- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.281
- 133
- 31
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.881
Nasıl kapatıldığını bilmiyorum Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor o yüzden kapatmayı düşünmedim öyle duruyorBende kuveyttürk ten açtım aradığım birçok kağıt ı vermiyor şimdi bu hesabı nasıl kapatmamız lazım garantiye bakayım diyorum
Çok iyi hisseler bence de, hayrını görünBende borsadayim kizlar yaklasik 10 aydir. Paramin yarisini kisa vadeli yarisini da uzun vadeli kullaniyorum . Kozal astor aksue gesan ve gwind var elimde bugun alfas aldim uzun vadeli kalacagim alfasta guveniyorum kendisine
Aynen ebebek borç konusunda sıkıntılı görünüyor fakat bizim millet şu sıra halka arz delisi olmuş durumda. Bir nevi toto loto gibi oldu, borsayla hiç alakası olmayanlar çok giriş yaptı. Bence insanımızın borsayla tanışması açısından iyi ama kaybetme riski açısından kötü oldu. Bir de gereksiz şirketlerin patronları bu sayede zengin oluyor...Gunaydin Boyle diyorlar kizlar ne dusunuyorsunuz
Midas kullanmiyorum ama sikintili olmadigini dusunuyorum.Midas kullanan var mı? Ben yeni üye oldum, bir süre küçük alımlarda kyllanmayı planlıyorum ama güven konusunda emin olamıyorum. Sonu FTX'e benzemesin
Gunaydin Boyle diyorlar kizlar ne dusunuyorsunuz
şişecam biraz düştü satmayı düşünüyor musunuz ya da bu durum normal mişişecam önerebilirim uzun vadede, genel olarak bir anda daieril ama kazandırır. norveç varlık fonunun da yüksek oranda yatırım yaptığı bir fima, biraz kendiniz de araştırın ama.
ben şişecamı uzun vadede düşünüyorum açıkçası 1 yıl ya da daha fazla tutarım. Analistler 73 e çıkmasını bekliyor. Düşme nedeni belki kendi hisseleienin bir kısmını almalarıdır, piyasadan lot düşüşü oldu böylece o da anlık panik yaratmış olabilir ama Norveç varlık fonu tuttuğu sürece satmam sanki:)şişecam biraz düştü satmayı düşünüyor musunuz ya da bu durum normal mi
Sise cam dustu diye satilmaz alinirşişecam biraz düştü satmayı düşünüyor musunuz ya da bu durum normal mi
garanti diyosun yaniSise cam dustu diye satilmaz alinir
Garanti diyemem ama iyi sirket yani.garanti diyosun yani
düşüş geçici mi sıkıldım ben de hep kırmızı hiç yeşil olmuyorKizlar bir düşüş var ama ben de nakit yok olsaydı ekleme yapardım...
Bu hafta benimkiler kırmızıydı kâr yok ne yazık ki...
Hafta sonu borsa yok sıkıcı oluyor
Bence gecici ama hisse bazli degisebilir. Endeks bu kadar cikarken ,hareket etmeyen hisseler vardi. Sira onlarda sanirim.düşüş geçici mi sıkıldım ben de hep kırmızı hiç yeşil olmuyor
Iyi hisse yuksekten almissin malesef. Yakinda hareket baslar dediler, bir yorumda denk geldim.Ama hisseyi takip etmiyorumselamlar bi ara buralara bakıyordum.tekrar geldim.
smartg vardı elimde fena çakıldı maliyeti düşüreyim dedikçe daha dibe çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?