- 12 Nisan 2012
- 4.575
- 6.865
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Gubretas olmali ama emin değilim ben de.Günaydın kozaldan başka altın işletmelerinden borsada olan var mı.
Merak ettiğim için soruyorum alici değilim
Bir sene önce girenler çok güzel kar yapmış biz trene sonradan bindikson 1 aydır böyle öncesi daha güzeldi ama geç kaldiksakin olacağız yukselecek
Gesan i çok beğeniyorum. İnş bereketli kazançların olur.en fazla param gesan ve hüner de var enerjide.
Doğru söylüyorsunuz ben oscm gibi bir şirket vardı kanser ilaçları ile ilgili o Info yatırım şartı istiyor onunla karistirdim.sirket isimleri karisti astorun öyle bir zorun öyle olmadığını yazdıktan sonra farkettim.Astor için öyle şart yok
Evet temettü tarihlerine yaklaşıldı için şimdi onlar cikacakSabahı zor ettim.Enson aldığım enerji hissesi dibe doğru gidiyor. Bakalım daha nereye kadar düşecek.Tövbe bir daha temettuden şaşmayacagim.Şimdi onlar kiymetlendi.En iyisi hem büyüyen hem temettü veren şirketlere yatırım yapmak
Geçen bir YouTube videosunda izledim örnek Info yatırıma üye olursan bist30 hisseni teminat gösterebiliyormussun.Diyelim 100 bin liralık hissen var o bloke oluyor .Sana o halka arzdan hisse düşerse o miktar kadar ya hesabına nakit yatiriyormussun ya da onlar o miktarda hisseden bozup para alıyorlarmış. Bankalarin çoğu bu bloke işine yanasmiyormus. Daha çok özel aracı yatırım kurumları girebiliyor diye duydum.Bankalarda fon hesabı bloke edilebiliyor mu onu arastiriyorum.Birsuru halka arz var .Hangi birine nakit yatiracaksin.Bu işin sonu yok.Haftada iki tane üç tane oransal arz oldugunda hangi birine yatiracaksin.İsadami fabrikatör olmadığımıza göre yüksek miktarda nakit bulundurmak problem .Onun için bazıları hisselerini bozduruyor diye duydum hazırlık .Hisse satmaktan ziyade bloke koydurabilenleri avantajlı görüyorumBist30 blokaj ile giriliyormus. Ama nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak.
Ben ona hiç girmedim Ormanları katlettikleri için paralarını istemiyorum bir lot bile almadim kozaldanKozal var elimde yazmistim daha önce, gerçekten çok bekletti ama iyi bedelsiz açıkladı ve 6 kat gitti. Iste elimizde hisselerin takibi de önemli. Bekliyordum bunu
Önceden girenlerin satması için bir neden yok en fazla karından azalıyor ama sonradan maliyet yüksekten girenler için sıkıntıEvet temettü tarihlerine yaklaşıldı için şimdi onlar cikacakelimde yeotek var . 120 civarıni gördü, en son 72 lerdeydi. Maliyetim de düşük olduğu için sıkıntı yapmıyorum. İyi firma , bekliyorum bakalim
Bu hafta egeen inanılmaz.Otokar yine öyle.Bay tutumlu diye bir hesap var 2018 te başlamış bu temettü işine Bir baktım o zamanlar bir egeen 500 TL lerde Bir sene önce yine fena değilmis. Bir adet egeen 6500 TL'ye doğru gidiyor.bir ay öncemi ne 4800 falandı .bir lotta bile 2000 liraya yakın kar. YtdEvet temettü tarihlerine yaklaşıldı için şimdi onlar cikacakelimde yeotek var . 120 civarıni gördü, en son 72 lerdeydi. Maliyetim de düşük olduğu için sıkıntı yapmıyorum. İyi firma , bekliyorum bakalim
O kişi 2018 te başlamış inanılmaz bir kar yaptı.500 TL'den 6400 TL ye .temettusu hariç. ytdBu hafta egeen inanılmaz.Otokar yine öyle.Bay tutumlu diye bir hesap var 2018 te başlamış bu temettü işine Bir baktım o zamanlar bir egeen 500 TL lerde Bir sene önce yine fena değilmis. Bir adet egeen 6500 TL'ye doğru gidiyor.bir ay öncemi ne 4800 falandı .bir lotta bile 2000 liraya yakın kar. Ytd
Gelecek nesilden bir beklentim kalmadı bunun nedenini de disiplinsizlik olarak görüyorum evet biz ogretmenlerimizden dayak yedik belki de bu sayede saygıyı disiplini öğrendik.. eskiden çok kızardım okulda öğretmenin şiddetine ama şimdi düşünüyorum da dayak cennettencikma diye boşuna dememişler tabi arada tek tük iyi çocuklarda var ama çok çok azınlık durumdalar malesef..
