Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

kacinci hafta baslamisti sende kahverengi akinti ve ilk bos gebelikte varmiydi , arkadaslar luften cevap yazin cok uzgunum suanda

canım bi kere herşeyden önce moralini bozma. normal gebeliklerde de lekelenme olur. bebişin görünmesi için de daha çok erken ama kese gözüktüyse dr.un hemen progestana başlamalı sende. benim kese gözükünce (5+2 de) düşük riskine karşı ilaca başaldı dr. bende.
benim her iki gebeliğimde de lekelenmem olmadı. bence ayırt edici bi durum deil, boş gebelikle alakası yok. ama mutlaka dr. git.
ben progestan kullandım(hem hap hem fitil), kan pıhtılaşmasına karşı coaspirin ve folik asit dahil 3 vitamin. bunları dr. una sor. ilkinden dolayı riskli gebeliklerimiz, ihmal etme.

bu arada herkese merhaba, nasılsınız.
ben pek iyi deilim. 2 gündür evde raporlu yattım migren krizim tuttu. kötüydüm, ilaç da içemeyince kötü oldum. bugün daha iyyim. ödüm patladı bebeğime bi şey olur diye. allaha şükür şu an bi sıkıntı hisssetmiyom. siz nasılsınız...

selam canlar ben araniza yeni katildim, benimde ilk gebeligim bos gebelikti veq kurtajla sonuclandi , doktor 5-6 ay korunmami soyledi bizde oyle yaptik , simdi tekrar hamileyim ama yine 5 haftada kahverengi kanama var , ilk gebeliktede boyle olmustu , sizde de boyle bisey oldu mu? , yani bu bir bos gebelik belirtisi mi ? cok korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamktan simdilik 5+2 hafta oldum icin ultrasounda bisey gorunmuyor , belirtilerinizi yazarsaniz yardmici olursunuz
Allah herkesi sevindirsin annelik duygusunu tattirsin. amin

merhaba, hoşgeldin arkidişim.. Seninde öncen bizimkilerle aynıymış..Yerleşme kanaması olmasın o?Her gebelikte olacak diye bi şart yokmuş ama olanda çokmuş, dr.um demişti. Bak bu forumda sezey arkadaşım ne zorluklardan geçti, ayvareçelide bi okadar ve bende..Ama hamdolsun umudumuzu yitirmedik, inşallah hayırlı sonuçlara gidiyoruz. Sen dr.un ile irtibatta ol, umarım iyi haberler alırısın.

bu yaziyi yazdigin icin cok sagol canim beni biraz olsun rahatlatin sevindirdin , malesef ki hic aklimdan cikmiyor tum gun boyunca dusunuyorum ya yine ayni olursa ya hicbir zaman cocogum olmasa ve bu dusunceler beni delirtiyor , nefes darligi bile cektim dun gece ya esim beni bu nedenle birakirsa diye bi dusunce takildigi kafama :KK43::KK43: offf Allahim hepimize annelik duygusunu tattirsin
InshAllah senin de hamileligin hep iyi gider kavusursun bebisine amin
Bide beni dusunduren sat gore 6+0 olmam gerekiren ultrasonda 4+4 gorunuyor benim gibi olan varmi acaba normal bi durumu ?

bak arkadaşım, bu düşüncelere dalmanda normaaal, tedirgin olmanda, çünkü öncesinde kötü bi deneyim yaşadık, hatta onu üst üste 2,3 kez yaşayıp, sonucunda mutlu sona ulaşan bi arkadaşımızda yorum yazmıştı bi ara.. Kendini kötü düşündürme, belki geç döllenme olmuştur, regl ve usg'ye göre fark bundan sebeptir, hemen kötüyü düşünmek içinde bulunduğumuz süreçten kaynaklanıyor, olsun elinde değil biliyorum, bende böyle karamsarlıklar yaşadım ilkinden sonra, ben anne olamayacak mıyımda, işte ben neden bunları yaşadımda (töbe) ,ister istemez oluyo bunlar, kendine haksızlık etme ama unutmaki kişi kendinin dr.u olmalı.. En azından normal yolla hamiş kalabilmene bile şükret bence, beterin beteri var..

