- 4 Mayıs 2023
- 734
- 788
- 23
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.901
aslında yeni yeni kara geçtiğim hisseler de var benim, düşen var ama yükselen de var. uzun süre kızmızı hisselerim oldu benim de ama kara geçti hepsi elden çıkardım sonra. şu an ekonomik anlamda kötü bir şey yok gibi, biraz daha sabresin. ben de geçici olabileceğini düşünüyorum ama herkes borsaya girdiğinden arz talep dengesi bozuldu biraz, satmak istediğimizde yüksek lot sayısında satmak zor olabilir.düşüş geçici mi sıkıldım ben de hep kırmızı hiç yeşil olmuyor
Hisseleriniz ne.? Borsaya yeni girdiyseniz eger ,ilk aene biraz kirmizi geciyor. Hem alis yeri bilinmiyor,hem.hisseler iyi bilinmiyordüşüş geçici mi sıkıldım ben de hep kırmızı hiç yeşil olmuyor
şişecam enerjisaHisseleriniz ne.? Borsaya yeni girdiyseniz eger ,ilk aene biraz kirmizi geciyor. Hem alis yeri bilinmiyor,hem.hisseler iyi bilinmiyor
Ikisinde de beklenti yuksek. Ama biraz yavas hisseler. Toplu alindiysa ,beklemek uzer. Ama aylik alim yapilirsa ,biriktirdigi icin sevinir insan.şişecam enerjisa
Teşekkür edermworld bilmiyorum ama garanti bonus banka kartım var, o bile güzel getiriyor, kredi kartı kesin daha iyidir diye düşünüyorum.
Harika olmuşEkim ayından beri borsadayım.
Sermayem yıl sonu hedefim olan 4x ulaştı.
Astor ve Alfaş çok katkıda bulundu tabii gözbebeğim Tüpraş var bir de.
Geçen hafta Astor ve Alfaş'la vedalaştık. 3 bebek hissem ve temettü hisselerimle yola devam.
kale, tarkm ve gıpta bunları uzun süre tutmayı düşünüyorum. Reeder da bebek hisselerim arasında olacak.Harika olmuş
Bebek hisseleriniz hangileri
Kale dediğiniz kalser mi bereketli olsun... zaten yeni halka arz digerleri. Aslında sabırla iyi bir hisse seçimi çok kazandırıyor..kale, tarkm ve gıpta bunları uzun süre tutmayı düşünüyorum. Reeder da bebek hisselerim arasında olacak.
Bir de halka arzını beklediğim bir yazılım şirketi var ama henüz onay almadı.
Temettü hisselerim dışında kalanlarla al sat yapıp temettü hisselerimi arttırıyorum.
Yani borsanın düşeceği her zaman bir ihtimal kesin olsa Eylül Ekim diye cogunkisi nakite geçer...Ama ben de temkinliyim. Borsa 8bini geçti ama yukseledebilir dusedebilir...Arkadaşlar seçim sonrası özellikle son 2 aydır borsanın ralli yaptığı ancak Eylül ve Ekim döneminde düşüş trendine gireceği söyleniyor.sizler deneyimli olduğunuz için sizlere danışmak istedim.halka arzlar dışında böyle bir dönemde hisse senedi almak mantıklı mi
Yani borsada ne olacagini net olarak kimse ongoremesede, temkinli olmak acisindan nakitiniz olabilir.Arkadaşlar seçim sonrası özellikle son 2 aydır borsanın ralli yaptığı ancak Eylül ve Ekim döneminde düşüş trendine gireceği söyleniyor.sizler deneyimli olduğunuz için sizlere danışmak istedim.halka arzlar dışında böyle bir dönemde hisse senedi almak mantıklı mi
Aynen hisse secimi cok onemli. Ilk yazdigim hisselerde kalsaymisim ,yerimde sayarmisim. O hisseler de kotu degildi. Ama konjonktürde degilmis. Iste yavas yavas ogreniyoruz.Kale dediğiniz kalser mi bereketli olsun... zaten yeni halka arz digerleri. Aslında sabırla iyi bir hisse seçimi çok kazandırıyor..
Yani borsanın düşeceği her zaman bir ihtimal kesin olsa Eylül Ekim diye cogunkisi nakite geçer...Ama ben de temkinliyim. Borsa 8bini geçti ama yukseledebilir dusedebilir...
Zaten borsa için uzun vadeli yatırım olarak düşünün birikim olarak düşünmeyin diyorlar tabi biz toy oluncaYani borsada ne olacagini net olarak kimse ongoremesede, temkinli olmak acisindan nakitiniz olabilir.
Ben genelde full borsadayiz. Nakit duramiyorum
Gecen 6000 kusurlu bir direnc vardi. Qrkadasim orada nakite gececegini soyledi. Ben hisselerime baktim ,bir olumsuzluk goremedim . Cikmadim . Endeks nerelere geldi.
Ama soyleki endeksten bagimsiz hareket eden hisseler de var. O yuzden hisse olarsk bakmak daha dogru.
Bu arada kisa duzeltmeler harici buyuk dusus, ocak sonrasi marta dogru olur diyorum. Yani takip ettiklerim diyor
Yani uzun vade ama hisseleri yine de arastirmak lazimZaten borsa için uzun vadeli yatırım olarak düşünün birikim olarak düşünmeyin diyorlar tabi biz toy oluncaaylık 500 TL yi gözden çıkardım bakalım
Amin inşaallahYani uzun vade ama hisseleri yine de arastirmak lazimarsa alsak burasi bos deyip alamayacagimiza gore, onun gibi,hisseyi de arastirmak lazim.. hisse arastirmak daha kolay hem
Bereketli olsun yatirimlarimiz
Taban yapmis hisse ama hangi hisseGıpta bana 8 lot vermiş eşim 10.gun tavan yapar satarsın dedi bakalım.ayin 14 ve 15 inde de hatsan ve Reeder halka arz olacak.onlara da katılmayı düşünüyorum.simdi başka bir mevzuya girmek istiyorum.borsa hazir düşüş trendine girmisken taban yapmış hisselerden satın alayım diyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?