- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.301
Egitim vermiyoruz ama bilgilerimizi paylasiyoruz. Bilgilendirici videolar paylasiyoruz. Gecmisten baslayarak okuyabilirsiniz.Borsayı öğrenmeye geldim .Depot açtım para yatırdım ,bekliyor .
Eğitimler nerde başliyor ?
Yani bu ne demek oluyor ?
Benım hıc yok, alsam mı kı
Hisselerin satışındaki amaç, şirketin işletme sermayesinin güçlendirilmesi olarak açıklandı.Yani bu ne demek oluyor ?
Info yatirimin son videolarini takip edebilirsinizBiri de önersin ya olmaz mı
Bugün yeni bir hisse daha eklemek istiyorum portföyüme.Hektas Vakko kardemir kontr arasında kararsız kaldım ya keşke çok param olsa herseyden alsam
Elinde Yünsa olan parmak kaldırsın❤Biraz var bugün ekleme yapacağım sevdim onu
Elinde Yünsa olan parmak kaldırsın❤Biraz var bugün ekleme yapacağım sevdim onu
Pegasus iyi hisse sikinti yapmayin. Butun hiisseler dususteydi. Yakinda cikmaya baslar. Ne kadar cikar bilemem.sevgili borsa severler bende hiç anlamam bazı borçlarımı ödemek için kıredi çektim ve bunun yarısını dolar yarısını altın üçte birini pegasus yaptı benim çocuklar bir ay oldu burada yorumları okudukça yanlışmı yaptım diye üzülüyorum onlarda pek anlamaz,ALLAH rızası için bana bi fikir verin burada yazamazssanız özelime yazın çok ama çok dua ederim
Yaaaa çok merak ettim senin kaç farklı hissen var portföyündeeeeeben de var . Ben de seviyorum
Yaziyorum hisselerimi o zamanYaaaa çok merak ettim senin kaç farklı hissen var portföyündeeeee
Ayy birçoğu almak istediklerimdenYaziyorum hisselerimi o zaman
Enkai
Kozal
Cemts
Aksa
Ttrak
Cimsa
Doas
Yeo
Mia
Kont
Europower
Cwene
Yunsa
Kmpur
Eksun
Sayas
Cok ya . Bu hiraz azaltmis halim
Agrot
Ekos halka arzdan duruyorlar
Bilmiyorum ki , hisse bazli degiskenlik gosterebilir.Ayy birçoğu almak istediklerimdenmalum ayın 15i ama sence çarşambayı filan beklesem mi almak için geçenki attığın tweet bence çok haklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?