Arkadaşlar tekrar merhaba herkese yukarıda ki alıntı yazım 21 şubat 2013 tarihli ve bana ait şu anki durumumu anlatmak içinize biraz olsun su serpmek istedim geçmişten biraz bahsedeyim ekim 2012 ayında boş gebelik teşhisi ile 8 haftalıkken kürtaj oldum doktorumun isteği ile ekim ve kasım aylarında korunduk aralık ayı son adetimden sonra korunmayı bıraktık son adetimi 7 martta yaşadım şu an 11 haftalık hamileyim Rabbim e binlerce kez şükür olsun ki bu güzel duyguları tekrar yaşamayı nasib etti bana ve eşime.
(ilk hamileliğimde pembe leke gelmişti şu an ki hamileliğimde de ilki çok azda olsa tekrar geldi bu ve bunun gibi şeylerle karşılaştığınızda kıyaslama yapmamaya çalışın içiniz rahat olsun unutmayın geçmiş geçmiş olarak, bir tecrübe olarak geride kaldı)
Kalp atışını duyabilecek miyiz korkusu oluyor elde değil (ama o pıtırtılar tarifsiz mutluluk sebebi) doktorum 4 haftada keseyi 6. haftada oluşumu gördü 7 haftada kalp atışını duyduk çok şükür ki. şu an cinsiyet öğrenme telaşındayız aylık kontrollere başladık tatlı telaş ve heyacanlar yaşıyoruz Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasib eder inşallah.
Korunmayı bıraktığınız dönemde rahat olun kötü, olumsuz düşünceleri kafanızdan atın ve unutmayın ki hamile kalabiliyorsunuz küçük telkinlerle kendinizi, içinizi rahat tutun. düşüncelerin insanı etkilediğine çok inananlardanım.
Rabbim hepimizin yardımcı olsun sağlık, sıhatle bebeklerimizi kucağımıca alalım inşallah umarım bu payşımım bir nebze olsun içinizi rahatlatmaya sebep olmuştur sevgiler..:nazar:

çok şükür canım, ne mutlu..Daha güzel günlere inşallah.. :)

merhaba canım. denedın mı bılmıyorum ama beraber oldktan sonra ayaklarınıı duvara yasla belınde dık olsun yarım saat - 1 saat yat sonra eger gece ise sabaha kadar banyoya gırme sabahta gırınce olabıldıgınce vajınanın ıcını yıkamamaya calıs. deneyenler kalmıs bu yontemle bende denedım adetıe 2 gun var bakalım görecegız

evet evet :) denemediğim yöntem kalmamıştı o dönem, yakı yapıştırdım belime 2 gün gezdim onla, ayaklarımı diktim filan her ilişkiden sonra hemde, arı sütü aldım kullandım15 gün, soğan kürü yaptım yine 15 gün başka zaman vs. vs.. görende 2 yıldır uğraşıolarda olmuyo sanır, paniklik işte bizdeki başka da bişey değil aslında.Çok şükür şuan var bişeyler hayırlısı olur umarım.

ben pek iyi deilim. 2 gündür evde raporlu yattım migren krizim tuttu. kötüydüm, ilaç da içemeyince kötü oldum. bugün daha iyyim. ödüm patladı bebeğime bi şey olur diye. allaha şükür şu an bi sıkıntı hisssetmiyom. siz nasılsınız...

merhaba cnm.. Migren mi uffff, önceki gün (bende de tek taraflı migren var) benmde sağ kaşım tuttu ,ense, sırt sağ taraf gidio ama e dediğin gibi ilaç da alamıyoruz, boool naz yaptım napıcam, masaj yaptırdım evde kim geldiyse, ellere kuvvet haydi bakalım dedim, napim gözümü açamadım ama o derece, çok şükür sabaha azalmıştı..Bende bu migren için nöral terapi tedavisine gitmiştim, yararını gördüm 4 seanta, haftanın 4-5 günü ağır ağrı çeken biriydim, hamdolsun haftada bire düştü yada 10 günde 1e, bu da iyi dedik napalım? Asıl sinir olduğum şey ise, iş yerinde bi arkadaşım (hemen yan masamdaki) pazar günü ceyranda kalmış yaz nezlesi,gribi hatta olmuş, hapşu mapşu, öksürük,ses çatallı işe geldi bi güzel, dedimki aman haa, nolur elini ağzını yıka et devamlı, bak ilç da alamam gözünü seveyim dedim ama mikrop bu, aynı hesap mk. aynı kalemden bile geçio işte, nasıl oldu bilmyrm ama şuan 3 gündür boğazım feci yanıo, acıooo, yutkunurkende canm yanıo :KK43:( ctesi dr. kontrolüm var, bi soracağım pastil filan verebilecek mi zararı olmayan? Bal belki yumuşatır dedim ama çok olmadı, limonlu ıhlamur içiorum 2 gündür günde 1 fincan ama eh işte..

