merhaba cnm.. Migren mi uffff, önceki gün (bende de tek taraflı migren var) benmde sağ kaşım tuttu ,ense, sırt sağ taraf gidio ama e dediğin gibi ilaç da alamıyoruz, boool naz yaptım napıcam, masaj yaptırdım evde kim geldiyse, ellere kuvvet haydi bakalım dedim, napim gözümü açamadım ama o derece, çok şükür sabaha azalmıştı..Bende bu migren için nöral terapi tedavisine gitmiştim, yararını gördüm 4 seanta, haftanın 4-5 günü ağır ağrı çeken biriydim, hamdolsun haftada bire düştü yada 10 günde 1e, bu da iyi dedik napalım? Asıl sinir olduğum şey ise, iş yerinde bi arkadaşım (hemen yan masamdaki) pazar günü ceyranda kalmış yaz nezlesi,gribi hatta olmuş, hapşu mapşu, öksürük,ses çatallı işe geldi bi güzel, dedimki aman haa, nolur elini ağzını yıka et devamlı, bak ilç da alamam gözünü seveyim dedim ama mikrop bu, aynı hesap mk. aynı kalemden bile geçio işte, nasıl oldu bilmyrm ama şuan 3 gündür boğazım feci yanıo, acıooo, yutkunurkende canm yanıo
( ctesi dr. kontrolüm var, bi soracağım pastil filan verebilecek mi zararı olmayan? Bal belki yumuşatır dedim ama çok olmadı, limonlu ıhlamur içiorum 2 gündür günde 1 fincan ama eh işte..
Bu arada bişey daha sölicem,aslında dertleşicem sizlerle, şimdi ben ark.sohbet arasında yeri gelio söylüorum ya işte, ne bileyim koşmamam gerek, atlayıp zıplamamak gerek , oynarken düğünde filan az hareket etmem gerek filan gibi (ilk kötü tecrübem olunca ister istemez yoğurdu üfleyerek yer durumu oluyo) bi süredir şey demelere başladılar, ay sende noolmuşki, sakınan göze çöp batar,amma didikliosun filan, tok açın halinden anlamıyo işte.. Kendi gözümden bile sakınır oluyosun bebişini.. Artık sohbetlerimde bahsetmicem kendimden, elalem herşeye bi kulp buluyo işte galiba..