- 12 Nisan 2012
- 4.577
- 6.877
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.341
Ereğli isdemir dongusel olarak diplerdeymis. 2 3 sene tutacaksan bunlar olabilir.Temettü olanlardan hangisini alsam eklesem düşüşte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ereğli isdemir dongusel olarak diplerdeymis. 2 3 sene tutacaksan bunlar olabilir.Temettü olanlardan hangisini alsam eklesem düşüşte
Altının yeri ayrı tabi ama sadece altin yatırım degil
Sen koyduysan ben elindekileri satmayayim niyetim yokta ,inş çabuk çıkarlar. Daha kısa vadeli düşünerek almistimBende çimentolara göz koydum
Bereketli olsun super fırsat verdi bugün. Ah elimde para tutamam.Bugünkü fırsatı da değerlendirdim ve Ereğli, şişe, Ege gübreye eklemeler yaptım. Yedek akçe iyidir...
Acemi çaylak benSen koyduysan ben elindekileri satmayayim niyetim yokta ,inş çabuk çıkarlar. Daha kısa vadeli düşünerek almistim
Temettulerin ardından düşüşler olur, ona hazırlıklı olabilirsin...Bereketli olsun super fırsat verdi bugün. Ah elimde para tutamam.
Bugün bana ders oldu ,biraz daha dikkat edicem
Onu biliyorum . 2 senedir borsanın içindeyim. 1 senedir , sıkı takip edip öğrenmeye caliyorumTemettulerin ardından düşüşler olur, ona hazırlıklı olabilirsin...
dolarda geçen yıl karimdan büyük kayıplar verdim.yeni yeni atıyorum üzerimden o şoku.paramı kuru kuru bekletmişim gibi geliyor.(eşimle ayrı yaptığımız birikimden bahsediyorum)gıdım gıdım biriktirmiştikde neyse artık çok zaman geti üstünden.şimdi kendim yine ufak ufak başladım gibi dolar euro ama borsa işini öğrendikçe okudukça dinledikçe özellikle dikkatli adımlar attıkça evet ya diyorsun.postu okuyunca başta tam okeylemesemde üzerine düşününce çok mantıklı
Itfo ile birikimde borsacilar tecrübelerini paylaşıyor.dolarda geçen yıl karimdan büyük kayıplar verdim.yeni yeni atıyorum üzerimden o şoku.paramı kuru kuru bekletmişim gibi geliyor.(eşimle ayrı yaptığımız birikimden bahsediyorum)gıdım gıdım biriktirmiştikde neyse artık çok zaman geti üstünden.şimdi kendim yine ufak ufak başladım gibi dolar euro ama borsa işini öğrendikçe okudukça dinledikçe özellikle dikkatli adımlar attıkça evet ya diyorsun.postu okuyunca başta tam okeylemesemde üzerine düşününce çok mantıklı
Selam hosgeldinSelam herkese. Borsa hakkında bir kaç sorum olucak. Ben genelde garanticiyim yani geliri az olsun ama sağlam olsun gibisinden. Nasıl olduysa iki ay önce bir şekilde borsaya bulaştım. Bir iki alış satış derken baya iyi olduğumu fatkettim.
sorularım : genelde ufak Mevlalarla mı alıs satış yapıyorsunuz ? Risk oranını sadece sansa bırakarak mı ? Paranız genelde aldığınız fon yasa hisse senedinde büyümeye mi bırakıyorsunuz yada benim gibi al sat mı yapıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler
Aynen katılıyorum , ayrıca kuruş kayıpta bile büyük kayıplar olabilirSelam hosgeldin
Ben çok al sat yapmıyorum ama al sat yaparken,miktar yüksek olursa ,kısa sürede para kazanılır. Mesela kuruşta bile paran artar gibi.
Ama bilmeden çok riskli olduğunu düşünüyorum.
Uzun vade hisselerimle bir yandan öğrenmeye çalışıyorum ben .
Selam herkese. Borsa hakkında bir kaç sorum olucak. Ben genelde garanticiyim yani geliri az olsun ama sağlam olsun gibisinden. Nasıl olduysa iki ay önce bir şekilde borsaya bulaştım. Bir iki alış satış derken baya iyi olduğumu fatkettim.
sorularım : genelde ufak Mevlalarla mı alıs satış yapıyorsunuz ? Risk oranını sadece sansa bırakarak mı ? Paranız genelde aldığınız fon yasa hisse senedinde büyümeye mi bırakıyorsunuz yada benim gibi al sat mı yapıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler