- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.501
zarar yoksa ufak karla çıkılır
5,68 maliyetim : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zarar yoksa ufak karla çıkılır
bes’ten memnun musunuz? bu sistemde parayı tl olarak biriktiriyoruz değil miönümüzde ki ay çocukların BES ödemesi var o zaman bozacağım
bes’ten memnun musunuz? bu sistemde parayı tl olarak biriktiriyoruz değil mi
galiba zorunlu tutulan besten bahsediyoruz değil mii? onu ben de hiç sevmemiş çıkmıştım. sizin tekrar girdiğiniz emeklilik sistemi olması lazım. bir arkadaşım da önerdiBES tamamen hayal kırıklığı idi hatta ben bir 10 yıl BES yapıp emekli olacağımda bana yaşı beklemen lazım dediklerinde hay lanet olsun siz 10 sene öde emekli ol demiştiz diye tepki vermiştim. Paramı peşin alıp çıktım o dönem. Krizle birlikte bir arayıştayken BES sunuldu bana ve inanılmaz memnunum.
galiba zorunlu tutulan besten bahsediyoruz değil mii? onu ben de hiç sevmemiş çıkmıştım. sizin tekrar girdiğiniz emeklilik sistemi olması lazım. bir arkadaşım da önerdi
acaba böyle bir şey mi yapsak yoksa her ay altın alıp koysak mı çocuğumuza iyi bir birikim olur
OKS vardı bir ara herkesi mecbur başlatmışlardı ondan bahsediyor sanırımBes zorunlu değil ki
Tesekkurler.bist 25 e bakmanız lazım.
Bes zorunlu değil ki
bireysel emeklilik ve otomatik katılım’mış tam adıOKS vardı bir ara herkesi mecbur başlatmışlardı ondan bahsediyor sanırım
Emeklilik kısmını çıkarıp kısaltınca iş değişiyorbireysel emeklilik ve otomatik katılım’mış tam adı
ay valla sorun zorunlu olmasındaydı galibaEmeklilik kısmını çıkarıp kısaltınca iş değişiyor
ay noluyor noluyorrrHazir miyiz gencler?
Eki Görüntüle 3376445
Yon yukari gidiyoruz isteay noluyor noluyorrr
haydi bakalımYon yukari gidiyoruz iste
Ben de bera da ciddi %50 zarardayim . Ya ekleme yapıp maliyet dusurecegim ya da bekleyeceğim lot sayım da yüksek henüz karar veremedim .size bir tüyo vereyim öğlen ZOREN'e bakın
ZOREN eksi ise borsa %3 yukarı bile olsa borsa kapanırken çakılır ve eksi kapar : ))))
ZOREN artı ise borsa artı kaparsa zoren eksi kapar, borsa eksi kaparsa zoren yine eksi kapar.
Özetle ZOREN hep eksi kapar : )
İnanmayan test etsin
çelebiyi takip etmiyorum ama geçen sene mayıs sonrası iyi kazandırdı.her hisse gibi düşüş trendinde oda düştü doğal olarak.az daha bekleyip satsaydın dicektim perşembe günü yazmışsın.toparlanırdı en azından birazYEKTA31 cele..b..i almistim, esimin tavsiyesiyle. Uzun yillardir borsada kendisi. 3 ay oldu hemen hemen, cikip cikip iniyordu. Al-sata cesaret edememistim ki, daha yeni sattim. Alttan alayim dedim. İndi gibi ama daha iner mi bilmem. Esim cikti, zengin oldun gibi espiri yapti ama ben yukseldi diye bozmustum. İnerse alttan alicam..yorumunuz var mi acaba bu hisse hakkinda.?