• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Hiçbir fikrim yok o yüzden bu tür mecralardan önce ön araştırma yaparak atılacağım 🤭
Baslangic olarak borsanin cekildigi , bugunku gib gunleri tecih edini ve koc sirketlerine bakmanizi oneririm.
Info yatirimin gunluluk videolari da cok guzel.
Yatirim 101 e de bakabilirsiniz, en sevdigim kanal.

Baslangic olarak borsanin cekildigi , bugunku gib gunleri tecih edini ve koc sirketlerine bakmanizi oneririm.
Info yatirimin gunluluk videolari da cok guzel.
Yatirim 101 e de bakabilirsiniz, en sevdigim kanal.
Çok teşekkür ederim halka arzlarla başlamayı düşünüyordum aslında instagramdqn filan bikac sayfaya da bakıyorum dediğiniz kanallara da bakacağım

slm lar benim finansbankta kağıt aldığım bir yatırım hesabım var uzun vade çocuklar için ağlıyorum.
Fakat ayrı bir bankadada al sat yapmak için hesap açmak istiyorum geçmiş mesajlarda bankaların kesinti yaptığı yazıyordu bu miktar nekadar acaba bilen varmı.
Benden nekadar kesiliyor hiç farkında değilim çünkü 🙄

slm lar benim finansbankta kağıt aldığım bir yatırım hesabım var uzun vade çocuklar için ağlıyorum.
Fakat ayrı bir bankadada al sat yapmak için hesap açmak istiyorum geçmiş mesajlarda bankaların kesinti yaptığı yazıyordu bu miktar nekadar acaba bilen varmı.
Benden nekadar kesiliyor hiç farkında değilim çünkü 🙄
Merhaba..Evet benim yapı kredide var..Geçenlerde dediğiniz gibi bir kesinti gördüm..Müşteri hizmetlerini aradım..Bakım parası adı altında bir miktar para kesmişti:(200 tl ye yakın..sinir oldum ama maalesef 6 ayda bir kesildiğini öğrendim.

Selamlar...🙃
Ben de 3.kez halka arza katıldım. Temettü hisselerine de aylık düzenli eklemeler yapmaya devam ediyorum. Kızarınca da yedek akceler devreye giriyor. Kırmızıya bayılıyorum. 😍Yedek akcelerin bir kısmını dövizde, bir kısmını TL' de tutmanın faydasını da yakın zamanda gördüm...😍

Selamlar...🙃
Ben de 3.kez halka arza katıldım. Temettü hisselerine de aylık düzenli eklemeler yapmaya devam ediyorum. Kızarınca da yedek akceler devreye giriyor. Kırmızıya bayılıyorum. 😍Yedek akcelerin bir kısmını dövizde, bir kısmını TL' de tutmanın faydasını da yakın zamanda gördüm...😍
Selam can abla. Hisse biriktirmek gercekten cok zevkli ve ben hic nakit duramiyorum🤭
Ben de kirmiziya bayiliyorum. Aylik alinca insan ,kacirmamis oluyot firsatlari.

Eklentiler

• Screenshot_20230829_200031_X.jpg
    Screenshot_20230829_200031_X.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 102
Farklı kişilerin hesaptan oluyor sanırım doğrumu biliyorum. Ben izdemir halka arz olduğunda aldım sadece 36 lot verdi ama maşallah 1000 tl kar yaptı. Ebebek ne kadar lot talep etmeliyiz bilginiz
Evet esim ve cocuklarim . Masallah bereketli olsun lotlarinoz. E bebek icin 12 lot basvurdum

Back