merhaba canim kaderimiz ayni senle. ben de 30 yadindayim ve maalesef ben de 25 agustosta bos gebelikten dolayi kurtaj oldum. bana da doktorum 3ay korunma verdi. ama ben 4 ay cesaret edemedim ve simdi cesaretimi anca toplayabildim. gecen ay ilk denememizdi olmadi. bu ikinci ay... benim adet duzenim tam oturmadi. bi 25 gunde bi 32 gunde falan adet oluyorum. o yuzden simdi bebek istemeye basladigimizdan beri duzenli dr gidiyorum yumurta takibi yapiliyo. hormonlara bakiliyo. su an benim de her seyim normal. bakalim bebisimiz ne zaman gelicek . allah saglikla nasip etsin insallahh.
ben de baska arkadaslarinn paylasimlarini bekliyorum... zira morale ve tecrube paylasimina cok ihtiyacim var.
mrb cnm benimde 5 yaşında oğlum var tekrar çocuk istedik 2 yıldır olmuyodu yumurtlama donemine göre hareket ettik ilk tahlil beta hcg 175 çıktı ikincisi 343 üçüncüsü 255 çıktı doktor sağlıklı bir gebelik olmadığını söledi başka bir doktora gittim oda gebelik hiç yok dedi kafam çok karıştı ne olacak bilmiyorum iki hafta sonra gitcez bakalım