• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Screenshot_20230125_180010_Twitter.jpg

Temettulerin ardından düşüşler olur, ona hazırlıklı olabilirsin...😊
Onu biliyorum . 2 senedir borsanın içindeyim. 1 senedir , sıkı takip edip öğrenmeye caliyorum🌺
Bu sene , hep böyle geçecek diyorlar. Yön yukarı olsada , döke saça,testere şeklinde.
Nakit tutmak şart bakalim

dolarda geçen yıl karimdan büyük kayıplar verdim.yeni yeni atıyorum üzerimden o şoku.paramı kuru kuru bekletmişim gibi geliyor.(eşimle ayrı yaptığımız birikimden bahsediyorum)gıdım gıdım biriktirmiştikde neyse artık çok zaman geti üstünden.şimdi kendim yine ufak ufak başladım gibi dolar euro ama borsa işini öğrendikçe okudukça dinledikçe özellikle dikkatli adımlar attıkça evet ya diyorsun.postu okuyunca başta tam okeylemesemde üzerine düşününce çok mantıklı

dolarda geçen yıl karimdan büyük kayıplar verdim.yeni yeni atıyorum üzerimden o şoku.paramı kuru kuru bekletmişim gibi geliyor.(eşimle ayrı yaptığımız birikimden bahsediyorum)gıdım gıdım biriktirmiştikde neyse artık çok zaman geti üstünden.şimdi kendim yine ufak ufak başladım gibi dolar euro ama borsa işini öğrendikçe okudukça dinledikçe özellikle dikkatli adımlar attıkça evet ya diyorsun.postu okuyunca başta tam okeylemesemde üzerine düşününce çok mantıklı
Itfo ile birikimde borsacilar tecrübelerini paylaşıyor.
İyi sirketlere yatirim ,her zaman kazandırır.
Belki çok daha iyi yatırımlar vardır. Ama onları öğrenene kadar ,suan için en iyisi bu👊

Benim de kendimce zararlarim oldu. Ama yilmiyoruz ne yapıyoruz.
"Cay koy yeniden başlıyoruz. " diyorum🥰

Altının yeri de ayrı bu arada bir miktar hep kenarda olmalı diyorlar.

Ben pek biriktirmiyorum.
Allah korusun ,kotu bir durum olsa aileme güveniyorum. Maddi olarak iyi durumları.
O yuzden sırf borsa ile devam ediyorum

Selam herkese. Borsa hakkında bir kaç sorum olucak. Ben genelde garanticiyim yani geliri az olsun ama sağlam olsun gibisinden. Nasıl olduysa iki ay önce bir şekilde borsaya bulaştım. Bir iki alış satış derken baya iyi olduğumu fatkettim.
sorularım : genelde ufak Mevlalarla mı alıs satış yapıyorsunuz ? Risk oranını sadece sansa bırakarak mı ? Paranız genelde aldığınız fon yasa hisse senedinde büyümeye mi bırakıyorsunuz yada benim gibi al sat mı yapıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler ☺️

Selam herkese. Borsa hakkında bir kaç sorum olucak. Ben genelde garanticiyim yani geliri az olsun ama sağlam olsun gibisinden. Nasıl olduysa iki ay önce bir şekilde borsaya bulaştım. Bir iki alış satış derken baya iyi olduğumu fatkettim.
sorularım : genelde ufak Mevlalarla mı alıs satış yapıyorsunuz ? Risk oranını sadece sansa bırakarak mı ? Paranız genelde aldığınız fon yasa hisse senedinde büyümeye mi bırakıyorsunuz yada benim gibi al sat mı yapıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler ☺️
Selam hosgeldin😊
Ben çok al sat yapmıyorum ama al sat yaparken,miktar yüksek olursa ,kısa sürede para kazanılır. Mesela kuruşta bile paran artar gibi.

Ama bilmeden çok riskli olduğunu düşünüyorum.

Uzun vade hisselerimle bir yandan öğrenmeye çalışıyorum ben .

Selam hosgeldin😊
Ben çok al sat yapmıyorum ama al sat yaparken,miktar yüksek olursa ,kısa sürede para kazanılır. Mesela kuruşta bile paran artar gibi.

Ama bilmeden çok riskli olduğunu düşünüyorum.

Uzun vade hisselerimle bir yandan öğrenmeye çalışıyorum ben .
Aynen katılıyorum , ayrıca kuruş kayıpta bile büyük kayıplar olabilir

Süre ile orantılı bir getiri listem var onun dışına pek çıkmam örneğin yüzde 3 bekliyorum ama yarım saatte yüzde 2.5 verdiyse cikarim
Çok uzun tutmak istiyorsam ama her gün yüzde 5 ve üzeri pespese gittiyse bir kismini çıkar kenarda tutarım gibi

Back