- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.761
Deva holding hakkında bilginiz varmı grafiği tekniği nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapilan kur zammindan dolayi ,iyi olacagi soyleniyor. Grafigi de iyi gozukuyorDeva holding hakkında bilginiz varmı grafiği tekniği nasıl sizce
Kirkbirken incelemeye aldım 59 olmus. Hedefler iyi ama geç kalınmış hisse sankiYapilan kur zammindan dolayi ,iyi olacagi soyleniyor. Grafigi de iyi gozukuyor
70 canak hedefi var. Ilac zamminda olumlu etkilenir diyorlar. Cok takip etmiyorum o yuzden bilmiyorumKirkbirken incelemeye aldım 59 olmus. Hedefler iyi ama geç kalınmış hisse sanki
Hicbir sey bilmiyorsan olur tabi. Yeni bir fon cikmisti, denk gelmistim. Dinleyin isterseniz.Hanımlar hisse yoğun fona yatırmak nasıl olur? Tefastan bir fon seçip yatırmak sizce iyi bir karar mi?
Odas ilk aldigim hisseydi 9 lot almistim ama incelemeden sadexe ucuz diye oylesine 6.5 tl idiSelamlar arkadaslar nasilsiniz? Epeydir canim sikkindi, babam ameliyat oldu rahatladim.
Guncel portfoyumu yaziyorum belki fikir olur.
Arastirmak isteyenler. Youtube hisse ismini yazip, temel ve teknik analizini de dinleyebilir.
Astor
Europower
Cwene
Yeotek
Miatek
Odas
Cimsa
Kmpur
Yunsa
Enkai
Ttrak
Isdmr
Cemts
Kozal
Doas
Suan isdemir ve cemtasi erken aldigim icin pismanim . Simdi toplanacak zaman. Iyi yerlere gelecegine onlarinda inaniyorum.
Ucuz diye hisse almayin . En azindan youtubedan yorumlara bakin şansınıza iyi denk gelmisOdas ilk aldigim hisseydi 9 lot almistim ama incelemeden sadexe ucuz diye oylesine 6.5 tl idi
Sonra 6 80 lerde iken satmaya calistim satilmamisti smdi iyi ki satilmamis diyorum 1 ayda 2 katina yakin geldi
Evet ya aslinda oylesine aldim gozumun onunde gercek bi hisse dursun diye sonradan basladim arastirmalaraUcuz diye hisse almayin . En azindan youtubedan yorumlara bakin şansınıza iyi denk gelmis
Info yatirimin guncel videolarini takip et. Hisseler hakkinda fikir veriyor.Evet ya aslinda oylesine aldim gozumun onunde gercek bi hisse dursun diye sonradan basladim arastirmalara
Ama giremedim tam olarak borsaya hala karmasalarim var
Oncelikle cok gecmis olsunInfo yatirimin guncel videolarini takip et. Hisseler hakkinda fikir veriyor.
Ama ben hic bilmeyen icin , kumbara misali temettu hisselerini oneriyorum.
Karsit yatirim diye bir sey var.Iyi hisseleri kotu zamanda biriktirme gibi.mesela demir celik oyle suan . Isdemir, cemtas bende de var olan onlari toplayabilirsin
Biraz borsaya alisinca ,kendini daha gelistirebilirsin.
Bu arada ben de acemiyim ,her gun kendime bir sey katiyorum.
Saglik sorunlari sebebiyle biraz erteledim ama guncel piyasayi dinliyorum,is yaparken .
Tesekkur ederimOncelikle cok gecmis olsun
Ifto ailesine katilicam benim de aklimda o vardi ondan sonra baskamayi planliyorum
Ben tav Vestel bim doas selec ahgaz ASELSAN vs yüklendimSelamlar arkadaslar nasilsiniz? Epeydir canim sikkindi, babam ameliyat oldu rahatladim.
Guncel portfoyumu yaziyorum belki fikir olur.
Arastirmak isteyenler. Youtube hisse ismini yazip, temel ve teknik analizini de dinleyebilir.
Astor
Europower
Cwene
Yeotek
Miatek
Odas
Cimsa
Kmpur
Yunsa
Enkai
Ttrak
Isdmr
Cemts
Kozal
Doas
Suan isdemir ve cemtasi erken aldigim icin pismanim . Simdi toplanacak zaman. Iyi yerlere gelecegine onlarinda inaniyorum.
Super bereketli olsun.Ben tav Vestel bim doas selec ahgaz ASELSAN vs yüklendim
Hicbir sey bilmiyorsan olur tabi. Yeni bir fon cikmisti, denk gelmistim. Dinleyin isterseniz.
Borsa da dusus bekleniyor, kisa sureli.Duse kalka cikiyor endeks. Hep yukselis olmaz. Dususten tum hisseler etkilenmeyebilir. Dusebilirler de .Borsa ani bir düşüş sonra yükseliş oldu. Yüklü alım yaptılar galiba...Sonrasında aldığım bazı hisseler yine düştü...Sizce sebebi nedir?
Vestel ucuz kalan yıl sonu çıkacak diyorlar selec üç kat kazandırdı hareketi gösterdi daha cikarmi bilmem ahgaz da yatırımları yukarı yönde etkiler diyorlar gorecez bakalım öyle diyorlar ama gerçekte ne olacak. Aselsani seviyorum birde THY son gözdem araştırıyorumSuper bereketli olsun.
Aselsani cok duyuyorum
Tav ,doas oyle sektoru suan .
Bim, perekande de elde olmali diyorlar.
Selec ,ilqc zamlariyla hareketli olabilir
Vestel , ahgaz yakin zamanda takip etmedim.