Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Hektaş ve Vakko hakkında ne düşünüyorsunuz takip eden varmı?Vakko ya sıcak bakmaya başladımHektasta baya düşük al unut yapmak istiyorum ama bilemedim
Normalde takip etniyorum ama yayinlarda denk geliyorum. Bayagi dustu 13 15 liralar icin alim yeri diyorlar.
Yukarida mune abla yazmisti . Duseni kirma ile ilgili, bazilarida duseni kirmadan almanin mantikli olmadigini soyluyor. Ama bu seferde daha yukaridan maliyet olusur. Uzun vade icin 13 lirayi gorsem hic dusunmem alirim sanirim.
Gida krizi muhabbeti var malum. Son geldigi yere de gelecektir diye dusunuyorum 50 li fiyatlar yani.
Vakko da iyi diye biliyorum ama baska yorumum yok

Kesinlikle mune hanım ben finans uzmanıyim spl-4 lisansım var yüzlerce temel teknik analiz eğitimi aldım ama SPK bu konuda çok hasas borsa danışmanlık firmasındayim
4 analist 1 ekonomist 70 ekranimiz var fatura kesmeden ne bir portföy düzenlemesi neden al-sat direktifi veriyoruz veremeyiz de...
Bu arada eşiniz ekonomist mi çünkü temel teknik analiz bilgisi mükemmel

Beni teyit ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum sizin gibi işin mutfağında olan uzmanların SPK uyarı yapması daha etkili olacaktır.

Yok değil, yaklaşık 30 yıldır kendi parasını yöneten bireysel bir yatırımcı sadece ama yıllardır borsayla ilgilendiğinden analiz konusunda epey bir tecrübesi var.

Mune şifreli bi hisse yazda bu fikaralarin cebi para görsün sende bir işe yara vijdansiz.

Kim o ? Ve söylediği hisseler tutuyor mu? Bir de sen mia yi sattın mı?
Miada ana parami cektim. Aslinda cok yukselmisti ama cok iyi hisse hepsine kiyamadim yine
Yeni takip eeiyorum ama soyledigi ve anladigim hisseler kotu degil. Henuz yukselisini gormedim ama yukselir gibi ahshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…