• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik hakkında...

anlamıyom ama ben küçük bişey gördüm orda nokta gibi umutsuzluga kapılma beklıcekmıydın bekle 1 hafta daha dua et kısmetse olur...

evet ilk hamileliğim böle bişeyle karşılastım
Benimde işk gebeliğim ama o plasenta sanırım bende nookta görüyorum ama.haftası capı yazmıyo dimi ben göremedim dün gittim 1hafta bekleyelim dedi dr sat 19 -aralık

arkadaşlar selam ☺️
dha önce yazdığım gibi 22 kasımda boş gebelikten operasyon geçirmiştim hiç regl olamadan yeniden hamile kalmışım.. yine boş olucak diye çok korktum ama bugün 6+4 de kalp atışını duyduk şükürler olsun lütfen dua edin, nazar değmesin vee allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ☺️

Canım anlıyorsan baksana bu görüntü bana verdikleri
Sanırım 2 L yazan sağ altta 12.5 mm yazıyor ve bencede içinde birşey var yolk sac oluşumudur o herhalde.kese boyutuna göre boş gebelik demek için erken gibi.Bir hafta bekleyin derim netleşir.

arkadaşlar selam ☺️
dha önce yazdığım gibi 22 kasımda boş gebelikten operasyon geçirmiştim hiç regl olamadan yeniden hamile kalmışım.. yine boş olucak diye çok korktum ama bugün 6+4 de kalp atışını duyduk şükürler olsun lütfen dua edin, nazar değmesin vee allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ☺️
Biz de güzel haberler alırız inşallah arkadaşım.Hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallah sağlıklı şekilde :)

Sanırım 2 L yazan sağ altta 12.5 mm yazıyor ve bencede içinde birşey var yolk sac oluşumudur o herhalde.kese boyutuna göre boş gebelik demek için erken gibi.Bir hafta bekleyin derim netleşir.
inşallah

Dün gittim haftaya kadar beklicem evet canım bende o yolk diye düsündüm ama bakalım haftaya belli olcak carsambadan sonra

Biz de güzel haberler alırız inşallah arkadaşım.Hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallah sağlıklı şekilde :)

Çok çok teşekkür ederim.. Çok içten diliyorum ki allahım isteyen herkese nasip etsin.. Hamile olanlarımız da sağlıkla bebişlerine kavuşsun inş :)

Hadi ya bnm kese gecen Çarşamba 12 mm si karşılaştırmak istedim de olsun senin adına cok sevindim hayırlı olsun darısı bnm basıma inşallah
Canım hayırlısı evet ama ben 6.haftadayım yani sat a göre 2hafta geriden geliyor bebek.darısı başına.oda gec döllenmeden dolayı

Canım hayırlısı evet ama ben 6.haftadayım yani sat a göre 2hafta geriden geliyor bebek.darısı başına.oda gec döllenmeden dolayı
Tahminlerime göre bende 6. Haftadayım Bu hafta içi belli olacak artık çokkkk heyecanlıyım

Back