- 12 Nisan 2012
- 4.585
- 6.905
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.921
Hep almak isteyip alamadigim hisse bereketli olsun .Gesan ekleme yapıldı 100 leri kısa sürede tekrar görmesi dilegiyle:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep almak isteyip alamadigim hisse bereketli olsun .Gesan ekleme yapıldı 100 leri kısa sürede tekrar görmesi dilegiyle:)
tahtacılar rahat bırakmıyorki hisseyi.öyle böyle değil pazartesi adam açıyor sonra habire iniş aşağı.teknik olarak çanağını yaptı kulpunu yaptı ,bayrak flamasını bile yaptı uçması lazım 80 i görüp yok hala bandı kıramadıIyi hisse yuksekten almissin malesef. Yakinda hareket baslar dediler, bir yorumda denk geldim.Ama hisseyi takip etmiyorum
şişecam benimde vardı. belli bir lota ulaşıp sattım. sağlam hissedir u.v için ama yavaş ilerler. ben sanırım biraz heyecan aradım gıdım gıdım ilerleyince :)şişecam enerjisa
şişe benim bütün enerjimi sömürüyordu :)şişecam benimde vardı. belli bir lota ulaşıp sattım. sağlam hissedir u.v için ama yavaş ilerler. ben sanırım biraz heyecan aradım gıdım gıdım ilerleyince :)
uzun vadeciysen düşüş gördükçe ekleme yapacaksın. kısa vadede can yakar.Arkadaşlar seçim sonrası özellikle son 2 aydır borsanın ralli yaptığı ancak Eylül ve Ekim döneminde düşüş trendine gireceği söyleniyor.sizler deneyimli olduğunuz için sizlere danışmak istedim.halka arzlar dışında böyle bir dönemde hisse senedi almak mantıklı mi
niyeyse ben gesana pek güvenemedim.ama şu aralar iyi alım fırsatı veriyorGesan ekleme yapıldı 100 leri kısa sürede tekrar görmesi dilegiyle:)
yatırım bilinciyle giriliyorsa bence ülkemiz ekonomisi için ve borsa için güzel şeyler bunlar.Artık o kadar çok hisse alan kişi var ki .... Önceden bu kadar değildi halka arzlar da artık az lot dusuyor...
Şu an hali hazirda hisselrin kârını bekliyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum hisse araştırıyorum şu anda enerya mantıklı geldiuzun vadeciysen düşüş gördükçe ekleme yapacaksın. kısa vadede can yakar.
aynen tükenmiş hissettim normalde ilk girdiğim hisseydi.bir o bir thyo ikiside göz bebeğimdi. yazık oldu şişecama kolay vazgeçtimşişe benim bütün enerjimi sömürüyordu :)
Ay demeyin, bu sabah girdim thyo'ya ama uzun vade, piyasa değerlerine baktığımda ucuz kalmış bir hisse, bir de güven veriyor nedense bana. İçimden bir ses bu durağanlığın sonuna geldiğini söylüyor. Gerçi o neler neler söylüyor ama neyse :))aynen tükenmiş hissettim normalde ilk girdiğim hisseydi.bir o bir thyo ikiside göz bebeğimdi. yazık oldu şişecama kolay vazgeçtim
bist 30'a bak özellikle. sağlam hisseler. tüpraş hakkında ne düşünüyorsunEvet ben de öyle düşünüyorum hisse araştırıyorum şu anda enerya mantıklı geldi
Ben de güvenmiyorm. Gesan, Astor, Alfaş bunlar ederlerinin çok çok üstüne çıktılar. Kendi değerlerini bulmadan güçlü hareket olmaz gibi. Tabii bu süreçte can yakacak gibi duruyorlar, çünkü çok dillendirildiler.niyeyse ben gesana pek güvenemedim.ama şu aralar iyi alım fırsatı veriyor
thyo benim uzun vade hissem asla vazgeçmem hedefim 100 lot. hedef fiyatım 420 civarı ocak ayına kadar.ytdAy demeyin, bu sabah girdim thyo'ya ama uzun vade, piyasa değerlerine baktığımda ucuz kalmış bir hisse, bir de güven veriyor nedense bana. İçimden bir ses bu durağanlığın sonuna geldiğini söylüyor. Gerçi o neler neler söylüyor ama neyse :))
ben smartgde yaptım o hatayı fena vurdu beni.alım maliyetimi düşürmek için elimdeki kontrolm'den oldum. alım maliyetime ulaşırsa thyo ve tupraş eklemesi yapacağım. tüpraşın temettüsü var ay sonunaBen de güvenmiyorm. Gesan, Astor, Alfaş bunlar ederlerinin çok çok üstüne çıktılar. Kendi değerlerini bulmadan güçlü hareket olmaz gibi. Tabii bu süreçte can yakacak gibi duruyorlar, çünkü çok dillendirildiler.
niyeyse ben gesana pek güvenemedim.ama şu aralar iyi alım fırsatı veriyor
Tüpraş benim portföyün %40'ı neredeyse, al sat ve halka arzlardan gelenle ekleme yapıyorum sürekli.ben smartgde yaptım o hatayı fena vurdu beni.alım maliyetimi düşürmek için elimdeki kontrolm'den oldum. alım maliyetime ulaşırsa thyo ve tupraş eklemesi yapacağım. tüpraşın temettüsü var ay sonuna
90 seviyelerine gelince hep almak istedim aslında ama işte karşılıklı elektrik alamadık sanırım hisseyle. bereketli olsun bol kazanç getirsin inş sizegesan bana da ogluma da cok kazandırdı sagolsun
dırenc noktası cok net oralarda kar satısları yaptım hep
sonra alttan tekrar topladım
sımdı duserse 88e duser yıne toplarım, dusmezse 100 102 cıvarı ılk hedefı kar satısı yaparım bıraz :)
benimde u.v hissem tüpraş.smart 75 i atsa hemen çıkacağım .tüpraşta şuan alım yapılır sabah 139 u gördüTüpraş benim portföyün %40'ı neredeyse, al sat ve halka arzlardan gelenle ekleme yapıyorum sürekli.