- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.561
Piyasaların beklentisi var ama. Gelecek isim yine gözlerimdeki ışıltı günleri vs çok kriter var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberler kötü
8000 bandı gelebilir
Umarım yerine gelen çok iyi olur ulkemiz icin
Ins her sey guzel olacakYa bu kadar olur
Süreç inanılmaz profesyonelce yonetildi diye bir görsel atmak için girdim
Ve sen bunu paylasmissin
Yarın ola hayrola:)
Acaba seçtiğiniz hisseler mi kötü?Merhaba kizlar
Sizden haberim var ancak takip edemiyordum
Borsadayim ve uzun zamandir eksideyim hem de yuklu miktarda ne tavsiye verirsiniz?
Vallahi iyileri de sectim ama beklemedim al sat yaptjm bu da bana cok kaybettirdi. Pekgy ve aselsandaydimAcaba seçtiğiniz hisseler mi kötü?
Uzun zamandir eksideyim deyince alıp hiç satmadinız ona rağmen eksidesiniz sandim. Hisseleri yükselirken almam, düştükçe ekleme yaparım. Eğer iyi hisselerse zarardayken satmayın bekleyinVallahi iyileri de sectim ama beklemedim al sat yaptjm bu da bana cok kaybettirdi. Pekgy ve aselsandaydim
Sattim
Enery aldim ama tavandan
Cuma gunu dustu o da
Al sat biraz yıpratıcı bence. Ben genelde al tut tarafındayım. Aldığım hisselerin meyvelerini iki üç sene sonra toplayacağımı düşünüyorum. Arasıra da uzun zamandır takip ettiğim birkaç hissede al sat yapıyorumStratejjniz nedir yani genel olarak onu merak ediyorum hepinizin
Al tut mu?
Al sat mi?
ben astoru beğeniyorum sanırım. hala zarardayım ama düşüşü sert olmadı, toparlıyor da. sabır sabır ya sabır sürecini atlatırsa kazandırır gene siye umuyorum.Enerji şirketleri arasında en beğendikleriniz hangileri?
Hangi hisselerdesiniz?Allah korktugumuza uğratmadı şükür
Yanı benım kagıtlar güzel gidiyor masallah
Özelden yazayımHangi hisselerdesiniz?
Olur tesekkurlerÖzelden yazayım
Uzun vadeli düşünüyorsanız düzenli temettü veren köklü bir firma olan enerjisa olabilir astorda beğendiklerim arasında ytd.Enerji şirketleri arasında en beğendikleriniz hangileri?