bende dün gittim işte dr.a, nasıl heyecanlıyım ama içim içimi yiyooo görmek ,kalp sesini duymak için can atıyordum.. 11 haftalık olmuş teyzeleri bizimkiside ama şuan yazarken bile gözlerim doluyor, tam usd'deyken çekimdeyken yani Allahım yaaaa elleri kolları bacakları oluşmuş belli oluyo , bi tepindi bu tam çekimde :))) halay çeker gibi :)))) eller ayrı kolar ayrı elektrodans gibi, kol bastı oynar gibi bi hareketlndi Allahım nasıl duygulndımmmmm nasılllllll.... Şükürler olsun yarabbim sana, hamdlsun..Allahım tadmayanlara da tattırsın.. 2 hf sonra 2li test için gidicem, öyle işte..
ne guzeel ne mutlu sana inshAllah tum hamileliyin guzel haberler alarak gecer :)))..pozitifligin bana da yansidi ..ben inaniyorum Allah'a bize yardmici olacak zaten o kadar cok dua ediyorum ki sizde edin muhakak kabul edilecektir herseye O karar veriyor cunku Ondan baska yardimcimiz yok ...pozitiv olalam inanalim inshAllah anne olalim
optummmmmm
teşekkür ederim canım.selam canım, sevindim ağrılarının geçtiğine.. çok geçmiş olsun, bi daha da olmasın inşallah :)
az önce geldik doktordan, çok şükür herşey yolundaymış, yukarı çıkmış plasentam, bebeğin gelişimi de gayet sağlıklıymış.. 2 hafta önce 150gr idi şimdi 375gr olmuş :) en hızlı büyüdükleri haftalar.. sürekli yatmaya gerek yokmuş artık, bundan sonra birşey olmaz ama çok da yorulmamalısın, çok uzun süreli yürüyüşler ve ayakta kalmalar olmasın.. ne yaparsan dinlene dinlene yap dedi..
göbüş de çıktı artık ben de.. normal tshirtler olmuyo, erkek kardeşiminkilere dadandım şimdilik :) veeeeeee cinsiyeti de öğrendimmmm.. %99 bir oğlumuz olacakmış Allah'ın izniyle :)
herkese selam..bugun doktora gittim lekenlememin buyumesinden dolayi ultrasonla bakti ..vee kesede bebek gorundu kalp atisi da vardi ama duyamadik erken oldu icin sadece kalp atisini gorduk ..cook mutlu oldum superr bi duygu zaten hepiniz tattmissiniz bilirsiniz o ani ..lekelenmenin nedeni beli degil dedi bebek saglikli gorunuyor ve hersey yolunda gorunuyor dedi ,ultrasonda kanama gormedi , ve progresteron igne verdi 4 tane alicam bide progrestran hapi devam edicem ..cok raahtladim en azinda bos gebelik olmadi icin..umarim hersey iyi gider cunku bende rahim anomalisi de var ve doktorlar 10-12 haftaya dek basarirsan gerisi kolay diyorlar bakalim ne olucak
Allah hepimizi saglikli bebeklerimize kavustursun amin
merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
bugün ikili testimiz için doktor randevumuz vardı. doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağ tarafa geçiyo bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumuz olucak önümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda diğer randevumuz.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte bendeki haberler böleeeeee...
ya ayvareçeli biz senle hemen hemen aynı haftalık gebiş miyiz? bende haftaya gidicem NT ölçümü ve 2li test için..Oyyy erkek he mi?Aaa erkekten gidiyoruz kızlar bu topikte :)))) benmki ne olacak acep?haftaya belki benmkide gösterirD aa evet,bebeğin uygun pozunu yakalamk zordur, çekime gitmeden önce çikolata, bal vb. şeyler yemek yani iyi bi öğün yemeği yemek gerekliymiş..
merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
bugün ikili testimiz için doktor randevumuz vardı. doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağ tarafa geçiyo bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumuz olucak önümüzdeki ay netleştiririm dedi.
ya ayvareçeli biz senle hemen hemen aynı haftalık gebiş miyiz? bende haftaya gidicem NT ölçümü ve 2li test için..Oyyy erkek he mi?Aaa erkekten gidiyoruz kızlar bu topikte :)))) benmki ne olacak acep?haftaya belki benmkide gösterirD aa evet,bebeğin uygun pozunu yakalamk zordur, çekime gitmeden önce çikolata, bal vb. şeyler yemek yani iyi bi öğün yemeği yemek gerekliymiş..
tebrikler ayvareceli , ya yerim ben o bebisleri demek o kadar cok hareket ediyorlar kucucuk olmalarina ragmen ..ne mutlu sana umarim hepimiz yasariz o duyguyu ..
