- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.941
Bazen ekşi sözlükteki borsa ile ilgili yorumları da takip ediyorum.bist30 ile ilgili ve Tüpraş la ilgili olumlu yorumlar var ama bilgim olmadığı için korkuyorum.o yüzden önce ufak ufak hisse alarak borsa istanbuldan tecrübe edinerek ilerleyeyim diyorum.esim de borsa ile ilgileniyor.o da enerji hisselerinden sanırım dün dusenlerden alım yapmışbist 30'a bak özellikle. sağlam hisseler. tüpraş hakkında ne düşünüyorsun
yavaş yavaş kafanda oluşur zaten.bol bol video izle hisseler hakkında bilgi topla.içine girdinmi çıkamıyorsunBazen ekşi sözlükteki borsa ile ilgili yorumları da takip ediyorum.bist30 ile ilgili ve Tüpraş la ilgili olumlu yorumlar var ama bilgim olmadığı için korkuyorum.o yüzden önce ufak ufak hisse alarak borsa istanbuldan tecrübe edinerek ilerleyeyim diyorum.esim de borsa ile ilgileniyor.o da enerji hisselerinden sanırım dün dusenlerden alım yapmış
Boyle teknik olan bir hisse de temel de saglamsa ben beklerim ve eklerim .tahtacılar rahat bırakmıyorki hisseyi.öyle böyle değil pazartesi adam açıyor sonra habire iniş aşağı.teknik olarak çanağını yaptı kulpunu yaptı ,bayrak flamasını bile yaptı uçması lazım 80 i görüp yok hala bandı kıramadı
Sise cami ben de almistim 7 liraydiaynen tükenmiş hissettim normalde ilk girdiğim hisseydi.bir o bir thyo ikiside göz bebeğimdi. yazık oldu şişecama kolay vazgeçtim
Suan ben takip etmiyorum .ama cikar benceBacılar, izdemir ve enerya nasıl olur?
Epeh düşmüş diye cahilane aldım, daha da düştü, zarardayimama acelem yok, elbet artar diye umid ediyorum
Artar, di mi??
Bu arada tarkim henüz beklemede görünüyor.Günaydın kizlar ben Reeder dan 75 lot alacagim.duj ben de dalginlikla tarkimden 1 lot almışım.neyse vardır bunda da bir hayır.enerya içinde bugün de düşüş trendinde olursa 160 150 bantlarina gelince 1 2 lot alacağım inşallah.
Yanlışlık olmasın, tarkim 2 gündür işlemde.Bu arada tarkim henüz beklemede görünüyor.
Selam can abla ben dusuk hisselerime ekliyorum ya da nakitte kaliyorumSelamlar...
Reeder 'dan 100 lot talepte bulundum, artık ne verirlerse. Halka arzlardan gelen karları ne yapıyorsunuz? Ben temettü hisselerinden düşenlere eklemeler yapıyorum.
Tavandan mi alis yaptiniz acaba, arzdan girilen hisseler islem goruyor suanBu arada tarkim henüz beklemede görünüyor.
Bilemiyorum ki yeni girdiğim pek anlamıyorum 118.2 diyorTavandan mi alis yaptiniz acaba, arzdan girilen hisseler islem goruyor suan
Kırmızıya bayılırım.Kızlar ne yaptınız borsaya kan gölüne dönmüş yine....
Aldık bişeler oyüzden düştüKızlar ne yaptınız borsaya kan gölüne dönmüş yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?