- 12 Nisan 2012
- 4.685
- 7.032
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.541
Tatamm iyi hisseler oldugu icin gorunce paylasayim dedim. Iclerinde 8 hissem var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kozal için iş bankası sat tavsiyesinde bulunuyor.uv tutulur belki ama benim için şişeden farkı yokBen bugün aldım kozal. Yükselir ya. Geçen Thyao almıştım bak yükseldi.
Tatamm iyi hisseler oldugu icin gorunce paylasayim dedim. Iclerinde 8 hissem var
Bıcok hıssede teknık ıslemıyor, oyuncular oynuyor maalesefEndeks yükselmesine rağmen çoğu hisse hala yerlerde sürünüyor. Çıldiranzi .
Aman deme :) satayım bari kazandım zaten birkaç günde.kozal için iş bankası sat tavsiyesinde bulunuyor.uv tutulur belki ama benim için şişeden farkı yok
Ee haftalik iyi gozukuyor kozalAman deme :) satayım bari kazandım zaten birkaç günde.
Evet öyle az daha tutacağım bakalım.Ee haftalik iyi gozukuyor kozal
ben geçen haftalarda yunsa mavi ve tekfen almıştım.onlarda çoştu zaten iki hafta içinde araştırıyorum şuan bir hisse eklemsi yapacağım 20-50 lira arasi bir hisse bakıyorumBenim hisselerin hepsi yükselmiş şükür yeni ne alsam var mı kızlar tavsiye?
Enkai,çimsaben geçen haftalarda yunsa mavi ve tekfen almıştım.onlarda çoştu zaten iki hafta içinde araştırıyorum şuan bir hisse eklemsi yapacağım 20-50 lira arasi bir hisse bakıyorum
Agrot, doferben geçen haftalarda yunsa mavi ve tekfen almıştım.onlarda çoştu zaten iki hafta içinde araştırıyorum şuan bir hisse eklemsi yapacağım 20-50 lira arasi bir hisse bakıyorum
Sen yazinca baktim.Hafize gaye istifa etmis ,kotu haberHaberler kötü
8000 bandı gelebilir
Umarım yerine gelen çok iyi olur ulkemiz icin