• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba , 1 yildir borsadayim gecen yil halka arzlarla basladim elimde astor ve cimsa var
Astor kardan zarardayim aylardır tat vermiyor bu iki hisse hakkında fikri olan var mı?
Ikisi de iyi hisse sadece biraz yukaridan maliyetlenmissin demekki. Zaten hisseler asiri dustu. . Maliyet dusurme imkanin varsa dusur . Cunku yonlerinin yukari oldugunu dusunuyorum.
Ozellikle cimsa icin( cimentolar icin de ), secime dogru veya sonra kentsel donusum muhabbeti ile ,yukselegi dusunuluyor.

Yatirim sirketlerin son donemlerde begendigi sirketler
Bim,tav,thyo,turkcell,

Pegasus toparlayacak az kaldi bende normalde cok guzel bir fiyata aldim benden sonra daha da dustu.beklemedeyim..marta kadar yolu var benim icin.thyo var elimde.bir hava yolu yeter aslinda
Ben de tav almak istiyorum ,biri borc verirse😁😁

Ben de tav almak istiyorum ,biri borc verirse😁😁
Ya yorum eksik kalmis .tam.yaziyordum bir is cikti diger yorumu alinti yapinca oda cikmisajandama not almistim.sirketler yarim kalmis.yarin sabah yazarim diger begenilen sirketkeri.ben mevcutlara odaklandim.yoksa baya sirket var almak istedigim.pegasus zarardan kurtulursam var aklimda bikac bisey

Geyik yaptiginizi dusundum.profil fotosu ve nickiniz buna itmis olabilir.bana oyle gelmistir.siz devam edin paylasimlariniza bizde faydalanalim
Ciddi sormuştum neyse çok önemli değil.
Fotom ve ismim kuantuma göre seçildi.
Estağfirullah sizler bilgilisiniz okumayı tercih ederim

Bilgilendirme için teşekkürler
Ben neredeyse gunluk tavana emir veriyorum 🫠🫠 olur da gormezsem satsin diye sonra bi bakiyorum eksiyle kapatmis
Bu girdigim emirler gerceklesmese bile kesinti yapıyor mu banka döküm vs gelmiyor halkbanktan hesabim

Ya yorum eksik kalmis .tam.yaziyordum bir is cikti diger yorumu alinti yapinca oda cikmisajandama not almistim.sirketler yarim kalmis.yarin sabah yazarim diger begenilen sirketkeri.ben mevcutlara odaklandim.yoksa baya sirket var almak istedigim.pegasus zarardan kurtulursam var aklimda bikac bisey
Benim de aklımda bir sürü hisse var gerçekten. Çok para lazım 😂

Her ay bebeğim için hisse almayı düşünüyorum ilerisi için ona kalsın diye 3-5 ne olursa cwene aldım sizce mantıklı mı anlayan var mı🙄

Back