• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Artık o kadar çok hisse alan kişi var ki .... Önceden bu kadar değildi halka arzlar da artık az lot dusuyor...
Şu an hali hazirda hisselrin kârını bekliyorum

Iyi hisse yuksekten almissin malesef. Yakinda hareket baslar dediler, bir yorumda denk geldim.Ama hisseyi takip etmiyorum
tahtacılar rahat bırakmıyorki hisseyi.öyle böyle değil pazartesi adam açıyor sonra habire iniş aşağı.teknik olarak çanağını yaptı kulpunu yaptı ,bayrak flamasını bile yaptı uçması lazım 80 i görüp yok hala bandı kıramadı

Arkadaşlar seçim sonrası özellikle son 2 aydır borsanın ralli yaptığı ancak Eylül ve Ekim döneminde düşüş trendine gireceği söyleniyor.sizler deneyimli olduğunuz için sizlere danışmak istedim.halka arzlar dışında böyle bir dönemde hisse senedi almak mantıklı mi
uzun vadeciysen düşüş gördükçe ekleme yapacaksın. kısa vadede can yakar.

aynen tükenmiş hissettim normalde ilk girdiğim hisseydi.bir o bir thyo ikiside göz bebeğimdi. yazık oldu şişecama kolay vazgeçtim :KK53:
Ay demeyin, bu sabah girdim thyo'ya ama uzun vade, piyasa değerlerine baktığımda ucuz kalmış bir hisse, bir de güven veriyor nedense bana. İçimden bir ses bu durağanlığın sonuna geldiğini söylüyor. Gerçi o neler neler söylüyor ama neyse :))

niyeyse ben gesana pek güvenemedim.ama şu aralar iyi alım fırsatı veriyor
Ben de güvenmiyorm. Gesan, Astor, Alfaş bunlar ederlerinin çok çok üstüne çıktılar. Kendi değerlerini bulmadan güçlü hareket olmaz gibi. Tabii bu süreçte can yakacak gibi duruyorlar, çünkü çok dillendirildiler.

Ay demeyin, bu sabah girdim thyo'ya ama uzun vade, piyasa değerlerine baktığımda ucuz kalmış bir hisse, bir de güven veriyor nedense bana. İçimden bir ses bu durağanlığın sonuna geldiğini söylüyor. Gerçi o neler neler söylüyor ama neyse :))
thyo benim uzun vade hissem asla vazgeçmem hedefim 100 lot. hedef fiyatım 420 civarı ocak ayına kadar.ytd

Son düzenleme:
Ben de güvenmiyorm. Gesan, Astor, Alfaş bunlar ederlerinin çok çok üstüne çıktılar. Kendi değerlerini bulmadan güçlü hareket olmaz gibi. Tabii bu süreçte can yakacak gibi duruyorlar, çünkü çok dillendirildiler.
ben smartgde yaptım o hatayı fena vurdu beni.alım maliyetimi düşürmek için elimdeki kontrolm'den oldum. alım maliyetime ulaşırsa thyo ve tupraş eklemesi yapacağım. tüpraşın temettüsü var ay sonuna

niyeyse ben gesana pek güvenemedim.ama şu aralar iyi alım fırsatı veriyor

gesan bana da ogluma da cok kazandırdı sagolsun

dırenc noktası cok net oralarda kar satısları yaptım hep

sonra alttan tekrar topladım

sımdı duserse 88e duser yıne toplarım, dusmezse 100 102 cıvarı ılk hedefı kar satısı yaparım bıraz :)

ben smartgde yaptım o hatayı fena vurdu beni.alım maliyetimi düşürmek için elimdeki kontrolm'den oldum. alım maliyetime ulaşırsa thyo ve tupraş eklemesi yapacağım. tüpraşın temettüsü var ay sonuna
Tüpraş benim portföyün %40'ı neredeyse, al sat ve halka arzlardan gelenle ekleme yapıyorum sürekli.

gesan bana da ogluma da cok kazandırdı sagolsun

dırenc noktası cok net oralarda kar satısları yaptım hep

sonra alttan tekrar topladım

sımdı duserse 88e duser yıne toplarım, dusmezse 100 102 cıvarı ılk hedefı kar satısı yaparım bıraz :)
90 seviyelerine gelince hep almak istedim aslında ama işte karşılıklı elektrik alamadık sanırım hisseyle. bereketli olsun bol kazanç getirsin inş size

Garanti kullananlar için garanti trader programını öneririm. Şirket araştırması için oldukça faydalı. Piyasa değerleri, alım satım derinlikleri ve f/k oranları oldukça sağlıklı. Alımlarda bunlara dikkat ederseniz terste kalmaz, şişmiş hisselerde tuzağa düşmezsiniz.

Back