Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Benim elimde en çok huner ve sasa var bunları elimde tutmalımıyım uzun seneler bilmiyorum alıp unutmak niyetindeyim ben aslında ama burada kimsede yok benim hisselerden sanırım
Benim elimde yok yakipte etmiyorum ama denk geliyorum arada iyi hisseler. Arastirmaya devam.
Mesela sirf iyi olmasi yetmez bazen konjektore de bakmak lazimmis. Elimde 1 seneden fazladir isdemir eregli var ,iyi hisse ama hic cikmadilar neredeyse. Bazilarini degistim falan da kar ettim.

Benim elimde en çok huner ve sasa var bunları elimde tutmalımıyım uzun seneler bilmiyorum alıp unutmak niyetindeyim ben aslında ama burada kimsede yok benim hisselerden sanırım
Çok az elimde hüner var ve resmen pişmanlık gissem çünkü ben yüksekten almışım aylar oldu o seviyeye gelmedi. Resmen acemilik zamanim

Huner'i bilmiyorum ama sasa gelecek vaat eden bir şirket, hakkında çok sayıda haber okudum. 25 milyon dolar tutarında güneş enerjisi yatırımı yapacağını paylaşmıştı şirket, 10 aya mı ne tamamlanacakmış yatırım. Başka yatırımları da vardı unuttum. Uzun vadede epey artış verebilecek bir firma o yüzden.

Her halka arza girmeye biraz karşıyım çünkü şirketler gereğinden çok değerlenip paralar patronları haksız yere zengin ediyor. Öte yandan bilançosu sağlam, uzun vadede epey kar getirebilecekler de var. Mesela #tarkm (Tarkim bitki koruma) bu hafta halka arz oluyor ve herkesin beklediği bir şirket. #GUBRF kendisinin %40 ortağı olduğundan güvenilir görünüyor. Oldukça fazla yatırımı var. 5-6 Eylül talep toplama.
Bir de Gıpta kırtasiye ofis malz. arzı var o da 6-7-8 Eylül'de, onun fiyatı daha uygun. Okul masraflarının tavan yaptığı bu aylarda fiyatı da tavan yapabilir. Hiç değilse defter kalem masrafını çıkartır :)

Sizede sorayım kuveyttürkten açtığım hesabı kapatabiliyor muyuz başka banka bakacağım. Açıkmı kalıyor kapatmamızmı lazım
Benim ziraat , cocuklqrin vakif var ama kullanim ziraatin daha kolay bana gore.
Bilmiyorum kapatmak gerekebilir. Acik hesaptanda kpmisuon kesebilirlee. Siz kapatin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…