Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Selamlar arkadaslar nasilsiniz? Epeydir canim sikkindi, babam ameliyat oldu rahatladim.
Guncel portfoyumu yaziyorum belki fikir olur.
Arastirmak isteyenler. Youtube hisse ismini yazip, temel ve teknik analizini de dinleyebilir.
Astor
Europower
Cwene
Yeotek
Miatek
Odas
Cimsa
Kmpur
Yunsa
Enkai
Ttrak
Isdmr
Cemts
Kozal
Doas

Suan isdemir ve cemtasi erken aldigim icin pismanim . Simdi toplanacak zaman. Iyi yerlere gelecegine onlarinda inaniyorum.

Odas ilk aldigim hisseydi 9 lot almistim ama incelemeden sadexe ucuz diye oylesine 6.5 tl idi
Sonra 6 80 lerde iken satmaya calistim satilmamisti smdi iyi ki satilmamis diyorum 1 ayda 2 katina yakin geldi

Odas ilk aldigim hisseydi 9 lot almistim ama incelemeden sadexe ucuz diye oylesine 6.5 tl idi
Sonra 6 80 lerde iken satmaya calistim satilmamisti smdi iyi ki satilmamis diyorum 1 ayda 2 katina yakin geldi
Ucuz diye hisse almayin . En azindan youtubedan yorumlara bakin şansınıza iyi denk gelmis

Evet ya aslinda oylesine aldim gozumun onunde gercek bi hisse dursun diye sonradan basladim arastirmalara
Ama giremedim tam olarak borsaya hala karmasalarim var
Info yatirimin guncel videolarini takip et. Hisseler hakkinda fikir veriyor.
Ama ben hic bilmeyen icin , kumbara misali temettu hisselerini oneriyorum.
Karsit yatirim diye bir sey var.Iyi hisseleri kotu zamanda biriktirme gibi.mesela demir celik oyle suan . Isdemir, cemtas bende de var olan onlari toplayabilirsin
Biraz borsaya alisinca ,kendini daha gelistirebilirsin.
Bu arada ben de acemiyim ,her gun kendime bir sey katiyorum.
Saglik sorunlari sebebiyle biraz erteledim ama guncel piyasayi dinliyorum,is yaparken .

Oncelikle cok gecmis olsun
Ifto ailesine katilicam benim de aklimda o vardi ondan sonra baskamayi planliyorum

Ben tav Vestel bim doas selec ahgaz ASELSAN vs yüklendim

Borsa ani bir düşüş sonra yükseliş oldu. Yüklü alım yaptılar galiba...Sonrasında aldığım bazı hisseler yine düştü...Sizce sebebi nedir?

Borsa ani bir düşüş sonra yükseliş oldu. Yüklü alım yaptılar galiba...Sonrasında aldığım bazı hisseler yine düştü...Sizce sebebi nedir?
Borsa da dusus bekleniyor, kisa sureli.Duse kalka cikiyor endeks. Hep yukselis olmaz. Dususten tum hisseler etkilenmeyebilir. Dusebilirler de .
Ben al sat yapmiyorum .
O yuzden hisselerim duruyor. Boyle dususler de ekrana bakmamak lazim.
Iyi hisseler de dususler ,nakit varsa ekleme firsati benim icin.

Super bereketli olsun.
Aselsani cok duyuyorum
Tav ,doas oyle sektoru suan .
Bim, perekande de elde olmali diyorlar.
Selec ,ilqc zamlariyla hareketli olabilir
Vestel , ahgaz yakin zamanda takip etmedim.
Vestel ucuz kalan yıl sonu çıkacak diyorlar selec üç kat kazandırdı hareketi gösterdi daha cikarmi bilmem ahgaz da yatırımları yukarı yönde etkiler diyorlar gorecez bakalım öyle diyorlar ama gerçekte ne olacak. Aselsani seviyorum birde THY son gözdem araştırıyorum

Astorla uçuyoruz. Fortede iyi kazandırdı. Tüm beni sinir eden hisselerimi satıp Astora yatırdım iyi gidiyor ama ne kadar gider bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…