Bu arada bişey daha sölicem,aslında dertleşicem sizlerle, şimdi ben ark.sohbet arasında yeri gelio söylüorum ya işte, ne bileyim koşmamam gerek, atlayıp zıplamamak gerek , oynarken düğünde filan az hareket etmem gerek filan gibi (ilk kötü tecrübem olunca ister istemez yoğurdu üfleyerek yer durumu oluyo) bi süredir şey demelere başladılar, ay sende noolmuşki, sakınan göze çöp batar,amma didikliosun filan, tok açın halinden anlamıyo işte.. Kendi gözümden bile sakınır oluyosun bebişini.. Artık sohbetlerimde bahsetmicem kendimden, elalem herşeye bi kulp buluyo işte galiba..

merhaba cnm.. Migren mi uffff, önceki gün (bende de tek taraflı migren var) benmde sağ kaşım tuttu ,ense, sırt sağ taraf gidio ama e dediğin gibi ilaç da alamıyoruz, boool naz yaptım napıcam, masaj yaptırdım evde kim geldiyse, ellere kuvvet haydi bakalım dedim, napim gözümü açamadım ama o derece, çok şükür sabaha azalmıştı..Bende bu migren için nöral terapi tedavisine gitmiştim, yararını gördüm 4 seanta, haftanın 4-5 günü ağır ağrı çeken biriydim, hamdolsun haftada bire düştü yada 10 günde 1e, bu da iyi dedik napalım? Asıl sinir olduğum şey ise, iş yerinde bi arkadaşım (hemen yan masamdaki) pazar günü ceyranda kalmış yaz nezlesi,gribi hatta olmuş, hapşu mapşu, öksürük,ses çatallı işe geldi bi güzel, dedimki aman haa, nolur elini ağzını yıka et devamlı, bak ilç da alamam gözünü seveyim dedim ama mikrop bu, aynı hesap mk. aynı kalemden bile geçio işte, nasıl oldu bilmyrm ama şuan 3 gündür boğazım feci yanıo, acıooo, yutkunurkende canm yanıo :KK43:( ctesi dr. kontrolüm var, bi soracağım pastil filan verebilecek mi zararı olmayan? Bal belki yumuşatır dedim ama çok olmadı, limonlu ıhlamur içiorum 2 gündür günde 1 fincan ama eh işte..

Bu arada bişey daha sölicem,aslında dertleşicem sizlerle, şimdi ben ark.sohbet arasında yeri gelio söylüorum ya işte, ne bileyim koşmamam gerek, atlayıp zıplamamak gerek , oynarken düğünde filan az hareket etmem gerek filan gibi (ilk kötü tecrübem olunca ister istemez yoğurdu üfleyerek yer durumu oluyo) bi süredir şey demelere başladılar, ay sende noolmuşki, sakınan göze çöp batar,amma didikliosun filan, tok açın halinden anlamıyo işte.. Kendi gözümden bile sakınır oluyosun bebişini.. Artık sohbetlerimde bahsetmicem kendimden, elalem herşeye bi kulp buluyo işte galiba..

valla öle insanlara ben de gıcık oluyom. bi de öperler sonra "ay hafif kırıklık var bende öptüm de seni ama" öpmeyecen kardeşim o zaman :KK47::KK47::KK47::KK47: hamişiz ilaç içemiyoz de mi..
geçmiş olsun canım tüm virüslü insanlara rağmen dikkat et kendine:KK16:
benimde ergenlik dönemim kötüydü canım, özellikle üniversitede migren krizlerim fenaydı. tedavi vs. ile 3-4 ayda bire indi benim krizlerim. işte bu dönemin krizi de hamişliğe geldi. bi de hamişlik de baş ağrısı yapıyomuş ya, tam tetikliyor işte... allah korusun da hamişlik içinde bir iki kriz daha vurabilir bana:18::18::18:
canım dertten halden anlamayana hiç derdini bahsetmicen. kendi adıma söliim ben her zaman her derdini dinlerim burdan. kader arkadaşıyız her şeyden önce. içimizi ferah tutucaz ama her daim dikkatli olucaz:KK16::KK16::KK16:

selam kızlar:)
birşeyler karalamak için yarın ki doktor kontrolümü bekleyeyim dedim ama olmadı, baktım döktürmüşsünüz dayanamadım :)
hamileliği zor geçen kader arkadaşlarıma sabırlar diliyorum öncelikle, sabrımızın sonu selamet olsun inşallah..

