Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bu enflasyon oldukça bu endeks dahada gider.

Ben tek bir enerji hissesine on bin yatırırken elim titriyorMillet nasıl 200 bin 700 bin yatırıyor aklım almıyor
Ya sağlam tüyo alıyorlar yada işi biliyorlar
Sasa ile ilgili bir hikaye dinlemistim.
Sasa almışlar pahalandi deyip satmış adam. Arkadaşı satmamis. Dusecek demiş arkadaşı sat yine alirsin. Yine satmamis. Acayip kar etmiş.

BI de Tuncay tursucun dan dinlemiştim.
Coca Cola, uzun zaman yatay gitmiş. Ama sonra bir den hızlı gidiyor ve beklediği yılların zararını kat kat çıkarıyor.
Söyle düşünün,aylık alıyoruz ve biriktiriyoruz.
Suan demir çelikler çıkmıyor ,çok geri de kaldı.
Biriktirmemiz için fırsat. Sonra resesyon vs düzelince birden çıkar inş. Gerisini yaşayıp gorecegiz

Gerci 200 bini şimdi 400 bin olmuş
Ben tek bir enerji hissesine on bin yatırırken elim titriyorMillet nasıl 200 bin 700 bin yatırıyor aklım almıyor

Valla 700 bin yatıran elinde telefon sürekli biriyle konuşuyordu tahtacimiydi ya da onun tanıdığımı bilmiyorum.Arabayi satti birazda annesinden aldı 700 yatırdı.Simdi sıfır ev aldı komple mobilya koltuk takımı , yemek odası ,yatak odası ,iki çocuk odası ,mutfak masa takımı beyaz eşya seti kombisi vs daha da para var diyor.Allah bereket versin .Alllah daha da çok verir arabayida alır mı insallah bugünde diyorki temmettu olayı eskidendi ölme eşeğim ölme bu temettü hisselerinin on katı daha gelir getiriyor diyor.Benim temettu için biriktirdiğimi biliyor

Demir çelik için çok çok iyi bir fırsat Az önce onu düşünüyordum .demir çelik aynı fiyatta gidiyor. Para olunca eregliyi 1000 lot yapayım diye içimden geçirdim .Şimdi 40 lira belki 5 sene sonra kimbilir kaç olur sonuçta oda artacak

Geçen birşey demiştin ya borsada en çok kazananlar hayatta yasamayanlar diye demekki almış unutmuşlar al- yat yapmışlar.Sabirli olup alttan alttan lot toplamaya devam etmeli kimbilir yıllar sonra kaç lira olacakGeriye dönüp baktigimizda İyikide almışız diyeceğiz

Alabildiğinize sevindimsaat 13 te bitiyor diye duyuru yapmışlardı.
Kızlar ben 13:00ten sonra aldım ama kabul edilmese uyarı veriyor mu yoksa yarın iade mi eder? İlk defa halka arza giriyorum bilgim yok.

Selam yumurcak. Al sat çok iyi bilmeden yapma derim . Başlangıçta o şekil başladım ben. Ve hiç iyi bir kara geçemedik bekleseydim daha iyi.
Tupras ve petkim iyi hisse , ben olsam alıp yatarim
tesekkurler canım.halka arz ıle basladım bakalım bısmıllah.yavas yavas gıdeceğız.zaten bırıkımım dovızde 1000 tl ile basladım.

O kesin haberli
Bizim de bir tanidik ,boyle haber alip hisse alip satiyor. Bize de söylüyordu. Ama biz son alandik sanırım. Bir de bilmedigimizden hiç kar edemedik.
Yani karı görüyorduk evet ama ne zaman satacagimizi bilmiyorduk. Geriye düşüyordu sonra.
Sonra borsa çöküş yaşayınca, içinde kaldık sayilir ve iyice araştırmaya başladım.

Bizim icin de aslinda sirf temettu hissesi degil, biraz temettü, biraz konjektor ,biraz da bebek hisse alirsak sanirim daha iyi olur

Tememttu hissesi ise biriktirmek için olmalı. Bir de hem büyüme ve temettusu olan hisseler daha iyiymiş. Mesela aksa..

Oyle iste

Bende 75 lot dedim katıldım.Hayirlisi .Bakalım hepimize kaç lot düşecek PLT de 600.000 katılan olmuştu .Eşit dağılım olduğu için yine yüksek oranda katılım olur diye düşünüyorum
Merhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımı

Merhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımı
Merhaba halka arza katılmak için,oncelikle borsa hesabina para aktarmaniz lazim.
Mesela bugün eygyo halka arzı var. Öğlen 1 e kadar başvuru yapmanız lazım. Bunun için hisse alım kısmından, hisse alır gibi alıyorsunuz. 50 lot la basvurdum ben. Hesabınızda 712 lira olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…