• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Eheh ben sattim odasi ondandir🤭yonu yukari ama geri cekilme yapabilir gibi duruyordu.
Tekrar onu mu alsam , baska hisseme mi eklesem onu düşünüyorum
Neyse saglik olsun
Bence simdi alma feci firmalis su an 10 u gecmez xiyodm 11 kusur olms duserse bakarsin
Aselsan 73 lere inms dun 74 teydi
Dusus olunca toplu alim yapmak lazim su an sadece izliyorum 😀

Bence simdi alma feci firmalis su an 10 u gecmez xiyodm 11 kusur olms duserse bakarsin
ASELSAN da dip 65 yapacak diyorlar ama bilemiyorum bir kisimda üç haneli rakamlar diyorlar 😂

Yok ben gecmesini bekliyordum ama cante olaylari korkuttu beni. Daha ilerisini de bekliyorum.
Kismet🙃
Aselsanda iyi olacak diyorlar

ASELSAN da dip 65 yapacak diyorlar ama bilemiyorum bir kisimda üç haneli rakamlar diyorlar 😂
49 dan almistim 1 aydan biraz daha fazla oldu o zaman toplu almak lazimmis ya
Sattim ben odasi da aselsani da satilmis ikisi de
Saka gibi daha once dusukken saymaya calismstm satilmamisti 😀😀😀😀
Smdi satilmislar ama para hesabima gecmems neden oyle oldu ki

49 dan almistim 1 aydan biraz daha fazla oldu o zaman toplu almak lazimmis ya
Sattim ben odasi da aselsani da satilmis ikisi de
Saka gibi daha once dusukken saymaya calismstm satilmamisti 😀😀😀😀
Smdi satilmislar ama para hesabima gecmems neden oyle oldu ki
ne zaman sattınız ki? hesabınıza yatması 2 gün sonra oluyor genelde.

Arkadaşlar bankalar sadece kendi fonlarını mı satıyor yoksa bana mı öyle geliyor? Bütün bankalar ve aracı kurumlar bütün fonları satmak zorunda değiller mi?

şu sıralar spk 3 adet halka arz açıkladı.Acaba bilgisi olan var mıdır? İkisi enerji şirketi, yenilebikir enerjide iş var deniyor, Taten zaten Aliağa iştitaki her şekil kazandırı gibi:)gerçi Vakıfbak'a kredi borcu varmış ama haşka arz ile kapanır önüne bakar diye düşünüyorum. Ama yem firması hakkında bilgim yok, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

şu sıralar spk 3 adet halka arz açıkladı.Acaba bilgisi olan var mıdır? İkisi enerji şirketi, yenilebikir enerjide iş var deniyor, Taten zaten Aliağa iştitaki her şekil kazandırı gibi:)gerçi Vakıfbak'a kredi borcu varmış ama haşka arz ile kapanır önüne bakar diye düşünüyorum. Ama yem firması hakkında bilgim yok, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

3une de girin kar alın çıkın

Merhaba bende halka arz araştırıyorum girmeyi düşünüyorum.
Bilgisi olan kişilerden bilgi alabilirmiyim lütfen.
bugün taten halka arz oluyor. Aliağoğlu'nun firması olması nedeniyle getirisi olur diye düşünüyorum. Zaten enerji firması, enerji yatırımlarına şu aralar destek büyük, devlet de çok ihale açıyor falan. o nedenle o alandaki firmalar getirecektir diye düşünüyorum. Eşit dağıtım yapılacak, 40 50 lot arası gibi yorumlar okudum ama tabi bilemiyoruz, brn o cicarda talepte bulunmayı düiünüyorum. Firmanın vakıfbanka kredi borcu var ama halka arz falan derken o kapanır, sonuçta her firma kredi al yatırım yap ile ayalta duruyor.

Merhaba bende halka arz araştırıyorum girmeyi düşünüyorum.
Bilgisi olan kişilerden bilgi alabilirmiyim lütfen.
Yougube da ve twiterda yeni halka arz olan firmalarla ilgili fikirler oluyor.
Genelde insanlar karini alip cikiyor. Ama iyi firmalarda beklenirse o da guzel oluyor.

Back