temmuz55, sana pirpirikli diyenlerin başına şu yaşadıklarımızın onda biri gelse değil yoğurt üflemek onlar yoğurda bile bakamazlar emin ol.. doğru yoldasın bence hiiiçç şaşma.. tedbirli olmaktan daha güzel bişey varmı, vicdan meselesi bu.. bir tehlike olacağını bile bile tehlikeye atarmı insan evladını karnında bile olsa, ne farkı var onun doğmuştan.. benim evladım o, her mikroptan her sakıncalı durumdan tabiki koruyacağım.. bol bol ılık su iç canım boğazların için.. umarım hafif atlatırsın..:KK43:

ayvareçelim, sana da çok geçmiş olsun canım.. o ağrıyı hiç çekmedim ama çekeni çok gördüm.. acil şifalar versin rabbim.. hastanede yatarken oda arkadaşımn migreni tutmuştu, 3 gün ve gece o kızcağız hiç uyumadı, yemedi içmedi :KK43:(

yarın için çok heycanlıyım, doktor bir karar verecek yatmam veya kalkmamla ilgili.. bakalm ne olacak sonuç.. tabi birde cinsiyet öğreneceğiz :) eğer doktor tehliken geçti kalkabilirsin derse ilk işim bir alışveriş merkezine gidip bebek kıyafetleri almak :)

herkese iyi akşamlar..

birşeyler karalamak için yarın ki doktor kontrolümü bekleyeyim dedim ama olmadı, baktım döktürmüşsünüz dayanamadım :)
hamileliği zor geçen kader arkadaşlarıma sabırlar diliyorum öncelikle, sabrımızın sonu selamet olsun inşallah..

temmuz55, sana pirpirikli diyenlerin başına şu yaşadıklarımızın onda biri gelse değil yoğurt üflemek onlar yoğurda bile bakamazlar emin ol.. doğru yoldasın bence hiiiçç şaşma.. tedbirli olmaktan daha güzel bişey varmı, vicdan meselesi bu.. bir tehlike olacağını bile bile tehlikeye atarmı insan evladını karnında bile olsa, ne farkı var onun doğmuştan.. benim evladım o, her mikroptan her sakıncalı durumdan tabiki koruyacağım.. bol bol ılık su iç canım boğazların için.. umarım hafif atlatırsın..:KK43:

ayvareçelim, sana da çok geçmiş olsun canım.. o ağrıyı hiç çekmedim ama çekeni çok gördüm.. acil şifalar versin rabbim.. hastanede yatarken oda arkadaşımn migreni tutmuştu, 3 gün ve gece o kızcağız hiç uyumadı, yemedi içmedi :KK43:(

yarın için çok heycanlıyım, doktor bir karar verecek yatmam veya kalkmamla ilgili.. bakalm ne olacak sonuç.. tabi birde cinsiyet öğreneceğiz :) eğer doktor tehliken geçti kalkabilirsin derse ilk işim bir alışveriş merkezine gidip bebek kıyafetleri almak :)

herkese iyi akşamlar..

kısss doktor kontrolünü ne diye bekliyon, gel karala hep burada bi şeyler. ben çenesi düşük hatunum yaz sen:KK9:
canım teşekkür ederim, allaha şükür geçti bugün ağrım umarım bi daha da tekrarlamaz.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah, bizi de merakta bırakma gel yaz buraya.
hadi bakalım oğlan mı kız mı :21:

valla öle insanlara ben de gıcık oluyom. bi de öperler sonra "ay hafif kırıklık var bende öptüm de seni ama" öpmeyecen kardeşim o zaman :KK47::KK47::KK47::KK47: hamişiz ilaç içemiyoz de mi..
geçmiş olsun canım tüm virüslü insanlara rağmen dikkat et kendine:KK16:
benimde ergenlik dönemim kötüydü canım, özellikle üniversitede migren krizlerim fenaydı. tedavi vs. ile 3-4 ayda bire indi benim krizlerim. işte bu dönemin krizi de hamişliğe geldi. bi de hamişlik de baş ağrısı yapıyomuş ya, tam tetikliyor işte... allah korusun da hamişlik içinde bir iki kriz daha vurabilir bana:18::18::18:
canım dertten halden anlamayana hiç derdini bahsetmicen. kendi adıma söliim ben her zaman her derdini dinlerim burdan. kader arkadaşıyız her şeyden önce. içimizi ferah tutucaz ama her daim dikkatli olucaz:KK16::KK16::KK16:

