gebeliğim ama o plasenta sanırım bende nookta görüyorum ama.haftası capı yazmıyo dimi ben göremedim dün gittim 1hafta bekleyelim dedi dr sat 19 -aralıkevet ilk hamileliğim böle bişeyle karşılastım
Sanırım 2 L yazan sağ altta 12.5 mm yazıyor ve bencede içinde birşey var yolk sac oluşumudur o herhalde.kese boyutuna göre boş gebelik demek için erken gibi.Bir hafta bekleyin derim netleşir.Canım anlıyorsan baksana bu görüntü bana verdikleri
Biz de güzel haberler alırız inşallah arkadaşım.Hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallah sağlıklı şekilde :)arkadaşlar selam
dha önce yazdığım gibi 22 kasımda boş gebelikten operasyon geçirmiştim hiç regl olamadan yeniden hamile kalmışım.. yine boş olucak diye çok korktum ama bugün 6+4 de kalp atışını duyduk şükürler olsun lütfen dua edin, nazar değmesin vee allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin
inşallahSanırım 2 L yazan sağ altta 12.5 mm yazıyor ve bencede içinde birşey var yolk sac oluşumudur o herhalde.kese boyutuna göre boş gebelik demek için erken gibi.Bir hafta bekleyin derim netleşir.
Biz de güzel haberler alırız inşallah arkadaşım.Hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallah sağlıklı şekilde :)
tebriklerKızlar bugün kalp sesi duyuldu6 hafta 5günlük
Cnm peki kese kaç cm çıktı??Kızlar bugün kalp sesi duyuldu6 hafta 5günlük
Canım hiç bakmadım ve sormadım heyecandanCnm peki kese kaç cm çıktı??
Hadi ya bnm kese gecen Çarşamba 12 mm si karşılaştırmak istedim de olsun senin adına cok sevindim hayırlı olsun darısı bnm basıma inşallahCanım hiç bakmadım ve sormadım heyecandan
Canım hayırlısı evet ama ben 6.haftadayım yani sat a göre 2hafta geriden geliyor bebek.darısı başına.oda gec döllenmeden dolayıHadi ya bnm kese gecen Çarşamba 12 mm si karşılaştırmak istedim de olsun senin adına cok sevindim hayırlı olsun darısı bnm basıma inşallah
Tahminlerime göre bende 6. Haftadayım Bu hafta içi belli olacak artık çokkkk heyecanlıyımCanım hayırlısı evet ama ben 6.haftadayım yani sat a göre 2hafta geriden geliyor bebek.darısı başına.oda gec döllenmeden dolayı
Canım 8.1 usg ye baktımdaHadi ya bnm kese gecen Çarşamba 12 mm si karşılaştırmak istedim de olsun senin adına cok sevindim hayırlı olsun darısı bnm basıma inşallah
İnşallah hayırlısı olsunTahminlerime göre bende 6. Haftadayım Bu hafta içi belli olacak artık çokkkk heyecanlıyım