- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Bende sisecam ve tera ile başladım Allah utandırmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman düşmesin yaaDünden bugüne 5000 zarardayim. Çok düşmedi yine de hisselerim
Alınacak bir hisse mi bilemedimHalka arza katıldım ben de bakalım kaç lot gelecek. Ekgyo yarın işleme başlayacak biraz tavan gitse bari..
Ve borsa sene sonu mu diye böyle pek tatsız geldi bana
Ya da benim hisseler kırmızı alacak para yok diye de olabilir
Ege gübre zaten çok yükselmesi mi ?Borsa hesabında nakitte durdugum bir miktar parayla 100 lot ege gübre aldım...YTD.
Uzun vade düşündüğüm için almaya devam...Ege gübre zaten çok yükselmesi mi ?
SİSE benim de portföyümde var, bol kazançlar olsun..Bende sisecam ve tera ile başladım Allah utandırmasın
Çiçek bahçesi bugünBorsa bugün yemyeşil harika EYT sağolsun.Birkaç gündür kırmızılardan sonra moral oldu.
Sise 2023 hissesi .ve holding ler sahol, koçGözüm portföyümdeki Ereğli ve şişe hisselerini artirmakta...YTD
Bugün elime bir miktar para geldi, yarın takipteyim. Dün geleydi iyiydi, nasip değilmiş.
Olsun al gitsin temettüye kadar ne alırsan kar bende lüzumsuz enerji hisselerini bozdurup fordotoya ereğliye tuprasa yatırdım.Canim Ford bu aralar onunla aşk yasiyorumGözüm portföyümdeki Ereğli ve şişe hisselerini artirmakta...YTD
Bugün elime bir miktar para geldi, yarın takipteyim. Dün geleydi iyiydi, nasip değilmiş.
Tofaşı övüyordu bugün ekonomistler,bugün yüzde on gitmis. 2023 de hedef 260 fiyat veriliyor bilginize . elimde vardı terste kaldım bekledim çıktı çok az kâr la çıkmak zorunda kaldım.sonra uçtu büyük balıklar küçük baliklari çırpıyor aralarda .Olsun al gitsin temettüye kadar ne alırsan kar bende lüzumsuz enerji hisselerini bozdurup fordotoya ereğliye tuprasa yatırdım.Canim Ford bu aralar onunla aşk yasiyorum
Artık gözü kapalı borsa yatirim zamanı geçti. Daha seçici olmak lazım. Bunlar da sağlam hisseler, Turkiye'nin ekonomi duayenleri...Uzun vadeli edinilecek hisseler, kumbara misali al-yat ..Sise 2023 hissesi .ve holding ler sahol, koç
fk aralığı uygun firmalardanTofaşı övüyordu bugün ekonomistler,bugün yüzde on gitmis. 2023 de hedef 260 fiyat veriliyor bilginize . elimde vardı terste kaldım bekledim çıktı çok az kâr la çıkmak zorunda kaldım.sonra uçtu büyük balıklar küçük baliklari çırpıyor aralarda .
Şişeden geçen çok almıştım .üç firmada çok kaliteli firmaSise 2023 hissesi .ve holding ler sahol, koç
Toasso kar getirebilecek kaliteli firmalardanfk aralığı uygun firmalardan
Ben de elimdeki enerjilerden birinin payını azaltıp sağlam hisselerden birine geçmeyi planlıyorumToasso kar getirebilecek kaliteli firmalardan