Evet, hamişlik tetikliomuş ağrıyı , bende okumuştum belirtileri araştırırken..Allahım bu süreci hafif ve dayanabilmesi mümkün kılsın hepimiize..Allah razı olsun, anlatırım valla bende dinlerseniz.. :KK66:)

herkese iyi akşamlar..

evet cnm, aynen öyle, tok açın halinden anlamıyor işte, çekmeyen yaşamayan bilemez..Yine de bişey demiyorum Allaha havale ediyorum..Ben hava atar gibide söylememiştimki konuşurken, düğün nasıl geçti diye sordular anlatırken konu içinde çok atlayıp zıplamama izin vermedi annemler filan dedim, şapşal şapşal suratıma bakıolar, yok eskiden annelerimiz omuzluklrla hamişken su taşırlarmışda, yok halı yıkarlarmışda bilemem ne, e halden anlamzlar, benm durumumla herkesin durumu bir mi? Neyse, bende iyi niyetmden işte anlatıyorum içimde ne varsa ard niyetsiz.Evet eşeği sağlam kazığa bağlamk yani biizmkisi, başka bişey değil. Zaten herkesin lafına göre hareket eder olsaydık, Nasrettin hocanın işine dönerdi olayımız :))
Ayyy cinsiyet he mi? Haydi bakalım, büyüdüde cinsiyet öğrenicez maşallah.. Benmde yarın kontrolüm var, bakalım ses edecek mi yine içerden bizlere? :KK66: Alışveriş için benmde canım çekio ama erken bana daha..

cokk gecmis olsun arkadasim , hamilelik belirtileri arasinda zaten bas agrisi da var normal yani , benimde her gece yarim saat agriyor sonra geciyor , ve de hamilelerde cok duymusumdur bas agrisini ,
Allaha sukur bebegin iymis en onemlisi o , keske basim agrisa yada heryerim agrisa da bebegim saglikli olsa..

bak arkadaşım, bu düşüncelere dalmanda normaaal, tedirgin olmanda, çünkü öncesinde kötü bi deneyim yaşadık, hatta onu üst üste 2,3 kez yaşayıp, sonucunda mutlu sona ulaşan bi arkadaşımızda yorum yazmıştı bi ara.. Kendini kötü düşündürme, belki geç döllenme olmuştur, regl ve usg'ye göre fark bundan sebeptir, hemen kötüyü düşünmek içinde bulunduğumuz süreçten kaynaklanıyor, olsun elinde değil biliyorum, bende böyle karamsarlıklar yaşadım ilkinden sonra, ben anne olamayacak mıyımda, işte ben neden bunları yaşadımda (töbe) ,ister istemez oluyo bunlar, kendine haksızlık etme ama unutmaki kişi kendinin dr.u olmalı.. En azından normal yolla hamiş kalabilmene bile şükret bence, beterin beteri var..

,
canim cok sagol cevap yazdigin icin , burda beni anlayanlarin olucani biliyordum , dun gece yine lekelenmem oldu ama asiri derecede cogunlu kahverengiydi ama ara ara azicik pembe renk de gordum hemen doktora kostum ama 3 dokotora gitmeme ragmen saat gec oldu icin hepsi kapaliydi son care hastaneye gitmek istedim orda ultrasonla bakmadilar bile progestran verip gonderidiler, bebegimi dusuruyorum sandim , sonra eve geldim haplari ictim sabah durmustu cok az vardi sadece , bugun doktora giticem ultrasonla bakmak icin kese ordami yada bebek gelismis mi diye...hala umutluyum ama kendimi de herseye hazrilamak isityorum..cok fazla dua ediyorum cok stresliyim cok uzuluyorum ...

arkadasim bana da cok dediler oyle hem ilk gebeligimde bile kendime dikkat etmeye calisiyordum guluyordular bana, vallahi yalan yok dusukten sonra bile uzuntumu anlatmak istedigme birileri hadi canim sen bisey yasamadin hic bisey degil o kalp atisini bile duymadin diyordular :KK43:
guzel soylemisin zaten tok acin halinden anlamaz , hic takmakak lazim bunlara

herkese iyi akşamlar..

