Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Evet temettü tarihlerine yaklaşıldı için şimdi onlar cikacak elimde yeotek var . 120 civarıni gördü, en son 72 lerdeydi. Maliyetim de düşük olduğu için sıkıntı yapmıyorum. İyi firma , bekliyorum bakalim

Kozal var elimde yazmistim daha önce, gerçekten çok bekletti ama iyi bedelsiz açıkladı ve 6 kat gitti. Iste elimizde hisselerin takibi de önemli. Bekliyordum bunu

Bist30 blokaj ile giriliyormus. Ama nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak.
Geçen bir YouTube videosunda izledim örnek Info yatırıma üye olursan bist30 hisseni teminat gösterebiliyormussun.Diyelim 100 bin liralık hissen var o bloke oluyor .Sana o halka arzdan hisse düşerse o miktar kadar ya hesabına nakit yatiriyormussun ya da onlar o miktarda hisseden bozup para alıyorlarmış. Bankalarin çoğu bu bloke işine yanasmiyormus. Daha çok özel aracı yatırım kurumları girebiliyor diye duydum.Bankalarda fon hesabı bloke edilebiliyor mu onu arastiriyorum.Birsuru halka arz var .Hangi birine nakit yatiracaksin.Bu işin sonu yok.Haftada iki tane üç tane oransal arz oldugunda hangi birine yatiracaksin.İsadami fabrikatör olmadığımıza göre yüksek miktarda nakit bulundurmak problem .Onun için bazıları hisselerini bozduruyor diye duydum hazırlık .Hisse satmaktan ziyade bloke koydurabilenleri avantajlı görüyorum

Önceden girenlerin satması için bir neden yok en fazla karından azalıyor ama sonradan maliyet yüksekten girenler için sıkıntı

Bu hafta egeen inanılmaz.Otokar yine öyle.Bay tutumlu diye bir hesap var 2018 te başlamış bu temettü işine Bir baktım o zamanlar bir egeen 500 TL lerde Bir sene önce yine fena değilmis. Bir adet egeen 6500 TL'ye doğru gidiyor.bir ay öncemi ne 4800 falandı .bir lotta bile 2000 liraya yakın kar. Ytd

O kişi 2018 te başlamış inanılmaz bir kar yaptı.500 TL'den 6400 TL ye .temettusu hariç. ytd

Aynen doğru diyorsun.
Önceden girenlerin satması için bir neden yok en fazla karından azalıyor ama sonradan maliyet yüksekten girenler için sıkıntı
Öyle ama yine de iyi şirketler zamansa olarak zarar ettirse de hep kazandırır..
İnan gesan ,kont ve sasa düşer öyle girerim diye bekledim.ve ben bekledikçe çıktı.
Yine cikacaklarlardir diye dusunuyorum erken girenler sansli orasi ayri.
Evet ben de onları dinleye dinleye motive oldum . Ve 30.000 civari Ereğli ve isdemr almistim neredeyse yerinde sayan tek hisselerim
Ama olsun seviyorum onları,kafam rahat en azindan

Şu son 1 haftadır düşüşler yüzünden zarar bugün gördüm... Umarım gelecek günlerde güzel hakkını verir... Asıl bir bebek hisse bulsam toplasam sabretsem köşeyi donsem
Panik yok. Christmas sebebiyle yabancı yatırımcı çekiliyor, yeni yılla birlikte geri dönerler. Borsa da senlenir. Şahsen seçimlere kadar borsanın alternatifsiz bir yatırım aracı olduğunu düşünüyorum. Sonrası Allah kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…