- 21 Aralık 2018
- 340
- 455
- 53
- 27
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.861
paranız olsa hangi hisseleri alırdınızNe zaman kırmızı olsa buyuk düşüşte keşke nakitim daha çok alıp firsati kaçırmasam diyorum..
Benim elimde yok yakipte etmiyorum ama denk geliyorum arada iyi hisseler. Arastirmaya devam.Benim elimde en çok huner ve sasa var bunları elimde tutmalımıyım uzun seneler bilmiyorum alıp unutmak niyetindeyim ben aslında ama burada kimsede yok benim hisselerden sanırım
Öyle belli bir hisseye bagliligim yok çok düştüğünü görüp sağlam bir sirketse alıyorum..paranız olsa hangi hisseleri alırdınız
Çok az elimde hüner var ve resmen pişmanlık gissem çünkü ben yüksekten almışım aylar oldu o seviyeye gelmedi. Resmen acemilik zamanimBenim elimde en çok huner ve sasa var bunları elimde tutmalımıyım uzun seneler bilmiyorum alıp unutmak niyetindeyim ben aslında ama burada kimsede yok benim hisselerden sanırım
Huner'i bilmiyorum ama sasa gelecek vaat eden bir şirket, hakkında çok sayıda haber okudum. 25 milyon dolar tutarında güneş enerjisi yatırımı yapacağını paylaşmıştı şirket, 10 aya mı ne tamamlanacakmış yatırım. Başka yatırımları da vardı unuttum. Uzun vadede epey artış verebilecek bir firma o yüzden.Benim elimde en çok huner ve sasa var bunları elimde tutmalımıyım uzun seneler bilmiyorum alıp unutmak niyetindeyim ben aslında ama burada kimsede yok benim hisselerden sanırım
Katilim bankasi oldugu icin olabilir.Dün kuveyttürk ten hesap açtım iki hesap olsun diye birçok kağıdı aldırmıyor nasıl iş bu
Sizin iş bankasımıydıKatilim bankasi oldugu icin olabilir.
Bende kuveyttürk ten açtım aradığım birçok kağıt ı vermiyor şimdi bu hesabı nasıl kapatmamız lazım garantiye bakayım diyorumTeşekkür ederm
Akbank’ta buldum diğer fonları
Kuveyt Türk’te hepsi yoktu, Katılım bankası olduğundan mıdır nedir…
Sizede sorayım kuveyttürkten açtığım hesabı kapatabiliyor muyuz başka banka bakacağım. Açıkmı kalıyor kapatmamızmı lazımKatilim bankasi oldugu icin olabilir.
Benim ziraat , cocuklqrin vakif var ama kullanim ziraatin daha kolay bana gore.Sizede sorayım kuveyttürkten açtığım hesabı kapatabiliyor muyuz başka banka bakacağım. Açıkmı kalıyor kapatmamızmı lazım
Anladım ziraat te normal hesabım bile yok ama vakfı ta var çözmeye çalışayım ben bu durumuBenim ziraat , cocuklqrin vakif var ama kullanim ziraatin daha kolay bana gore.
Bilmiyorum kapatmak gerekebilir. Acik hesaptanda kpmisuon kesebilirlee. Siz kapatin bence.
Vakifta varsa , youtubedan nasil acildigina bakin. Bankaya gitmeden acabilirsinizAnladım ziraat te normal hesabım bile yok ama vakfı ta var çözmeye çalışayım ben bu durumu
Açtımda şifre alamadım farklı burası onaylandı hesap şifre nasıl alınıyor çözemedimVakifta varsa , youtubedan nasil acildigina bakin. Bankaya gitmeden acabilirsiniz
Intenet bankaciligin var mi? Varsa oradan aciliyor zatenAçtımda şifre alamadım farklı burası onaylandı hesap şifre nasıl alınıyor çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?