Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Evet öyle olmuş temettü emekliligi için bile yalan oldu diyorlar. Ama bu düşüşler iyi fırsatlar verdi degerlendirebilene
Acil ihtiyacı olmayana hala fırsat olduğunu düşünüyorum. Benim için en kısa 2 3 sene tutmayı planlıyorum hisselerimi.
Arada yer değiştiriyorum ama okuyarak.
Yine de full hissedeyim.
Nakit oldukça ekleme yaparim

Kesinlikle suan tam toplama zamanı keske kısa sürede lazım olmasa. Froto alarko tupraş thy eregli biriktirmeyi istiyorum bende

Kesinlikle suan tam toplama zamanı keske kısa sürede lazım olmasa. Froto alarko tupraş thy eregli biriktirmeyi istiyorum bende
Hepsi cok iyi hisseler. Umarım gönlünüze göre olur
Ben biraz çıktım borsadan ama ödemeler vs var onlar için oldu açıkçası. Kalanlar var bir de yine alacaklarım. Borsa artık hayatımızın parçası hep takipteyiz
Ah ödemeler hiç bitmiyor, hep yenileri ekleniyor. Ben de oteliyorum suan, bozmamak için. Ellemiyorum suan

Selamlar ben depremden sonra bir türlü kafami toplayamiyorum.
Borsaya biraz biriktirip yeni yeni alım yapmaya başlamıştım, zaten yüzde 60 nakitteyim. Çok güzel hisseler çok güzel fiyatlara geliyor, ama ben çok tedirginim. Bir yandan birikimlerimi çoğaltmak istiyorum, yatırım yapmayı ciddi seviyorum.bir yanda sürekli aniden nakite ihtiyacım olursa kafasindayim bu aralar. Ne yapacağım biliyorum bu aralar altına daha yakin hissediyorum sanki bakalım önümüzdeki günler ne gosterecek

Borsa riskli bir yatırım. İyi hisselerde uzun vade yine de kazandıracağıni dusunuyorum.
Sepet yapmak en mantıklısı, bir kısmını altında degerlendirirseniz ,kafanız rahat olur.

Ben ztn hep soğuktum deprem sırasında yaşananlar tamamen midemi bulandirdi. Geçmişe göre bakamıyorum çünkü toplumdaki curumusluk resmen heryerde
Kaç tane örnek okudum enkazda kalıp zor kurtulan ama işlemleri sürdürülen- aracı kurum temsilcisi söyleyemedim demiş.
İtiraz edenler çıkamayanlar tam deprem öncesine çekip düşürdüler.
Sadece ekranı acmama sebep olacak kar ile elde ettiğim bir miktar kalacak benim için tamamen kapanmıştır kimseye yem olmaya şeytanı planlara meze olmaya niyetim yok. 99 da hile tamamen 10 gün kapalıydı o 2 gün hiç acik kalmamaliydi
Ben utancımdan ekranı açmadım enkazda vefat eden birinin parasını mı alayım

Merhaba esila deprem günü yaşanılanlara ben de çok kızgınım. Pazartesi
Açılmayıp, 2 hafta kesinlikle kapali kalmalıydı.
Ben de hiç işlem yapmadim, borsada . Zaten insanlar borsa düşünecek durumda da değildi.

Umarım birisi çıkar ve Pazartesi salı yaşanılanlarin sorumlusunu bulur.

Yine de borsaya kusemiyorum. Zaten yeni keşfettim sayilir. Benim gibi küçük yatırımcılar için fırsat olduğunu düşünüyorum.iyi şirketlere ortak olmanın.

Borsada çok açılmadan, patronu iyi, gelecek vadeden sektörlere yatırım yapmak .
Örneğin koç, oyak grubu gibi. Kontr, gesan gibi

Ben bu şekilde düşünüyorum. :)

Bu sekilde tahtaci olduktan sonra hiç bir zaman ky için fırsat olmayacak bence bu küsmek gibi de değil bildiğin şeyin başına gelmesi ki zararda değilim kısa vade beklentim yoktu şirket sayım sinirli idi
Su an sadece 2 şirket kalacak oda tüm işlemlerimden gelen karlar ile alınmıştı
Tahtalarimiz çok sığ ve birinin fikri ile şekillenmesi ve izin verilmesi - zannetme kimse farkında değildi bile bile yaptılar
Açıldıktan sonra son cuma seviyesine gelince düştü çünkü çıkamayan çıktı yine ky kandı yükseliyor bak fikri ile devam etti. Oysa amaç ztn o seviyeye getirmekti
Bilanço vs kısmında ise ekonomik anlamda da beklentim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…