Kardeşlerinize yaptiginiz seyler (okul, dershane, altini degiştirmek vs) anne babanin cocuklarina yapmasi gereken şeyler, sizin sorumlulugunuzda degildi. Yapmasaydiniz, para yoksa diger insanlarin da yaptigi gibi özel olmayan bir okulda okusaydi kardeşiniz. Bunlari yaptiniz diye karşilik beklememeniz gerekir şimdi. Arabaya ortak olmamaliydiniz kullanmayacaksaniz, kartinizdan harcandiginda tepki verseydiniz.
Kendiniz anne rolune soyundunuz diye universite okuyan kiz cocuk bakiciligi yapmak zorunda degil o yaşta. Cocuk bakmak istese okulu birakir dogururdu bir tane degil mi?
Aynen doğru diyorsun.Geçen bir YouTube videosunda izledim örnek Info yatırıma üye olursan bist30 hisseni teminat gösterebiliyormussun.Diyelim 100 bin liralık hissen var o bloke oluyor .Sana o halka arzdan hisse düşerse o miktar kadar ya hesabına nakit yatiriyormussun ya da onlar o miktarda hisseden bozup para alıyorlarmış. Bankalarin çoğu bu bloke işine yanasmiyormus. Daha çok özel aracı yatırım kurumları girebiliyor diye duydum.Bankalarda fon hesabı bloke edilebiliyor mu onu arastiriyorum.Birsuru halka arz var .Hangi birine nakit yatiracaksin.Bu işin sonu yok.Haftada iki tane üç tane oransal arz oldugunda hangi birine yatiracaksin.İsadami fabrikatör olmadığımıza göre yüksek miktarda nakit bulundurmak problem .Onun için bazıları hisselerini bozduruyor diye duydum hazırlık .Hisse satmaktan ziyade bloke koydurabilenleri avantajlı görüyorum
Öyle ama yine de iyi şirketler zamansa olarak zarar ettirse de hep kazandırır..Önceden girenlerin satması için bir neden yok en fazla karından azalıyor ama sonradan maliyet yüksekten girenler için sıkıntı
Evet ben de onları dinleye dinleye motive oldum . Ve 30.000 civari Ereğli ve isdemr almistimBu hafta egeen inanılmaz.Otokar yine öyle.Bay tutumlu diye bir hesap var 2018 te başlamış bu temettü işine Bir baktım o zamanlar bir egeen 500 TL lerde Bir sene önce yine fena değilmis. Bir adet egeen 6500 TL'ye doğru gidiyor.bir ay öncemi ne 4800 falandı .bir lotta bile 2000 liraya yakın kar. Ytd
Pltur u satan var mibor kısmını satmistim . Eygyo için. Şimdi tabanda kalani satamiyorum. Tam da bugün satacaktim
İnş yarım bir tepki gelir
Şu son 1 haftadır düşüşler yüzünden zarar bugün gördüm... Umarım gelecek günlerde güzel hakkını verir... Asıl bir bebek hisse bulsam toplasam sabretsem köşeyi donsemGesan i çok beğeniyorum. İnş bereketli kazançların olur.
Geçen cuma sattım.Pltur u satan var mibor kısmını satmistim . Eygyo için. Şimdi tabanda kalani satamiyorum. Tam da bugün satacaktim
İnş yarım bir tepki gelir
Bebek hisse diye angen aldim . İki katı bile olmadiŞu son 1 haftadır düşüşler yüzünden zarar bugün gördüm... Umarım gelecek günlerde güzel hakkını verir... Asıl bir bebek hisse bulsam toplasam sabretsem köşeyi donsem
Bekle belki olur... Ben de enerjiden biraz kar yapayim daha ucuz bir hisseye akataracagim bir kisminiBebek hisse diye angen aldim . İki katı bile olmadibekliyorum bakalım hala ne olacak
Panik yok. Christmas sebebiyle yabancı yatırımcı çekiliyor, yeni yılla birlikte geri dönerler. Borsa da senlenir. Şahsen seçimlere kadar borsanın alternatifsiz bir yatırım aracı olduğunu düşünüyorum. Sonrası Allah kerim...Şu son 1 haftadır düşüşler yüzünden zarar bugün gördüm... Umarım gelecek günlerde güzel hakkını verir... Asıl bir bebek hisse bulsam toplasam sabretsem köşeyi donsem
Çok katilim olur bence . 384 lira yazmıştı, birisi. Belki daha az verirGeçen cuma sattım.
Yarınki halka arza kaç TL yeter acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?