Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bende sonunda düştüm borsa batağına fkfkf şuan uygulamayı çözmeye çalışıyorum, ing Trader’ı kullanıyorum, önümüzdeki haftaiçi ziraat ve vakıfı da aktif hale getireceğim.

İlk olarak dediğim gibi çözmeye çalıştığım için 2 thy, 1 Vestel, 2 aydem aldım. Ykbank almıştım, onu 0,99 kuruş kârla sattım fkfmgmgm

Varsa öneri kağıtlarınız alırım bir dal

Hosgeldin
bir kac mesaj once yazdim ,benim hisselere bakabilirsin.ya da Koc sirketlerine bakabilirsin baslangic olarak.
Bence banka, gyo ve sigorta sirketlerinden uzak dur.

Borsa hesaplarından bankalar hesap işletim ücreti alıyor genelde bilginiz olsun
Çok hesap açacağınız için yazdım

Borsa hesaplarından bankalar hesap işletim ücreti alıyor genelde bilginiz olsun
Çok hesap açacağınız için yazdım

Yaa, teşekkür ederim

Benim eşim biraz büyük oynuyor, onun gazıyla girdim aslında. Sanırım arada bir halka arz diye bir şey oluyormuş, onun için açacağım diğerlerini

Hosgeldin
bir kac mesaj once yazdim ,benim hisselere bakabilirsin.ya da Koc sirketlerine bakabilirsin baslangic olarak.
Bence banka, gyo ve sigorta sirketlerinden uzak dur.

Evet, banka’yı sattım hemen

Hemen bakacağım, şuan bi 4 bin lira yükledim, dağıtayım senin hisselere bakıp. Sen hangi bankayı kullanıyorsun? İng sanki çok iyi değilmiş ama sebebine dair bir şey bulamadım :/

Yaa, teşekkür ederim

Benim eşim biraz büyük oynuyor, onun gazıyla girdim aslında. Sanırım arada bir halka arz diye bir şey oluyormuş, onun için açacağım diğerlerini
Rica ederim
Ben belki bilmiyorsunuz diye söyleyeyim dedim
Gerisi sizin bileceğiniz iş tabii

Borsa hakkında sıfır bilgiyle ilerliyorum
Tweeterde gördüğüm bazı hisseleri aldim şu an çoğunda kardayim ama ikisinde zarara girdim sizin hisselrinizi de inceleyeyim ama cok param yok ve zaten cok param olsa da biraz korktuğum için yatiramam sanirim ama sabırlı olursa insan cidden mantikli bir yatırım aracımız keske bunca sene beklemeseydim

Sayı aşırı fazla tabiii miktar 300 k dan büyükse tamam da

bende 4 hisse var 2si ortak seninle:)

Sayı aşırı fazla tabiii miktar 300 k dan büyükse tamam da

bende 4 hisse var 2si ortak seninle:)
O civarda elemek istiyorum ama hepsini seviyorum.
Bugun odasi sattim kardaydim. Cante olayindan oturu. Dustu sattiktan sonra.
Geri cok cekilirse eklerim belki yine. Yada digerlerine eklerim

Ben 200 k civarı 4 5 civarı anca :) bazrn max 6 olur çok kolay vazgeçerim:)
Ne guzel enkai ,isdemir , cemtasi tasidim resmen vazgecseydim iyiymis. Zamani gelecek ama bekliyorum.
Iste ben de yeni ogreniyorum bir seyler , vazgececegim zamanlar da olacak
Portfoyum baskaydi ilk yavas yavas degistim aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…