- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.888
- 598
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.581
Zoren tavana gidiyor Kazen .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünne zaman?
Ben de kararsız kaldım ama bugünkine kqtıldım. Son halka aez olan avpgy hala zararda, ama şu anki yükseliş devam ederse en azından yeniler zararda başlamaz diye düşünüyorum. Zaten gyoları bi sevemedim, teknoloji hisseleri daha iyi bence. Ama yarınkinden emin olamıyorum.Gerçi o da şeker firması ama enerjiye yatırım için kullanacakmış halka arzdan geleni, enerji deyince de ben bi gaza geliyorum:)Yeni halka arzlar için ne düşünüyorsunuz? Katılmalı mi
Son halka arzlara katılmamastim ama bunlarda o şekilde olur mu diye kararsız kaldım, inşallah negatifle başlamazlar yaBen de kararsız kaldım ama bugünkine kqtıldım. Son halka aez olan avpgy hala zararda, ama şu anki yükseliş devam ederse en azından yeniler zararda başlamaz diye düşünüyorum. Zaten gyoları bi sevemedim, teknoloji hisseleri daha iyi bence. Ama yarınkinden emin olamıyorum.Gerçi o da şeker firması ama enerjiye yatırım için kullanacakmış halka arzdan geleni, enerji deyince de ben bi gaza geliyorum:)
Sanırım ben sadece bor şekere katılacamYeni halka arzlar için ne düşünüyorsunuz? Katılmalı mi
tunç satıroğlu bir senedir şoku tavsiye ediyor parekende sektörü 2024te iyi olacak deniyorBilgim yok ama sektor olarak cikacak diyorlar
hımmsize bir tüyo vereyim öğlen ZOREN'e bakın
ZOREN eksi ise borsa %3 yukarı bile olsa borsa kapanırken çakılır ve eksi kapar : ))))
ZOREN artı ise borsa artı kaparsa zoren eksi kapar, borsa eksi kaparsa zoren yine eksi kapar.
Özetle ZOREN hep eksi kapar : )
İnanmayan test etsin
5.15 5.38 araligi civari guclu direnci var. Bu hafta gecemezse ,haftaya kesin gecer bence.Adı gibi ZORen :)
İlk direnç neresi detaylı analiz yapan bilgi verebilir mi?
Miatk nereye kadar gider beybi ?5.15 5.38 araligi civari guclu direnci var. Bu hafta gecemezse ,haftaya kesin gecer bence.
Miatk nereye kadar gider beybi ?
Bence geldigi yeri gorur gibi 70 ler haftalik yukari kesisme olacak. Haftalik olarak takip ediyorum. Secim oncesi veya sonrasi biraz dusus olur , o zaman aylik grafiklere bakicam.Miatk nereye kadar gider beybi ?
Ben de sadece bor şekere katıldım 25 lotlaMerhaba kızlar :)
Ben Patek halka arzına katılmayı uygun görmedim, bugün Bor şeker'e katılacağım. 33 lot filan girerim.