temmuzz sen de guzel haberler alacaksin eminim :)) ...hepimize bol sans Allah bizi unutmasin bebislermizi bize bagislasin.
teşekkür ederim canım. haftaya sende güzel haberlerle gel inşallah.merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
bizim dr. o kadar çok uğraştı ki onu uygun pozisyona getirmek için, bebeişim her yerlerini gösterdi bize
tabi biz hala bebişim diyoz ona netleşmeden cinsiyetle seslenmiyoruz.
benim dr. hep aç karnına çağırıyo beni. testler için. ultrasonu da kan vermeden önce yaptığı için bizimki anca bu kadar hareketlendi
tebrikler ayvareceli , ya yerim ben o bebisleri demek o kadar cok hareket ediyorlar kucucuk olmalarina ragmen ..ne mutlu sana umarim hepimiz yasariz o duyguyu ..
temmuzz sen de guzel haberler alacaksin eminim :)) ...hepimize bol sans Allah bizi unutmasin bebislermizi bize bagislasin.
teşekkür ederim canım, allahın izniyle daha çok güzel günler ve duygular yaşıycaz. güzel haberlerinizi bekliyorum
teşekkür ederim canım. haftaya sende güzel haberlerle gel inşallah.merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
bizim dr. o kadar çok uğraştı ki onu uygun pozisyona getirmek için, bebeişim her yerlerini gösterdi bize
tabi biz hala bebişim diyoz ona netleşmeden cinsiyetle seslenmiyoruz.
benim dr. hep aç karnına çağırıyo beni. testler için. ultrasonu da kan vermeden önce yaptığı için bizimki anca bu kadar hareketlendi
teşekkür ederim canım, allahın izniyle daha çok güzel günler ve duygular yaşıycaz. güzel haberlerinizi bekliyorum
kızlar dünden beri ciddi ciddi tekme yiyorum :))) önceden oynayıp oynamadığından emin olamıyordum çünkü çok zayıf ve gaz hareketlerine benzer oynamalardı.. ama 2 3 gündür ciddi ciddi tekmeliyo :) hakkaten çok güzel bişeymiş.. Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah bu mucizeyi..
hahaha , bende de şu sıralar, içimde ufak baloncuklar geziomuş gibi bi hissediş var..Ondan oluyodur herhal?.. Dürtük yemenin tek güzel tarafı bu olsa gerek dimi sezey?
evet evet, tekmelenmek hiç böyle zevkli olamazdı heralde :)) bu arada senin kaç haftalık oldu bebiş ??
:))) ben 12-13 hf. arasındayım gibi..bu ctesi tam hf.lığını öğrenicem işte.. Senin kaç hf.lık idi?
benim 21 haftalık olcak yarın.. oh oh maşallah büyümüş artık seninkide :) en kritik dönemi altatmışsın Allah'ın izniyle.. gerisi daha da kolay geçer umarım :)
ooo kıdemlisin senönden gidip bize aktarırsın artıkın olanları, olacakları :) he? Amin cnm, hepimiz içn..
Ayvareçeli sen kaç hf.lık oldun bakiim?
13+6 haftalığım canım. yakında 14 bitcek 15 haftalık olcam.
sen alt tarafa bizimki gibi takvim koysana, rahat takip ederiz birbirimizi
merhaba arkadaşlar 7 şubat 2012 de hamıle oldugumu öğrendım 5 şubatta 8 haftalık bebeğimi kurtajla aldırak zorunda kaldım kalp atışı yoktu kesenın içinde bebek yoktu gelişmmişti halk dılınde boş gebelik korktum uzzuldum ...3 ay rahmımın dınleenmesı gerkıyordu 2 ay sonra babamı kaybettımadet duznsızlığı yaşadım uzuntuden ve bebek ertelendı eylul ayından sonra tekrar bebek sahıbı olmaya karar verdık bu sefer yıne adet duzensızlığim oldu aralık ve ocakta duzeene girdi adetm ve şubat 9 da hamıle oldugumu öğrendım tam 1 yılın ustune aynı ay da şuan 22 haftalık hamıleyım başlarda zrlandım tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım dıye şukurler olsun bu gunlere geldım sonunu Allahım biliyor inş. tamamına erdırır...hiç bir zaman umutsuzluğa düşmeyin
sende bizdensin arkadaşım.. Ama sonu mutlu bitecek bu filmin, en azından 2.lerimizde bu böyle gidiyor ,sonuda güzel bitecek inşallah.. Zaman zamn hepimiz umutsuzluğa düştük, hele sezey devamlı yatmak zorundaydı filan ama çok şükür o da şimdi iyi..
Arkadaşlar, çatlaklar için ne kullanıyosunuz? Önerisi olan var mı yada?