• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bende kuveyttürk ten açtım aradığım birçok kağıt ı vermiyor şimdi bu hesabı nasıl kapatmamız lazım garantiye bakayım diyorum
Nasıl kapatıldığını bilmiyorum Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor o yüzden kapatmayı düşünmedim öyle duruyor
Müşteri hizmetlerini arayın isterseniz

Bende borsadayim kizlar yaklasik 10 aydir. Paramin yarisini kisa vadeli yarisini da uzun vadeli kullaniyorum . Kozal astor aksue gesan ve gwind var elimde bugun alfas aldim uzun vadeli kalacagim alfasta guveniyorum kendisine
Çok iyi hisseler bence de, hayrını görün 😇👏 Benim de uzun vade için takip edip astor ve alfas alma planım var.

Gunaydin Boyle diyorlar kizlar ne dusunuyorsunuz
Aynen ebebek borç konusunda sıkıntılı görünüyor fakat bizim millet şu sıra halka arz delisi olmuş durumda. Bir nevi toto loto gibi oldu, borsayla hiç alakası olmayanlar çok giriş yaptı. Bence insanımızın borsayla tanışması açısından iyi ama kaybetme riski açısından kötü oldu. Bir de gereksiz şirketlerin patronları bu sayede zengin oluyor...

Gunaydin Boyle diyorlar kizlar ne dusunuyorsunuz

Bundan 2 sene kadar önce benzer durum vardı. Ve birebir tanıdığım 3 tahtaci birbiri ile arkadaş, buna sinir olup hisseyi taban tabana götürüp milleti döktü. Biz sunu bilmiyoruz taban olursa satarim. Kime satican arkadasim yeni cikan duzenleme ile satamazsin taban kaldiracak hisseyi goturecek adam yokki günlerce tabanda beklersin.
Açıklanan çoğu şirket borsada olamayacak kadar kötü. Tavan garantisi fiyat politikası yada geri alim sözü yokki. Tam tersi bazı şirketler inci tanesi gibi sektörün yıldızı, tek. Bunu ayird edip girmek gerek. Olay şuna döndü, bu tavan aa dünkü tavan bozmuş ondan 5000 tane alayım zengin oldum. Böyle birsey yokki
Şöyle bir strateji belki olabilir e bebek 300 tl bile değil 4 tavan da bozacağım gibi. O zmn köşeye çekilip izleme keyifli olur.

şişecam önerebilirim uzun vadede, genel olarak bir anda daieril ama kazandırır. norveç varlık fonunun da yüksek oranda yatırım yaptığı bir fima, biraz kendiniz de araştırın ama.
şişecam biraz düştü satmayı düşünüyor musunuz ya da bu durum normal mi

şişecam biraz düştü satmayı düşünüyor musunuz ya da bu durum normal mi
ben şişecamı uzun vadede düşünüyorum açıkçası 1 yıl ya da daha fazla tutarım. Analistler 73 e çıkmasını bekliyor. Düşme nedeni belki kendi hisseleienin bir kısmını almalarıdır, piyasadan lot düşüşü oldu böylece o da anlık panik yaratmış olabilir ama Norveç varlık fonu tuttuğu sürece satmam sanki:)

Kizlar bir düşüş var ama ben de nakit yok olsaydı ekleme yapardım...
Bu hafta benimkiler kırmızıydı kâr yok ne yazık ki...
Hafta sonu borsa yok sıkıcı oluyor 😂

Arkadaşlar bunun için konu açmak istemedim size sorayım:
World veya bonus karta başvurmayı düşünüyorum da kullananlar varsa hangisi kullandıkça güzel puan kazandırıyor ?

world bilmiyorum ama garanti bonus banka kartım var, o bile güzel getiriyor, kredi kartı kesin daha iyidir diye düşünüyorum.

Kizlar bir düşüş var ama ben de nakit yok olsaydı ekleme yapardım...
Bu hafta benimkiler kırmızıydı kâr yok ne yazık ki...
Hafta sonu borsa yok sıkıcı oluyor 😂
düşüş geçici mi sıkıldım ben de hep kırmızı hiç yeşil olmuyor

Back