- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
GünaydınGunaydinpencere. Ben de yarısını satmistim. Tabanda emir 4 milyon varmis. Bakalim bugün satılacak mi?
Teşekkür ederim. Fırsat buldukça yazın lütfen
Sadece bizim icin degil ,bence ülkemiz için de faydalı hisse yatirimi. Herkes faydalansın istiyorum
Ben de ev hanimiyim. İmkanım olduğu için öğrenmeye çalışıyorum.
Günaydın okyanusOnscm ve sdttr halka arzları var ikisinde girecek olan varmı?ikisinede 500tl yetermi acaba?
Astor alicam ben 5 bin lotOnscm ve sdttr halka arzları var ikisinde girecek olan varmı?ikisinede 500tl yetermi acaba?
Teşekkür ederim. Aynen ek gelir şart.Tebrik ediyorum sizi gerçekten. Zaten asgari ücretle geçim imkansız,ek gelir olmadan imkansız yaşamak.
Ben yigenim için şişe ve sahol alıyorum yaptığım kârlardan. Grafik okumak önemli eşim bu yönde iyi . Biz çok girmeyiz temettü ye.Teşekkür ederim. Aynen ek gelir şart.
Geçen Bir yayın dinledim.
Ne kadar iyi maaşında olsa o kadar giderin olur diyor. O yuzden gelirinin bir kısmını yatırıma dönüştürerek, ek gelir elde etmek gerekiyor.
Ev , dükkan kira geliri icin nakit yoksa zor.
Birikim icin en basiti temmettu yatirimi
Hiç bilmeyenler ve uğraşmak istemeyenler için hisse fonları iyi bence
İkisi de çok iyi. Ben de biraz anlamaya başladım aslında grafik olarak ama ,al verdiginde alabiliyorum ama satta elim var miyorBen yigenim için şişe ve sahol alıyorum yaptığım kârlardan. Grafik okumak önemli eşim bu yönde iyi . Biz çok girmeyiz temettü ye.
Ne kadar lotlar alıyorsunuz yada her hisseye ne kadar ayırıyorsunuzİkisi de çok iyi. Ben de biraz anlamaya başladım aslında grafik olarak ama ,al verdiginde alabiliyorum ama satta elim var miyor
Sise yi ilk aldığımda maliyetim 7 liraydisonra dususlerde acemilik satmistim.
Dün aldığım hisse 17 bin kârdaydı yüzde on gitti , bugün devre kesti eksi 5 gördü. Kırmızı kırmızı yeni yıla sokucaklarHalka arza katıldım ben de bakalım kaç lot gelecek. Ekgyo yarın işleme başlayacak biraz tavan gitse bari..
Ve borsa sene sonu mu diye böyle pek tatsız geldi bana
Ya da benim hisseler kırmızı alacak para yok diye de olabilir
Uygun hisselerde 1000 lot aliyorum . Yüksek fiyatlilarda 10.000 liralık maliyetlerim, daha az olan da var amaNe kadar lotlar alıyorsunuz yada her hisseye ne kadar ayırıyorsunuz
Hade bakalım eygyo bereketli olsun hepimize , akmasada damliyorHalka arza katıldım ben de bakalım kaç lot gelecek. Ekgyo yarın işleme başlayacak biraz tavan gitse bari..
Ve borsa sene sonu mu diye böyle pek tatsız geldi bana
Ya da benim hisseler kırmızı alacak para yok diye de olabilir
Bende kords vardı sattım iyiki dün ,9600 kârla. Bugün düşük topluyorum yavaştanDünden bugüne 5000 zarardayim. Çok düşmedi yine de hisselerim
Yeni yıla yakışır renk diyerekten öyle olacak gibiDün aldığım hisse 17 bin kârdaydı yüzde on gitti , bugün devre kesti eksi 5 gördü. Kırmızı kırmızı yeni yıla sokucaklar
Tek aşk parsanYeni yıla yakışır renk diyerekten öyle olacak gibihangi hisse acaba
Bizde bekliyoruzAstoru bekliyorum sabırsızlıklahesabımda kalan miktarın tamamını ona yatırmayı düşünüyorum, zaten %5ini verecekmiş
Her düşüşte bir hayır vardırBugünde hisseler kan,gözyaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?