• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Gunaydin😊 pencere. Ben de yarısını satmistim. Tabanda emir 4 milyon varmis. Bakalim bugün satılacak mi?

Teşekkür ederim. Fırsat buldukça yazın lütfen

Sadece bizim icin degil ,bence ülkemiz için de faydalı hisse yatirimi. Herkes faydalansın istiyorum😊

Ben de ev hanimiyim. İmkanım olduğu için öğrenmeye çalışıyorum. 😊
Günaydın😊Bugün olur herhalde.Sadece halka arza girebildim kısa bir süre diğerlerine bakamadım odam çok hengameli kalabalık yine.

Onscm ve sdttr halka arzları var ikisinde girecek olan varmı?ikisinede 500tl yetermi acaba?
Günaydın okyanus😊 info yatırımın varsa onscm ye girebiliyorsun yoksa olmuyor diye biliyorum.Sdtr için farklı fikirler var.600 tlden aşağı yatırma bence.Ben 1000 lira yatırdım yesa 600 yeter dedi tweterde 400 den başlıyor diyor.Sana kalmış.500 değilde 600 yap en azından yesa daha tecrübeli gibi duruyor.Sana kalmış

Tebrik ediyorum sizi gerçekten. Zaten asgari ücretle geçim imkansız,ek gelir olmadan imkansız yaşamak.
Teşekkür ederim. Aynen ek gelir şart.
Geçen Bir yayın dinledim.
Ne kadar iyi maaşında olsa o kadar giderin olur diyor. O yuzden gelirinin bir kısmını yatırıma dönüştürerek, ek gelir elde etmek gerekiyor.
Ev , dükkan kira geliri icin nakit yoksa zor.

Birikim icin en basiti temmettu yatirimi😊
Hiç bilmeyenler ve uğraşmak istemeyenler için hisse fonları iyi bence

Teşekkür ederim. Aynen ek gelir şart.
Geçen Bir yayın dinledim.
Ne kadar iyi maaşında olsa o kadar giderin olur diyor. O yuzden gelirinin bir kısmını yatırıma dönüştürerek, ek gelir elde etmek gerekiyor.
Ev , dükkan kira geliri icin nakit yoksa zor.

Birikim icin en basiti temmettu yatirimi😊
Hiç bilmeyenler ve uğraşmak istemeyenler için hisse fonları iyi bence
Ben yigenim için şişe ve sahol alıyorum yaptığım kârlardan. Grafik okumak önemli eşim bu yönde iyi . Biz çok girmeyiz temettü ye.

Ben yigenim için şişe ve sahol alıyorum yaptığım kârlardan. Grafik okumak önemli eşim bu yönde iyi . Biz çok girmeyiz temettü ye.
İkisi de çok iyi. Ben de biraz anlamaya başladım aslında grafik olarak ama ,al verdiginde alabiliyorum ama satta elim var miyor🤣

Sise yi ilk aldığımda maliyetim 7 liraydi😊 sonra dususlerde acemilik satmistim.

İkisi de çok iyi. Ben de biraz anlamaya başladım aslında grafik olarak ama ,al verdiginde alabiliyorum ama satta elim var miyor🤣

Sise yi ilk aldığımda maliyetim 7 liraydi😊 sonra dususlerde acemilik satmistim.
Ne kadar lotlar alıyorsunuz yada her hisseye ne kadar ayırıyorsunuz

Halka arza katıldım ben de bakalım kaç lot gelecek. Ekgyo yarın işleme başlayacak biraz tavan gitse bari..

Ve borsa sene sonu mu diye böyle pek tatsız geldi bana
Ya da benim hisseler kırmızı alacak para yok diye de olabilir🤣🤣

Halka arza katıldım ben de bakalım kaç lot gelecek. Ekgyo yarın işleme başlayacak biraz tavan gitse bari..

Dün aldığım hisse 17 bin kârdaydı yüzde on gitti , bugün devre kesti eksi 5 gördü. Kırmızı kırmızı yeni yıla sokucaklar 🤪🤪

Hade bakalım eygyo bereketli olsun hepimize , akmasada damliyor😅

Back