Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

sevgili borsa severler bende hiç anlamam bazı borçlarımı ödemek için kıredi çektim ve bunun yarısını dolar yarısını altın üçte birini pegasus yaptı benim çocuklar bir ay oldu burada yorumları okudukça yanlışmı yaptım diye üzülüyorum onlarda pek anlamaz,ALLAH rızası için bana bi fikir verin burada yazamazssanız özelime yazın çok ama çok dua ederim

Pegasus iyi hisse sikinti yapmayin. Butun hiisseler dususteydi. Yakinda cikmaya baslar. Ne kadar cikar bilemem.
Dolar yerine ben her zaman altin alirim. Dolarin getirisi altina gore daha dusuk

Ay ne kadar uzuuun sayfalar olmuş ben girmeyeli, çok güzel olmuş valla. Yeni gelen arkidişler hoş geldiniz aramıza, uzun vadeli kazançlı yatırımlarınız olur inşallah.
Alfas düşeni kırmış, yükselişe geçmiş görünüyordu Cuma, bugün de iyi gibi.
Yünsa bende var, yüksekten girdiğim için hala eksideyim ama bence başarılı bir şirket. Tabi tekstil sektörü diyince aklıma sadece o gelmiyor; Mavi ve Vakko da var iyiler arasında. Bu 3'ünü karşılaştırıp bir karar verebilirsin bence, en azından iyi bilinen sağlam hisseler bunlar. Biraz daha risk alayım dersen diğer tekstillere de bakarsın...

Yaziyorum hisselerimi o zaman
Enkai
Kozal
Cemts
Aksa
Ttrak
Cimsa
Doas
Yeo
Mia
Kont
Europower
Cwene
Yunsa
Kmpur
Eksun
Sayas

Cok ya . Bu hiraz azaltmis halim

Agrot
Ekos halka arzdan duruyorlar
Ayy birçoğu almak istediklerimden malum ayın 15i ama sence çarşambayı filan beklesem mi almak için geçenki attığın tweet bence çok haklıydı

Ayy birçoğu almak istediklerimden malum ayın 15i ama sence çarşambayı filan beklesem mi almak için geçenki attığın tweet bence çok haklıydı
Bilmiyorum ki , hisse bazli degiskenlik gosterebilir.
Bence almak istedigin hisse yi , x e #enkai mesela ve youtuba yaz enkai teknik analiz yazip. Bak ona gore karar ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…