- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.721
Buyuk gecmis olsunSoguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendik o yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum
Allah tez zamanda sifasini versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyuk gecmis olsunSoguk alginligi derken, babamın girtlak kanseri olduğunu ogrendik o yuzden taşınma işini iptal ettik . Bir de ileri evre, suan onlarla ilgileniyorum
Arindirmayla ilgli arastirman oldu mu hic ?Ya ben bunu yatsiad (yatırımcı ve sanayici iş adamları derneği) gibi bişey sandım Yatan iş adamları derneği diye espriymiş Cemil Çiçek’in tuhaf tuhaf lafları var çözüyorum yavaş yavaş…
Amin teşekkür ederimBuyuk gecmis olsun
Allah tez zamanda sifasini versin
Faiz hassasiyetinden bahsediyorsaniz eger, Itfo ile birikim ,arındırma yazın youtuba anlatıyorArindirmayla ilgli arastirman oldu mu hic ?
Arındırma nedir? Fıstıklıçikileta’nın dediği gibi faizsiz bir şey mi? Ya ben Cemil Çiçek’in eski yayınlarından bazılarını izledim de. Bu adam hisselerden pek bahsetmiyor fonlardan bahsediyor daha çok. Şöyle demişti “kuveyt türk, türkiye finans gibi İslami bankalar faiz içeren fonları satmıyor” demiş. Eğer bunu hisseler için de yapıyorlarsa sen kuveyt Türk’ten hesap açmıştın diye hatırlıyorum o zaman zaten o hisselerden alamazsın çünkü listede yoktur.Arindirmayla ilgli arastirman oldu mu hic ?
Evet onun anlatimiyla ogrendim ben deFaiz hassasiyetinden bahsediyorsaniz eger, Itfo ile birikim ,arındırma yazın youtuba anlatıyor
Belli bir miktar altında katılım endeksine uygun olmayan gelir kullanılmış oluyor katılım hisseleri olsa bileArındırma nedir? Fıstıklıçikileta’nın dediği gibi faizsiz bir şey mi? Ya ben Cemil Çiçek’in eski yayınlarından bazılarını izledim de. Bu adam hisselerden pek bahsetmiyor fonlardan bahsediyor daha çok. Şöyle demişti “kuveyt türk, türkiye finans gibi İslami bankalar faiz içeren fonları satmıyor” demiş. Eğer bunu hisseler için de yapıyorlarsa sen kuveyt Türk’ten hesap açmıştın diye hatırlıyorum o zaman zaten o hisselerden alamazsın çünkü listede yoktur.
Bir de fonların isminde “katılım” kelimesi geçiyorsa faız uygulanmayan fon oluyomuş ama hissede bunu nasıl anlıycaz bilmiyorum.
Hmm ben de öğrenmiş oldum teşekkürlerEvet onun anlatimiyla ogrendim ben de
Belli bir miktar altında katılım endeksine uygun olmayan gelir kullanılmış oluyor katılım hisseleri olsa bile
Oradan da arındırma yapılıyor imiş
Baya meşakatli bi hesaplama süreci var
kap ın sitesinde hisse adını yazınca ona ait tüm bilgiler çıkıyor oradan anlıyoruz başka biryer var mı bilmiyoırum
Arındırma nedir? Fıstıklıçikileta’nın dediği gibi faizsiz bir şey mi? Ya ben Cemil Çiçek’in eski yayınlarından bazılarını izledim de. Bu adam hisselerden pek bahsetmiyor fonlardan bahsediyor daha çok. Şöyle demişti “kuveyt türk, türkiye finans gibi İslami bankalar faiz içeren fonları satmıyor” demiş. Eğer bunu hisseler için de yapıyorlarsa sen kuveyt Türk’ten hesap açmıştın diye hatırlıyorum o zaman zaten o hisselerden alamazsın çünkü listede yoktur.
Bir de fonların isminde “katılım” kelimesi geçiyorsa faız uygulanmayan fon oluyomuş ama hissede bunu nasıl anlıycaz bilmiyorum.
Hisse atimi icin fiyat secip emir vermistim bi kac gun sonra baktigimda satilmamis ama emir de kaybolms bunun belli bi bekleme suresi mi oluo ? Kendi kendine iptal mi oluo satis islemi ?
TeşekkürlerYok malesef öyle olmuyor
Kuveyt türkte de tüm şirketlerin hisseleri var
Katilim endeksine uygun hisseler diye google a yazıp onları alabilirsiniz
Elimde pstladi ucuza aldigim 9 lotGün sonunda âlim ya da satim gerçekleşmediği an iptal olur
Şu an resmî tatil olduğu için Türkiye borsası kapalıElimde pstladi ucuza aldigim 9 lot
Satayim da tek lot baska hisse alayim dediydim olmadi
Her gun satmaya caliscam artik
Dogru yaŞu an resmî tatil olduğu için Türkiye borsası kapalı
En erken pazartesi satabilirsin canm
Simdi ben hisse aliyorum sonra istedigim zaman satiyorum
3-6 aylik temettu verme isi nasi oluo ? Vadeli kad payi hesabi acsam mesela 3 aylik olsa / ya da hisse alip 3 ay bekletip sonra satsam yine ayni kazancim olmuyo mu ?
Ben ilgileniyorum hatta fonları hisselerden daha çok sevdim çünkü çok ucuzlar uzun vadeli yatırım için fonlara yatırım yapmayı düşünüyorumFonlarla ilgilenen var mi ?
Dun bi tane fon buldum kendi arindirmasini yapiyormus diye okudum fakat fon alim satiminda kesintiler de baya oluyormus diye okudumBen ilgileniyorum hatta fonları hisselerden daha çok sevdim çünkü çok ucuzlar uzun vadeli yatırım için fonlara yatırım yapmayı düşünüyorum