- 4 Mayıs 2023
- 733
- 788
- 23
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.841
astor ve şişe var bende.Benim gibi uzun vade düşünenlerin elinde şuan hangi hisseler var acaba paylaşan olurmu aramızda
Twiterda halka arz haber falan car. Oradan tavanda kac lot kaldigina bakıyoruz. Tavan bozuncs cikiyoruz. Bu sefer unutmazsam yazarim çıkarken ben.Bende ilk defa katıldım E bebek 12 lot bundan sonra ne yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim.
Esim olmuyor dedi. Ama emin degil , cok bakmiyor var bir miktar ,dustu dusecegi kadarKızlar ya bişey soracağım bu kripto parayı çekerken ne kadar kesinti oluyor ya da oluyor mu
Takip ediyorum ama çözemedim daha tam olarak:)Twiterda halka arz haber falan car. Oradan tavanda kac lot kaldigina bakıyoruz. Tavan bozuncs cikiyoruz. Bu sefer unutmazsam yazarim çıkarken ben.
Ama siz de takip edin
Melesa yeni halka arzlar , her gun % 10 yapiyorTakip ediyorum ama çözemedim daha tam olarak:)
Tavan bozmak ne anlama geliyor onuda kısaca yazarmısınız lütfen.
merhaba ben de işbankası kullanıyorum da. halka arzı iş cepten denediyseniz olmaz. web sürümünü kullanmalısınız, işbankasında öyle bir sıkıntı var.Günaydın kızlar, harika bir topik olmuş baştan sona okuyacağım fırsat buldukça... Birkaç sayfasına baktım çok değerli paylaşımlar yapmışsınız, insan okurken çok mutlu oluyor. Ben de sık sık buradayım inşallah...
Ben borsayla 6-7 yıl önce tanıştım, o zamanlar sabrım çok azdı ve tecribem sıfırdı ne aldıysam fiyatlar düşüyor diye panikleyip sattım ve tabii ki hiç kar edemedim. Şimdi uzun aradan sonra yeniden birikime başladım ve artık sabırlıyım orta-uzun vade düşünüyorum genelde. Biraz heyecan olsun diye de 2-3 tane kısa vadeli hisse alabilirsem süper olur.
Eskiden bir menkul değerler firmasının platformunu kullanıyordum, şimdi işbankasını tercih ediyorum al-sat için. Elimde #toaso #froto #uluun #yylgd #vesbe #thyao #sise var. Hisseleri seçerken epeyce okuyorum ama aynı zamanda duygusal geçmişim olan firmaları da özellikle seviyorum; mesela THY, TOFAŞ, Ulusoy Un, Yayla Gıda hem aşina olduğum hem de uzun vadede yükseleceğini düşündüğüm hisseler.
Halka arzı ilk kez dün Ebebek için denedim, banka izin vermedi tüm bilgileri doldurmama rağmen neden olmadı bilmiyorum. Tarkim Tarım ve Gıpta Ofis halka arz oldu şimdi de... Halka arzlara aşırı bir ilgi var ama her arza da atlamanın doğru olmadığı kanaatindeyim, ama tabi bu canlılık iyi bir şey.
Gunaydin hosgeldinizGünaydın kızlar, harika bir topik olmuş baştan sona okuyacağım fırsat buldukça... Birkaç sayfasına baktım çok değerli paylaşımlar yapmışsınız, insan okurken çok mutlu oluyor. Ben de sık sık buradayım inşallah...
Ben borsayla 6-7 yıl önce tanıştım, o zamanlar sabrım çok azdı ve tecribem sıfırdı ne aldıysam fiyatlar düşüyor diye panikleyip sattım ve tabii ki hiç kar edemedim. Şimdi uzun aradan sonra yeniden birikime başladım ve artık sabırlıyım orta-uzun vade düşünüyorum genelde. Biraz heyecan olsun diye de 2-3 tane kısa vadeli hisse alabilirsem süper olur.
Eskiden bir menkul değerler firmasının platformunu kullanıyordum, şimdi işbankasını tercih ediyorum al-sat için. Elimde #toaso #froto #uluun #yylgd #vesbe #thyao #sise var. Hisseleri seçerken epeyce okuyorum ama aynı zamanda duygusal geçmişim olan firmaları da özellikle seviyorum; mesela THY, TOFAŞ, Ulusoy Un, Yayla Gıda hem aşina olduğum hem de uzun vadede yükseleceğini düşündüğüm hisseler.
Halka arzı ilk kez dün Ebebek için denedim, banka izin vermedi tüm bilgileri doldurmama rağmen neden olmadı bilmiyorum. Tarkim Tarım ve Gıpta Ofis halka arz oldu şimdi de... Halka arzlara aşırı bir ilgi var ama her arza da atlamanın doğru olmadığı kanaatindeyim, ama tabi bu canlılık iyi bir şey.
Ayy çok teşekkür ederim, hangi işlem olduğunu hatırlamasam da beni web sürümüne yönlendirmişti ama bunda çıkmamıştı öyle bir mesaj. Siz demeseniz uğraşıp duracaktım :)merhaba ben de işbankası kullanıyorum da. halka arzı iş cepten denediyseniz olmaz. web sürümünü kullanmalısınız, işbankasında öyle bir sıkıntı var.
Sizin hisseleriniz de harika, istediğiniz yerlere tez zamanda ulaşırlar inşallah...Gunaydin hosgeldiniz
Biz de ilk girdigimizde sizin gibi al sat yaptik . Tam dusus donemine girince de cikacaktik borsadan . Neyseki cikmadik , arastirdim ,hala ogrenmeye calisiyorum
Tebrik ederim secimleriniz cok iyi.
Ben de her halka arza katilmiyordum ama talrp yuksek ,iyidide korusude gidiyor. Arada afedersin patlatiyorlar. Dusus oluyor.
Iki kere denk geldimhem de iyi hisse arzlarinda.
Youtubedan halka arz basvurulari vardir . Oradan bakip deneyin.
Tarkim icin 1 2 lot duser diyorlar
Tesekkur ederimSizin hisseleriniz de harika, istediğiniz yerlere tez zamanda ulaşırlar inşallah...
Halka arzlara çok talep olunca beğendiğim 1-2 şirkete gireyim diyorum tecrübe açısından ama çok haklısınız illa yükselecek diye birşey yok. Birkaç kez tavan yapıp sonra alınan fiyatın yarısına düşen de çok. Yalnız yeni bir şey öğrendim bir videoda, bu yılın başından beri yapılan tüm halka arzlara katılan ve sabredip düşüşlerde hiç hisse satmayan bir kişinin kazancı ortalama %300müş. Demek ki herşey takip ve sabır yine...
alınabilir tabi. ama iyi araştırmanız gerek, doğru zamanda alım yapmak adına.sadece halka arzlarda mı alım yapılmalı? bankada bir sürü şirket gözüküyor. halka arz yokken alınabilir mi hisse?
alınabilir tabi. ama iyi araştırmanız gerek, doğru zamanda alım yapmak
şişecam önerebilirim uzun vadede, genel olarak bir anda daieril ama kazandırır. norveç varlık fonunun da yüksek oranda yatırım yaptığı bir fima, biraz kendiniz de araştırın ama.gelecek vaad eden var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?