- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.361
Selam herkese. Borsa hakkında bir kaç sorum olucak. Ben genelde garanticiyim yani geliri az olsun ama sağlam olsun gibisinden. Nasıl olduysa iki ay önce bir şekilde borsaya bulaştım. Bir iki alış satış derken baya iyi olduğumu fatkettim.
sorularım : genelde ufak Mevlalarla mı alıs satış yapıyorsunuz ? Risk oranını sadece sansa bırakarak mı ? Paranız genelde aldığınız fon yasa hisse senedinde büyümeye mi bırakıyorsunuz yada benim gibi al sat mı yapıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler
Dün size yazarken yatırdığım hisse senedim düşmeye başladı hatt yüzde yirmilere kadar geriledi. Daha önce tüm geçmişini ve ilerleyişini araştırdığım için beklemede kaldım. Bugün se otomatik satmış talimatı vermiştim yani yüzde 10 luk artış olunca satmış gerçekleşsin diye çünkü takip etmek stres yapıyor. Nihayet beklenen artık gerçekleştiSelam hosgeldin
Ben çok al sat yapmıyorum ama al sat yaparken,miktar yüksek olursa ,kısa sürede para kazanılır. Mesela kuruşta bile paran artar gibi.
Ama bilmeden çok riskli olduğunu düşünüyorum.
Uzun vade hisselerimle bir yandan öğrenmeye çalışıyorum ben .
Dün size yazarken yatırdığım hisse senedim düşmeye başladı hatt yüzde yirmilere kadar geriledi. Daha önce tüm geçmişini ve ilerleyişini araştırdığım için beklemede kaldım. Bugün se otomatik satmış talimatı vermiştim yani yüzde 10 luk artış olunca satmış gerçekleşsin diye çünkü takip etmek stres yapıyor. Nihayet beklenen artık gerçekleştisanki biraz kumar oynamışım gibi geliyor
Ama bundan sonra ana parayı kenarda bırakıp karlarla borsaya girmeyi düşünüyorum. En azından kaybetsemde haydan gelen huya gitti diye oylarım kendimi
Günaydın egeen çok iyi ama çok yükseldi sanki başka ucuz firmalarra bakardımGünaydın hanimlarsizce bu seviyelerden egeen alinir mi?
Merhabalar...Günaydın kızlarbu aralar çok borsaya bakmıyorum. Çünkü sayamıyorum, alamiyorum.
Yine de ufak ufak bir şeyler öğreniyorum, bu da benim için çok onemli
Siz neler yapıyorsunuz?
Ben de diğer hisselerden çıkıp astor aldım 3500 lot.Astor aldım birazda tüpraş
Ah o tupras ,507 ye düşsün alayim dedim . Daha da düştü alamadım. Kismet degilmisAstor aldım birazda tüpraş
Diyor diyorYaa bence borsa süper al beni al beni diyor
ben fon olayına girmedim.hisseye yeni başlayanlardanım.küçük miktarlarla uzun vadeli düşünüyorum.Selam herkese. Borsa hakkında bir kaç sorum olucak. Ben genelde garanticiyim yani geliri az olsun ama sağlam olsun gibisinden. Nasıl olduysa iki ay önce bir şekilde borsaya bulaştım. Bir iki alış satış derken baya iyi olduğumu fatkettim.
sorularım : genelde ufak Mevlalarla mı alıs satış yapıyorsunuz ? Risk oranını sadece sansa bırakarak mı ? Paranız genelde aldığınız fon yasa hisse senedinde büyümeye mi bırakıyorsunuz yada benim gibi al sat mı yapıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler
bende bakmıyorum.beklediğim para gelmedi. gelirse alım yapacaktm.Günaydın kızlarbu aralar çok borsaya bakmıyorum. Çünkü sayamıyorum, alamiyorum.
Yine de ufak ufak bir şeyler öğreniyorum, bu da benim için çok onemli
Siz neler yapıyorsunuz?
Sorun şu ki para yok olsada alsam.almasi zevkliDiyor diyorne düşüşler gördük.
4300 ler konuşuluyor şimdi de . Orayı bekleyeceğim. Ekleme yapmak için.
Hep içten dualarımın karsiligi
Yine de gelmez umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?