mashAllah canim demek cinsiyetini oreneceksiniz ne mutlu sana , ALLAH hepimize o gunleri gostersin amin .. bize de haber ver doktor ne dedi kalkmanla ilgili , ne kadar dir yatiyorsun ne problemin vardi ?

kısss doktor kontrolünü ne diye bekliyon, gel karala hep burada bi şeyler. ben çenesi düşük hatunum yaz sen:KK9:
canım teşekkür ederim, allaha şükür geçti bugün ağrım umarım bi daha da tekrarlamaz.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah, bizi de merakta bırakma gel yaz buraya.
hadi bakalım oğlan mı kız mı :21:

selam canım, sevindim ağrılarının geçtiğine.. çok geçmiş olsun, bi daha da olmasın inşallah :)
az önce geldik doktordan, çok şükür herşey yolundaymış, yukarı çıkmış plasentam, bebeğin gelişimi de gayet sağlıklıymış.. 2 hafta önce 150gr idi şimdi 375gr olmuş :) en hızlı büyüdükleri haftalar.. sürekli yatmaya gerek yokmuş artık, bundan sonra birşey olmaz ama çok da yorulmamalısın, çok uzun süreli yürüyüşler ve ayakta kalmalar olmasın.. ne yaparsan dinlene dinlene yap dedi..

göbüş de çıktı artık ben de.. normal tshirtler olmuyo, erkek kardeşiminkilere dadandım şimdilik :) veeeeeee cinsiyeti de öğrendimmmm.. %99 bir oğlumuz olacakmış Allah'ın izniyle :)

Evet, hamişlik tetikliomuş ağrıyı , bende okumuştum belirtileri araştırırken..Allahım bu süreci hafif ve dayanabilmesi mümkün kılsın hepimiize..Allah razı olsun, anlatırım valla bende dinlerseniz.. :KK66:)

evet cnm, aynen öyle, tok açın halinden anlamıyor işte, çekmeyen yaşamayan bilemez..Yine de bişey demiyorum Allaha havale ediyorum..Ben hava atar gibide söylememiştimki konuşurken, düğün nasıl geçti diye sordular anlatırken konu içinde çok atlayıp zıplamama izin vermedi annemler filan dedim, şapşal şapşal suratıma bakıolar, yok eskiden annelerimiz omuzluklrla hamişken su taşırlarmışda, yok halı yıkarlarmışda bilemem ne, e halden anlamzlar, benm durumumla herkesin durumu bir mi? Neyse, bende iyi niyetmden işte anlatıyorum içimde ne varsa ard niyetsiz.Evet eşeği sağlam kazığa bağlamk yani biizmkisi, başka bişey değil. Zaten herkesin lafına göre hareket eder olsaydık, Nasrettin hocanın işine dönerdi olayımız :))
Ayyy cinsiyet he mi? Haydi bakalım, büyüdüde cinsiyet öğrenicez maşallah.. Benmde yarın kontrolüm var, bakalım ses edecek mi yine içerden bizlere? :KK66: Alışveriş için benmde canım çekio ama erken bana daha..

evet teyzesi yaa cinsiyetini öğrendik bugün.. oğluşumuz olacakmış Allah'ın izniyle :) herşey yolundaymış çok şükür..
Sende güzel haberler getir bize inşallah..

mashAllah canim demek cinsiyetini oreneceksiniz ne mutlu sana , ALLAH hepimize o gunleri gostersin amin .. bize de haber ver doktor ne dedi kalkmanla ilgili , ne kadar dir yatiyorsun ne problemin vardi ?

çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun.. okudum yazdıklarını yine gelmiş lekelenmem sanırım.. Bak senin durumun benimkine çok benziyor.. benim problemim plasentanın aşağıda yerleşmiş olmasıydı.. 5. aya doğru yukarı çıkma eğilimi gösterebilir bekleyelim demişti doktor, bugün gittim ve yukarıya çıkmış olduğunu söyledi.. Tabi yine de tedbirli olmalıyım, çok ayakta kalmak çok yürümek vs. sakıncalı olabilir dedi.. ama buna tüm hamileler dikkat etmeli zaten..

Bak 3 doktor gezdim demişsin, senin hareket etmen de sakıncalı olabilir :KK43:( hastaneye doktora gidersen de mutlaka tekerlekli sandalye iste, yürüme.. biraz dinlen bakalım.. benim de 2 hafta boyunca hiç kesilmeyen kahverengi akıntılarım oldu hatta parçalar geldi.. daha öncede söylediğim gibi 2. ayda da inanılmaz şiddetli bir kanama geçirdim.. hamileliğimin ilk dönemleri çoğunlukla acil servislerde hastanelerde geçti.. Ama şimdi gerçekten iyiyim umarım senin de böyle olur..
nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama gebeliği olan birine neden ultrasonla bakmamışlar anlayamadım :KK43:
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kontrolden..

herkese selam..bugun doktora gittim lekenlememin buyumesinden dolayi ultrasonla bakti ..vee kesede bebek gorundu kalp atisi da vardi ama duyamadik erken oldu icin sadece kalp atisini gorduk ..cook mutlu oldum superr bi duygu zaten hepiniz tattmissiniz bilirsiniz o ani ..lekelenmenin nedeni beli degil dedi bebek saglikli gorunuyor ve hersey yolunda gorunuyor dedi ,ultrasonda kanama gormedi , ve progresteron igne verdi 4 tane alicam bide progrestran hapi devam edicem ..cok raahtladim en azinda bos gebelik olmadi icin..umarim hersey iyi gider cunku bende rahim anomalisi de var ve doktorlar 10-12 haftaya dek basarirsan gerisi kolay diyorlar bakalim ne olucak
Allah hepimizi saglikli bebeklerimize kavustursun amin

herkese selam..bugun doktora gittim lekenlememin buyumesinden dolayi ultrasonla bakti ..vee kesede bebek gorundu kalp atisi da vardi ama duyamadik erken oldu icin sadece kalp atisini gorduk ..cook mutlu oldum superr bi duygu zaten hepiniz tattmissiniz bilirsiniz o ani ..lekelenmenin nedeni beli degil dedi bebek saglikli gorunuyor ve hersey yolunda gorunuyor dedi ,ultrasonda kanama gormedi , ve progresteron igne verdi 4 tane alicam bide progrestran hapi devam edicem ..cok raahtladim en azinda bos gebelik olmadi icin..umarim hersey iyi gider cunku bende rahim anomalisi de var ve doktorlar 10-12 haftaya dek basarirsan gerisi kolay diyorlar bakalim ne olucak
Allah hepimizi saglikli bebeklerimize kavustursun amin

:) güzel haber bunlaaaaarr, çok şükür.. Bak, o kadar korkmana gerek yokmuş.. Usg'de kanama görmediyse bu da güzel bi haber.. Bunlar güzel şeyler cnm.. Attığını gördüyseniz, duyarsınızda 1-2 hf. içinde.. Öyle bi atıoki kalpleri gümbür gümbür, dr.da verio sesi sonuna dek :))) disco gibi çıs tak çıs tak :p gül bakim hadi, üzme artık kendini.. Daha güzel haberlerini beklyrz ve gerçekten dinlenmen gerek..

evet teyzesi yaa cinsiyetini öğrendik bugün.. oğluşumuz olacakmış Allah'ın izniyle :) herşey yolundaymış çok şükür..
Sende güzel haberler getir bize inşallah..

oyyyyyy ya nasıl mutlu oluyorum sonu mutlu biten film misali bu haberleri okuyunca sizlerden anlatamam!! Gerçekten çok pembe gözlüklerle bakıo olabilrm belki hayata ama herşey güzel olsun istiyorum.. :) yesin teyzesi oğluşumuzuuuu :KK66:

bende dün gittim işte dr.a, nasıl heyecanlıyım ama içim içimi yiyooo görmek ,kalp sesini duymak için can atıyordum.. 11 haftalık olmuş teyzeleri bizimkiside ama şuan yazarken bile gözlerim doluyor, tam usd'deyken çekimdeyken yani Allahım yaaaa elleri kolları bacakları oluşmuş belli oluyo , bi tepindi bu tam çekimde :))) halay çeker gibi :)))) eller ayrı kolar ayrı elektrodans gibi, kol bastı oynar gibi bi hareketlndi Allahım nasıl duygulndımmmmm nasılllllll.... Şükürler olsun yarabbim sana, hamdlsun..Allahım tadmayanlara da tattırsın.. 2 hf sonra 2li test için gidicem, öyle işte..

X