- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.542
- 238
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.781
HosgeldinBende sonunda düştüm borsa batağına fkfkf şuan uygulamayı çözmeye çalışıyorum, ing Trader’ı kullanıyorum, önümüzdeki haftaiçi ziraat ve vakıfı da aktif hale getireceğim.
İlk olarak dediğim gibi çözmeye çalıştığım için 2 thy, 1 Vestel, 2 aydem aldım. Ykbank almıştım, onu 0,99 kuruş kârla sattım fkfmgmgm
Varsa öneri kağıtlarınız alırım bir dal
Borsa hesaplarından bankalar hesap işletim ücreti alıyor genelde bilginiz olsunBende sonunda düştüm borsa batağına fkfkf şuan uygulamayı çözmeye çalışıyorum, ing Trader’ı kullanıyorum, önümüzdeki haftaiçi ziraat ve vakıfı da aktif hale getireceğim.
İlk olarak dediğim gibi çözmeye çalıştığım için 2 thy, 1 Vestel, 2 aydem aldım. Ykbank almıştım, onu 0,99 kuruş kârla sattım fkfmgmgm
Varsa öneri kağıtlarınız alırım bir dal
Borsa hesaplarından bankalar hesap işletim ücreti alıyor genelde bilginiz olsun
Çok hesap açacağınız için yazdım
Hosgeldin
bir kac mesaj once yazdim ,benim hisselere bakabilirsin.ya da Koc sirketlerine bakabilirsin baslangic olarak.
Bence banka, gyo ve sigorta sirketlerinden uzak dur.
Yaa, teşekkür ederim
Benim eşim biraz büyük oynuyor, onun gazıyla girdim aslında. Sanırım arada bir halka arz diye bir şey oluyormuş, onun için açacağım diğerlerini
Rica ederimYaa, teşekkür ederim
Benim eşim biraz büyük oynuyor, onun gazıyla girdim aslında. Sanırım arada bir halka arz diye bir şey oluyormuş, onun için açacağım diğerlerini
Rica ederim
Ben belki bilmiyorsunuz diye söyleyeyim dedim
Gerisi sizin bileceğiniz iş tabii
tek tc ile tek halka arz başvurusu yapabilirsiniz
Aa, bizim arkadaş geçen gün eşiyle beraber vakıf + ziraatten ikişer kere 800 aldık demişti, vay hainler. Demek ki anne baba kartını kullanmışlar
Selamlar arkadaslar nasilsiniz? Epeydir canim sikkindi, babam ameliyat oldu rahatladim.
Guncel portfoyumu yaziyorum belki fikir olur.
Arastirmak isteyenler. Youtube hisse ismini yazip, temel ve teknik analizini de dinleyebilir.
Astor
Europower
Cwene
Yeotek
Miatek
Odas
Cimsa
Kmpur
Yunsa
Enkai
Ttrak
Isdmr
Cemts
Kozal
Doas
Suan isdemir ve cemtasi erken aldigim icin pismanim . Simdi toplanacak zaman. Iyi yerlere gelecegine onlarinda inaniyorum.
Enerjiler iyi ama nereden aldigin onemli. O yuzden alim icin youtube videolarina bakabilirsinizşu sırlar bilenler enerji şirketleeine yönelin diyorlar. enerjiye güzel deatekler ve yatırımlar yapılıyor çünkü.
O civardaSayı aşırı fazla tabiii miktar 300 k dan büyükse tamam da
bende 4 hisse var 2si ortak seninle:)
O civardaelemek istiyorum ama hepsini seviyorum.
Bugun odasi sattim kardaydim. Cante olayindan oturu. Dustu sattiktan sonra.
Geri cok cekilirse eklerim belki yine. Yada digerlerine eklerim
Ne guzelBen 200 k civarı 4 5 civarı anca :) bazrn max 6 olur çok kolay vazgeçerim:)
Teşekkür ederim portakalFistiklicikileta çok geçmiş olsun babanız inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?