- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.321
Sosyal medya kullanmayan benBilmiyorum ki , hisse bazli degiskenlik gosterebilir.
Bence almak istedigin hisse yi , x e #enkai mesela ve youtuba yaz enkai teknik analiz yazip. Bak ona gore karar ver istersen
Gecen yazmıstımm halka arzdan bı sırkete gırdım diye, agrot tu, baya girdim hem de gecen hafta.. 2024 onun senesı olacakmıs, ınsallah amınYaziyorum hisselerimi o zaman
Enkai
Kozal
Cemts
Aksa
Ttrak
Cimsa
Doas
Yeo
Mia
Kont
Europower
Cwene
Yunsa
Kmpur
Eksun
Sayas
Cok ya . Bu hiraz azaltmis halim
Agrot
Ekos halka arzdan duruyorlar
Borsa icin faydali oluyor. Kap haber va takip edebiliyorum. Yani takip etmeye baslarsan faydasi olurSosyal medya kullanmayan bentamam teşekkür ederim
Grafik okumayi bilirsen onun yorumunu da yapabiliyorsun. Ama psikoloji de onemli. Ben mesela dusecegini bekliyorum ama ya donerse diye ,yine dusuk oldugu fiyattan alabiliyorum.selam kızlar bir sorum olacak. grafiğe bakarak tekrar çıkabilir sağlam hisse vs diye yorum yapılıyor anladım. ama hangi gün ve saatte almaya nasıl karar veriyorsunuz?
çok teşekkür ederim cevabın içinGrafik okumayi bilirsen onun yorumunu da yapabiliyorsun. Ama psikoloji de onemli. Ben mesela dusecegini bekliyorum ama ya donerse diye ,yine dusuk oldugu fiyattan alabiliyorum.
Cunku aoyle de diyorlar. Fiyat olarak dip ve tepeyi bulamazsin.
Bir de tecrube gerekiyor.
Ben mesela yeni yeni anliyorum sayilir. Sayilir yani
Rica ederim.çok teşekkür ederim cevabın içinhiçbir kesinlik yok öncelikle onu kabul etmeliyim sanırım bir de minik bebeğim var hep peşimde bir şey dinlesem bile anlamıyorum inşallah başlayacağım
Hosgeldim hadi bakalimMerhaba ben geldimmHadi kazanalım
Bereketli olsunArtık Vakko ortaklarından biriyim arkadaşlar alırım bir masallahınızı
Cimsa benim elimde vardi bolunme doneminden elden cikardim.cimento sektoru genelde kisa ve orta vadede guzel kazandiriyor.uzun vade icin onerilmiyor.2023 2. Ceyrekte ve 3. Ceyrekte enerji sektoru fazlasiyla kazandirdi.son ceyrekte zateb butunnsirketler batti neredeyse hep eksideydik.youtubeden farkli kisilerden astor teknik analiz yorumlarini dinle ona gore karar ver ama astor genel anlamda guzel bir sirketMerhaba , 1 yildir borsadayim gecen yil halka arzlarla basladim elimde astor ve cimsa var
Astor kardan zarardayim aylardır tat vermiyor bu iki hisse hakkında fikri olan var mı?
Aradaki fark cok acildiysa parada ihtiyac degilse mecbur bekleyeceksin maliyetine kadarCimsayi yuksekten aldim zarardayim maliyet düşsün diye ekledim sürekli ama hala zarardayim
Ortak 1 tane hissemiz var.takibimde olanlar yunsa,enkaiYaziyorum hisselerimi o zaman
Enkai
Kozal
Cemts
Aksa
Ttrak
Cimsa
Doas
Yeo
Mia
Kont
Europower
Cwene
Yunsa
Kmpur
Eksun
Sayas
Cok ya . Bu hiraz azaltmis halim
Agrot
Ekos halka arzdan duruyorlar
Pegasus toparlayacak az kaldi bende normalde cok guzel bir fiyata aldim benden sonra daha da dustu.beklemedeyim..marta kadar yolu var benim icin.thyo var elimde.bir hava yolu yeter aslindasevgili borsa severler bende hiç anlamam bazı borçlarımı ödemek için kıredi çektim ve bunun yarısını dolar yarısını altın üçte birini pegasus yaptı benim çocuklar bir ay oldu burada yorumları okudukça yanlışmı yaptım diye üzülüyorum onlarda pek anlamaz,ALLAH rızası için bana bi fikir verin burada yazamazssanız özelime yazın çok ama çok dua ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?