Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Yaziyorum hisselerimi o zaman
Enkai
Kozal
Cemts
Aksa
Ttrak
Cimsa
Doas
Yeo
Mia
Kont
Europower
Cwene
Yunsa
Kmpur
Eksun
Sayas

Cok ya . Bu hiraz azaltmis halim

Agrot
Ekos halka arzdan duruyorlar
Gecen yazmıstımm halka arzdan bı sırkete gırdım diye, agrot tu, baya girdim hem de gecen hafta.. 2024 onun senesı olacakmıs, ınsallah amın

selam kızlar bir sorum olacak. grafiğe bakarak tekrar çıkabilir sağlam hisse vs diye yorum yapılıyor anladım. ama hangi gün ve saatte almaya nasıl karar veriyorsunuz?

selam kızlar bir sorum olacak. grafiğe bakarak tekrar çıkabilir sağlam hisse vs diye yorum yapılıyor anladım. ama hangi gün ve saatte almaya nasıl karar veriyorsunuz?
Grafik okumayi bilirsen onun yorumunu da yapabiliyorsun. Ama psikoloji de onemli. Ben mesela dusecegini bekliyorum ama ya donerse diye ,yine dusuk oldugu fiyattan alabiliyorum.
Cunku aoyle de diyorlar. Fiyat olarak dip ve tepeyi bulamazsin.
Bir de tecrube gerekiyor.
Ben mesela yeni yeni anliyorum sayilir. Sayilir yani

çok teşekkür ederim cevabın için hiçbir kesinlik yok öncelikle onu kabul etmeliyim sanırım bir de minik bebeğim var hep peşimde bir şey dinlesem bile anlamıyorum inşallah başlayacağım

çok teşekkür ederim cevabın için hiçbir kesinlik yok öncelikle onu kabul etmeliyim sanırım bir de minik bebeğim var hep peşimde bir şey dinlesem bile anlamıyorum inşallah başlayacağım
Rica ederim.
Vaktin olsa da basta oek bir sey anlamiyorsun.
Ben anlamiyordum yani. Zamanla tecrube ede ede ogreniyorum.
Takip et firaat buldukca . Bilinen hisseleri.
Hep yaziyorum ,koc holding hisseleri diye arastirabilirsin.
Bist 30 hisseleri falan. X yukle orada takip et borsacilari. Fazla vaktini almaz.

Merhaba , 1 yildir borsadayim gecen yil halka arzlarla basladim elimde astor ve cimsa var
Astor kardan zarardayim aylardır tat vermiyor bu iki hisse hakkında fikri olan var mı?

Cimsayi yuksekten aldim zarardayim maliyet düşsün diye ekledim sürekli ama hala zarardayim

Merhaba , 1 yildir borsadayim gecen yil halka arzlarla basladim elimde astor ve cimsa var
Astor kardan zarardayim aylardır tat vermiyor bu iki hisse hakkında fikri olan var mı?
Cimsa benim elimde vardi bolunme doneminden elden cikardim.cimento sektoru genelde kisa ve orta vadede guzel kazandiriyor.uzun vade icin onerilmiyor.2023 2. Ceyrekte ve 3. Ceyrekte enerji sektoru fazlasiyla kazandirdi.son ceyrekte zateb butunnsirketler batti neredeyse hep eksideydik.youtubeden farkli kisilerden astor teknik analiz yorumlarini dinle ona gore karar ver ama astor genel anlamda guzel bir sirket

Yatirim sirketlerin son donemlerde begendigi sirketler
Bim,tav,thyo,turkcell,
Pegasus toparlayacak az kaldi bende normalde cok guzel bir fiyata aldim benden sonra daha da dustu.beklemedeyim..marta kadar yolu var benim icin.thyo var elimde.bir hava yolu yeter aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…