- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.281
Ben al sat yapıyorum ondaYeotk çiler geçen yükselişte sattınız mi yoksa hala tutuyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben al sat yapıyorum ondaYeotk çiler geçen yükselişte sattınız mi yoksa hala tutuyor musunuz ?
Benim hedefim yüksek yeoda o yüzden satmadım.Ben al sat yapıyorum onda
Ben de vazgecmem ondanBenim hedefim yüksek yeoda o yüzden satmadım.
Ben tutuyorumYeotk çiler geçen yükselişte sattınız mi yoksa hala tutuyor musunuz ?
Hedef kaç beybi ?Ben tutuyorum
Maliyetim dusuk ,cok is aliyor ..ve hidrojen yatirimlarinda dolayi uzun vade dusunuyorum. Ama takip ediyorum tabi, bir sorun olursa bir kismini cikabilirim.Hedef kaç beybi ?
Normalde takip etniyorum ama yayinlarda denk geliyorum. Bayagi dustu 13 15 liralar icin alim yeri diyorlar.Hektaş ve Vakko hakkında ne düşünüyorsunuz takip eden varmı?Vakko ya sıcak bakmaya başladımHektasta baya düşük al unut yapmak istiyorum ama bilemedim
Maliyetin kaç?Maliyetim dusuk ,cok is aliyor ..ve hidrojen yatirimlarinda dolayi uzun vade dusunuyorum. Ama takip ediyorum tabi, bir sorun olursa bir kismini cikabilirim.
30 civariydi, eklemelerle 48 suan halil buhurdan yeotek hissesinin orta vadeli hedefine bakabilirsin istersenMaliyetin kaç?
O ne güzel bi maliyet30 civariydi, eklemelerle 48 suan halil buhurdan yeotek hissesinin orta vadeli hedefine bakabilirsin istersen
Kesinlikle mune hanım ben finans uzmanıyim spl-4 lisansım var yüzlerce temel teknik analiz eğitimi aldım ama SPK bu konuda çok hasas borsa danışmanlık firmasındayimYok hem uygun olmaz hem de hisse önerisi isteyen olur vs derken spk sitenin de bizim de canımızı yakar, biliyorsunuz izinsiz yatırım danışmanlığı suç cezası da ağır, lisanslı danışman bile müşterileri dışındakilere öneride bulunamaz.
Ben bile bazen teknik bir şeyi açıklamaya çalışırken direkt hisse adı geçmesin diye elma hissesi armut hissesi diyorum :))
Bir hisseye çöktük manipülasyon yapıyoruz sanarlar sonra ayıklayın pirincin taşını
Beni teyit ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum sizin gibi işin mutfağında olan uzmanların SPK uyarı yapması daha etkili olacaktır.Kesinlikle mune hanım ben finans uzmanıyim spl-4 lisansım var yüzlerce temel teknik analiz eğitimi aldım ama SPK bu konuda çok hasas borsa danışmanlık firmasındayim
4 analist 1 ekonomist 70 ekranimiz var fatura kesmeden ne bir portföy düzenlemesi neden al-sat direktifi veriyoruz veremeyiz de...
Bu arada eşiniz ekonomist mi çünkü temel teknik analiz bilgisi mükemmel
Mune şifreli bi hisse yazda bu fikaralarin cebi para görsün sende bir işe yara vijdansiz.Beni teyit ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum sizin gibi işin mutfağında olan uzmanların SPK uyarı yapması daha etkili olacaktır.
Yok değil, yaklaşık 30 yıldır kendi parasını yöneten bireysel bir yatırımcı sadece ama yıllardır borsayla ilgilendiğinden analiz konusunda epey bir tecrübesi var.
Xte bir borsafi var. Direkt hisse ismi soylemiyor boyle foto falan atiyor, bir de hikaye yanins. Coz cozebilirsen . Ama zevkli oluyorMune şifreli bi hisse yazda bu fikaralarin cebi para görsün sende bir işe yara vijdansiz.
Kim o ? Ve söylediği hisseler tutuyor mu? Bir de sen mia yi sattın mı?Xte bir borsafi var. Direkt hisse ismi soylemiyor boyle foto falan atiyor, bir de hikaye yanins. Coz cozebilirsen . Ama zevkli oluyor
Atarsa buluruz
Miada ana parami cektim. Aslinda cok yukselmisti ama cok iyi hisse hepsine kiyamadim yineKim o ? Ve söylediği hisseler tutuyor mu? Bir de sen mia yi sattın mı?
Miayi ben yeni toplamaya başladım sence ne olur ?Miada ana parami cektim. Aslinda cok yukselmisti ama cok iyi hisse hepsine kiyamadim yine
Yeni takip eeiyorum ama soyledigi ve anladigim hisseler kotu degil. Henuz yukselisini gormedim ama yukselir gibi ahahshs
Hangi hesap acabaMiada ana parami cektim. Aslinda cok yukselmisti ama cok iyi hisse hepsine kiyamadim yine
Yeni takip eeiyorum ama soyledigi ve anladigim hisseler kotu degil. Henuz yukselisini gormedim ama yukselir gibi ahshs
Bilmiyorum o kadar ama bir sure yatay gidecek diyorlar.Miayi ben yeni toplamaya başladım sence ne olur ?