Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben de aynı düşüncedeyim inş sıkıntı yok olsa da kısa süreli olur. Seçim öncesi tekrar çıkarlar siye dusunuyorum

Pltur u satan var mi bor kısmını satmistim . Eygyo için. Şimdi tabanda kalani satamiyorum. Tam da bugün satacaktim
İnş yarım bir tepki gelir
Ben yarısını satmıştım yanilmiyorsam 800 lira civarı bir paraydi ona başka bir hisse aldım bugünde pltye baktım hesapta 740 TL gösteriyor

Çok katilim olur bence . 384 lira yazmıştı, birisi. Belki daha az verir
Az önce tweterde birisi 11 lot düşer yazmış 350 civarı bir paraya.Millet uyandı yine çok katılım olur.Gecen 900 bine yakın katılım olmuştu Kimi 850.000 yazdı kimi 880.000.Bu sefer bakalım o rekor kirilacakmi

Konuyu yeni gördüm açtığınız iyi olmuş. Ev hanımları özellikle zamanınız varsa takip edip geliştirin kendinizi.
Borsada en önemlisi telaş yapmamak. Stop belirlemek. Aç gözlü olmamak.
Çocuklarınız için Türkiye'nin bilinen sağlam holdinglerine şirketlerine her ay belirli lot alarak yatırım yapın.
Kâr amaçlı hisse alımlarında nakitinizi komple girmeyin, düşme ihtimaline karşı elinizde nakit tutun. Hisse düştüğünde takip edip dip belirleyin ve lot alıp ortalamayı düşürün.
Gündemi takip edin . Hissede alış satış yapan yatırım şirketlerini bankaları iyi bilin.

Arkadaşlar başvursam ne kadar düşer gibi konuları twitterdan okumanıza gerek yok

Kendiniz hesaplayın

Bireysele 6.000.000 lot dağıtılacak son halka arza 800 binden fazla kişi katildi

Ancak bu arza bazı bankalar yok (iş bankası gibi akbank gibi) o yüzden sayı biraz düşecektir

Hesaplama yapınca 450 tl 500 tl uygun görünüyor hadi 600 lük başvurun ama 1000 tl 2000 tl aşırı fazla

Hangi şirketten bassediyor sunuz ?

Burda bahsettiğiniz blokaj mı, açığa satış olmasın diye. E yatırımcı yı indirin ordan elinizdeki hisselere koyabilirsiniz blokaj .

Ben yarısını satmıştım yanilmiyorsam 800 lira civarı bir paraydi ona başka bir hisse aldım bugünde pltye baktım hesapta 740 TL gösteriyor
Gunaydin pencere. Ben de yarısını satmistim. Tabanda emir 4 milyon varmis. Bakalim bugün satılacak mi?
Teşekkür ederim. Fırsat buldukça yazın lütfen

Sadece bizim icin degil ,bence ülkemiz için de faydalı hisse yatirimi. Herkes faydalansın istiyorum

Ben de ev hanimiyim. İmkanım olduğu için öğrenmeye çalışıyorum.

Tebrik ediyorum sizi gerçekten. Zaten asgari ücretle geçim imkansız,ek gelir olmadan imkansız yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…