• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Kızlar ya şok’un diğerlerine göre geride kaldığı değerleneceğini okudum bikaç yerde. Siz ne düşünüyosunuz
Gözlemim Migros'la Bim'in az daha hızlı hareketler yaptığı yönünde, Şok biraz daha arkadan geliyor. Ama bir Kim kadar can sıkıcı değil mesela. İlk üç içinden (Migros, Bim, Şok) Şok'un en primsiz kalması sebebiyle yükselişinin ufkunun açık olduğunu söyleyenler var. Hangisi gönlünüze yatıyorsa, temel değerlendirmesini de yapıp alın bence çünkü gıda perakende sektörü her şekilde yükselmesi lazım.

Bugün Ttrak ile Thyao güzel çıkıyordu baktığımda, bir an canım sıkıldı geçen Thyao'yu sattım diye hatırlıyordum çünkü elimde Tav havalimanları, Pegasus ve Thy olarak bölmüştüm havacılık sektörünü. Açtım baktım hesaba, meğer Thy'yi değil Pegasus'u satmışım. Karla satmıştım ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim çünkü Thy kalmış ama çok daha cüzi bir tutarda :D Pegasus'u satıp başka istediğim bir hisseyi düşükten almıştım ama akıl da orada kaldı havacılık yükselecek diye :D

Gözlemim Migros'la Bim'in az daha hızlı hareketler yaptığı yönünde, Şok biraz daha arkadan geliyor. Ama bir Kim kadar can sıkıcı değil mesela. İlk üç içinden (Migros, Bim, Şok) Şok'un en primsiz kalması sebebiyle yükselişinin ufkunun açık olduğunu söyleyenler var. Hangisi gönlünüze yatıyorsa, temel değerlendirmesini de yapıp alın bence çünkü gıda perakende sektörü her şekilde yükselmesi lazım.

Bugün Ttrak ile Thyao güzel çıkıyordu baktığımda, bir an canım sıkıldı geçen Thyao'yu sattım diye hatırlıyordum çünkü elimde Tav havalimanları, Pegasus ve Thy olarak bölmüştüm havacılık sektörünü. Açtım baktım hesaba, meğer Thy'yi değil Pegasus'u satmışım. Karla satmıştım ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim çünkü Thy kalmış ama çok daha cüzi bir tutarda :KK70: Pegasus'u satıp başka istediğim bir hisseyi düşükten almıştım ama akıl da orada kaldı havacılık yükselecek diye :KK70:
Herkeste durum aynı galiba aklımız hep alamadıklarımızda ☺️ ben de almak istediğim hisseler çeşitli olduğundan bir hissedeki lot sayımı arttırmakta çok zorlanıyorum. Ama hemen hemen artık sepetimi oluşturdum galiba, şimdi de lotları arttırma hedefindeyim kiiii borsa yükselişe geçti 🤷🏻‍♀️

çelebiyi takip etmiyorum ama geçen sene mayıs sonrası iyi kazandırdı.her hisse gibi düşüş trendinde oda düştü doğal olarak.az daha bekleyip satsaydın dicektim perşembe günü yazmışsın.toparlanırdı en azından biraz
Sorma, benden sonra yürüdü gitti. Hayır yani geçmişine baktim, 1.000 in üzerine ciktigi nadir. Bildigin son bes yildir öyle ama bana gelince nasil cikiyor anlamadim. Kaderini ben mi degistircem. Tövbe yarabbim🙈icimden bir ses, yine dusecek diyor. Ve mantıken öyle olmalı. Bu arada altinla ilgili bir kağit var ya, simdi baksam sayfa kapanir. S9 mu be bilirsin. O suan dususte ama o gecen aylar iyi kazandirmis. Aldim ondan bakalim.

Bugün Ttrak ile Thyao güzel çıkıyordu baktığımda, bir an canım sıkıldı geçen Thyao'yu sattım diye hatırlıyordum çünkü elimde Tav havalimanları, Pegasus ve Thy olarak bölmüştüm havacılık sektörünü. Açtım baktım hesaba, meğer Thy'yi değil Pegasus'u satmışım. Karla satmıştım ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim çünkü Thy kalmış ama çok daha cüzi bir tutarda :KK70: Pegasus'u satıp başka istediğim bir hisseyi düşükten almıştım ama akıl da orada kaldı havacılık yükselecek diye :KK70:
Selam. Havacilik demeyin bana. Gitti çeleb..m gitti🙈🤣 bu arada Thy hic bilgim yok, bi miktar aldim. Yukseldi ama aldigim miktar az 🤣300 küsür kârdayım. Alkış👏🏻

Benim vardı az karla sattim kanser ettiği için

Ama güzel hisse sen satma

Borsa sabır işidir hahahahahah

Tarla alınca her gun fiyatini sormiyorsun değil mi hisse alınca neden soruyorsun hahahahahah

Offf ağır ironi içerir

Ozet: satma çıkacak yüzünü güzel guldurecek inşallah
Ben bugün aldım kozal. Yükselir ya. Geçen Thyao almıştım bak yükseldi.

Back