- 1 Haziran 2013
- 139
- 0
merhaba arkadaşlar 7 şubat 2012 de hamıle oldugumu öğrendım 5 şubatta 8 haftalık bebeğimi kurtajla aldırak zorunda kaldım kalp atışı yoktu kesenın içinde bebek yoktu gelişmmişti halk dılınde boş gebelik korktum uzzuldum ...3 ay rahmımın dınleenmesı gerkıyordu 2 ay sonra babamı kaybettım adet duznsızlığı yaşadım uzuntuden ve bebek ertelendı eylul ayından sonra tekrar bebek sahıbı olmaya karar verdık bu sefer yıne adet duzensızlığim oldu aralık ve ocakta duzeene girdi adetm ve şubat 9 da hamıle oldugumu öğrendım tam 1 yılın ustune aynı ay da şuan 22 haftalık hamıleyım başlarda zrlandım tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım dıye şukurler olsun bu gunlere geldım sonunu Allahım biliyor inş. tamamına erdırır...hiç bir zaman umutsuzluğa düşmeyin
ben ne yasadiysam aynisini yasamissin arkadasim...
gecen sene once gebelik, sonra bos oldugu icin subat ayinda 8 haftalik iken kurtaj...4 ay sonra babami kaybettim...tabi o aci dolu gunlerden sonra yumurtlama duzensizligi, aglamakla krizleri ile gecen geceler vs...
cok sukur bir sekilde toparlandim ve Aralik ayinda yeniden deneme basladi...ve guzel haberi 10 gun once aldim:)))
Allah hepimizinkini tamamina erdirdin...